Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Ja dalej chora, dziś dostałam wreszcie @ w poniedziałek zadzwoni do szpitala i postaram się przełożyć termin HSG...
Miłego popołudnia dziewczynyewelinka2210 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Marleni nie czytaj inernetow, w takim wypadku nigdy to nie pomaga. Porozmawiaj jutro z lekarzem, bedziesz spokojniejsza:) Trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku!
Witaj Platku:) teraz czekamy na kolejna zaciazona na naszym watku. Dziewczyn nie ma-widac juz nad tym pracuja:D -
Marleni to daj znać co i jak. Ciekawe co to znaczy to niejednorodne endometrium... Ja już też po owulacji (chyba, bo zaczęłam obserwować się modelem creightona i mam dalej śluz płodny ;/) Ale to już widziałam któryś cykl - ciekawe co to oznacza - może za jakiś czas się dowiem
-
Broszka wrote:Marleni nie czytaj inernetow, w takim wypadku nigdy to nie pomaga. Porozmawiaj jutro z lekarzem, bedziesz spokojniejsza:) Trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku!
Witaj Platku:) teraz czekamy na kolejna zaciazona na naszym watku. Dziewczyn nie ma-widac juz nad tym pracuja:D
W wątku sa dwie zaciążoneTP 31.07.2016
-
Marleni wrote:Hejo
ciężko stwierdzić o co kaman, ale po 16 mam usg to się dowiem
oho model Creigtona a co to oznacza? muszę poczytać o co chodzi. Ja biorę luteinę dopochwową i ciężko zaobserwować śluz. Ale mam nadzieje ze u Ciebie ta metoda przyniesie oczekiwane rezultaty
Mój mąż dziś idzie na USG zobaczymy czy wszystko w porządku, czy ta zaburzona morfologia jest przez np. żylaki,.
Najgorzej że on już miał to usg i wie co go czeka ... dlatego tak długo się opierał, ale przyparłam go do muru i bez piśnięcia idzie dziś pokornie -
ewelinka2210 wrote:Wedmoczka wracaj do zdrowia
Mi również życzę Ci wszystkiego dobrego
dziekuje :*
dziewczyny... jestescie dowiadczone, powiedzcie jakie zrobic badania meskie przed wizyta w klinice?
wiem, badanie nasienia, ale komputerowe? starczy? morfologia w tym jest czy nie?
pracuje nam moim facetem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 02:29
-
Marleni cieszę się, że po usg wszystko się wyjaśniło i co najważniejsze - wszystko jest w porządku! Tak trzymać i zaciążać proszę
Czyli mamy na wątku 2 ciężarne plus Lenkę już urodzoną No to dalej dziewczyny, kto miał być następny?
Ja miałam dzisiaj mega fatalny dzień i bardzo się cieszę, że już się kończy! Miłego wieczoru -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiemandero!
Dawno tu nie zajrzałam a że moje zębiszcze daje mi już żyć i pozostaje w fazie uśpienia bólowego, to pora powrócić z positiv enerdży
Pewnie, że dołączy weszłyśmy w Nowy Rok, więc będzie wysyp dwóch kresek
Ja też trzymam kciuki za niedługo-testujące, muszę polatać po wykresach żeby ogarnąć, jak się sprawy mają
Miłego dnia!Broszka, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:)
A ja ze dawno nie sikalam na zadne patyki to zrobie testa w sobote! Mozecie trzymac kciuki:)
I boje sie ze w tym miesiacu jednak nici z mojego hsg, bo zeby zrobic badanie przed zabiegiem powinnam dzisiaj, najpozniej jutro dostac @. A na razie nic nie slychac. Takze Little bedziesz pierwsza:) bede czekala na Twoja relacje:)