X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Broszka, Am i pozostałe - spełnienia marzeń :) no i tego wiadomo jakiego jak najszybciej ;)

Amelia San lubi tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zajrzałam do pamiętnika 100krotki - idźcie też i zobaczcie jak wspaniale jej zaczął się ten Nowy Rok:)

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Ja dalej chora, dziś dostałam wreszcie @ w poniedziałek zadzwoni do szpitala i postaram się przełożyć termin HSG...

Miłego popołudnia dziewczyny :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • _Mi_ Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny podczytuje was nadal, także wszystkiego najlepszego w tym nowym roku! oby w koncu okazał się szczęśliwy...

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wracaj do zdrowia <3
    Mi również życzę Ci wszystkiego dobrego :)

_Mi_ lubi tę wiadomość

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawno mnie u was nie było. Zaglądam dziś a tu taka niespodzianka. Gratulację dla 100krotki, dzielnej mamy :)

Broszka lubi tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni nie czytaj inernetow, w takim wypadku nigdy to nie pomaga. Porozmawiaj jutro z lekarzem, bedziesz spokojniejsza:) Trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku!

Witaj Platku:) teraz czekamy na kolejna zaciazona na naszym watku. Dziewczyn nie ma-widac juz nad tym pracuja:D

o14882c3tzwz2hbc.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni to daj znać co i jak. Ciekawe co to znaczy to niejednorodne endometrium... Ja już też po owulacji (chyba, bo zaczęłam obserwować się modelem creightona i mam dalej śluz płodny ;/) Ale to już widziałam któryś cykl - ciekawe co to oznacza - może za jakiś czas się dowiem :)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :D wszystkiego dobrego w Nowym Roku <3 Płatku, miło, że czasem zaglądasz ;)

Marleni, kciuki za USG <3

Miłego dnia <3

Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Marleni nie czytaj inernetow, w takim wypadku nigdy to nie pomaga. Porozmawiaj jutro z lekarzem, bedziesz spokojniejsza:) Trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku!

Witaj Platku:) teraz czekamy na kolejna zaciazona na naszym watku. Dziewczyn nie ma-widac juz nad tym pracuja:D

W wątku sa dwie zaciążone ;)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni, trzymam kciuki za badania :*

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Hejo :)

ciężko stwierdzić o co kaman, ale po 16 mam usg to się dowiem :)

oho model Creigtona a co to oznacza? muszę poczytać o co chodzi. Ja biorę luteinę dopochwową i ciężko zaobserwować śluz. Ale mam nadzieje ze u Ciebie ta metoda przyniesie oczekiwane rezultaty :)
    Mój mąż dziś idzie na USG zobaczymy czy wszystko w porządku, czy ta zaburzona morfologia jest przez np. żylaki,.
    Najgorzej że on już miał to usg i wie co go czeka ... dlatego tak długo się opierał, ale przyparłam go do muru i bez piśnięcia idzie dziś pokornie :)
    Ech ci faceci, USG sie boją ;). Mój też miał i nawet nie było dyskusji. Po prostu ma zrobić i koniec. Ja gorsze rzeczy przechodziłam.

• Broszka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    W wątku sa dwie zaciążone ;)

Elmalia o Tobie wiem, bo gdzieś na forum się natknęłam, gratuluję:) Kto jeszcze?:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • _Mi_ Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Wedmoczka wracaj do zdrowia <3
    Mi również życzę Ci wszystkiego dobrego :)

dziekuje :*

dziewczyny... jestescie dowiadczone, powiedzcie jakie zrobic badania meskie przed wizyta w klinice?

wiem, badanie nasienia, ale komputerowe? starczy? morfologia w tym jest czy nie?
    pracuje nam moim facetem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 02:29

• elmalia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Elmalia o Tobie wiem, bo gdzieś na forum się natknęłam, gratuluję:) Kto jeszcze?:)

Dziękuję :)
    Jeszcze Kasandra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:26

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni cieszę się, że po usg wszystko się wyjaśniło i co najważniejsze - wszystko jest w porządku! Tak trzymać i zaciążać proszę:D

Czyli mamy na wątku 2 ciężarne plus Lenkę już urodzoną:) No to dalej dziewczyny, kto miał być następny?:)

Ja miałam dzisiaj mega fatalny dzień i bardzo się cieszę, że już się kończy! Miłego wieczoru :)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)

Am ją też mam taka nadzieję :-) czekam na nowe szczęścia na naszym forum niecierpliwie :-)

Milego dnia życzę ;-)

Maleficent, Broszka, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemandero!
    Dawno tu nie zajrzałam :D a że moje zębiszcze daje mi już żyć i pozostaje w fazie uśpienia bólowego, to pora powrócić z positiv enerdży ;)

Pewnie, że dołączy weszłyśmy w Nowy Rok, więc będzie wysyp dwóch kresek :)

Ja też trzymam kciuki za niedługo-testujące, muszę polatać po wykresach żeby ogarnąć, jak się sprawy mają ;)
    Miłego dnia!

Broszka, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Dzien dobry :-)

Am ją też mam taka nadzieję :-) czekam na nowe szczęścia na naszym forum niecierpliwie :-)

Milego dnia życzę ;-)

Eeee co znikasz? opowiadaj jak tam sobie matka polka radzi :-)

• Broszka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

A ja ze dawno nie sikalam na zadne patyki to zrobie testa w sobote! Mozecie trzymac kciuki:)
    I boje sie ze w tym miesiacu jednak nici z mojego hsg, bo zeby zrobic badanie przed zabiegiem powinnam dzisiaj, najpozniej jutro dostac @. A na razie nic nie slychac. Takze Little bedziesz pierwsza:) bede czekala na Twoja relacje:)

o14882c3tzwz2hbc.png
‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ