Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się cieszę, że chociaż ten problem jest z głowy i nie musimy się nim martwić.
A w poniedziałek mam wizytę u endo:) Przez telefon wydała się sympatyczna, jak powiedziałam, że wyniki tarczycy nie do końca ok to od razu spytała czy jestem w ciąży i gotowa była mnie przyjąć jeszcze dzisiaj -
nick nieaktualny
-
Marleni powiem Ci, że mnie bardzo zaskoczyłaś... Moja lekarka właśnie zachwalała letrozol, że to niby lepszy lek niż clo, bo nie upośledza endometrium i produkcji śluzu, że właśnie w USA jest cały czas stosowany, a u nas ma dopiero wejść jakby oficjalnie, bo na razie to nie jest lek do stymulacji, tylko na raka piersi. Ale że oddziaływuje na inny ośrodek niż clo. W ulotce pisze, że nie można stosować w ciąży i okresie karmienia piersią, ponieważ może mieć szkodliwy wpływ na dziecko, ale my przecież stosujemy PRZED ciążą. Bo to niby miałoby znaczyć, że letrozol wpływa negatywnie na komórki jajowe przed ich zapłodnieniem?
Miłego dnia Wam życzę -
Kochana sprawdziłam to i na 2 cyklach z cło miałam owulację 13 dc, a przy 5 z letrozolem też na początku w 13 dc, a ten i poprzedni w 11, ale mi się czasem nawet w 10 pojawiała. Ale w cyklach z clo wydłużyła mi się lutealna raz do 16, w każdym biorę luteinę, a mam teraz lutealną po 14 - po odstawieniu luteiny 1-2 dni później @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:19
-
Cześć dziewczyny:)
Am cieszę się, że tak szybko poszło Wam z remontem - lekkiej przeprowadzki życzę Ja już swojej nie mogę się doczekać, bo denerwuje mnie ta ciasnota! Ale do tego jeszcze duuużo czasu.
100krotko super, że czujecie się z Lenką dobrze:) Twoja Mała będzie miała mój znak zodiaku, bo ja też urodziłam się w styczniu - to super dziewczyna będzie, mówię Ci!
A mój małż napalił się na bliźniaki i ja mam mu je urodzić i koniec kropka:P Powiedział, że ma taką armię, że nie widzi innej opcji - tylko bliźniaki:D
I zrobiłam sobie wczoraj taki mega smaczny obiad, aż w samozachwyt popadłam, że bezgluten mi się taki udał
Czujecie w tym roku święta?100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj cisza, wszyscy pewnie pichcą świąteczne dania, ubierają choinki i robią porządki:) A Amelka się przeprowadza:)
Święta Święta, ja kompletnie ich nie czuję, zresztą dla mnie co roku jest to bardzo trudny czas, mnóstwo pracy i w domu już na nic nie mam siły.
100krotko gratuluję donoszonej ciąży - super:)
Ja jutro pędzę po pracy do endo, pojutrze do gina, żeby mnie podejrzał.
A Wam wszystkim życzę udanych przygotowań Mi jeszcze zostały ostatnie prezenty do kupienia-idę nad nimi pomyśleć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ewelinka szukajc pozytywów -też będe mogła się napić w święta , wczoraj @ przyszła
Marleni , dziękuję
Marleni, Male, Little, Ewelinka, Ginka -Niech świąteczny czas przyniesie Wam spokój, miłość, szczęście Niech Wasze najbliższe cykle zaowocują Tego Wam życzę całym sercem :*
Am
Jak to się stało - okres? Przecież niedawno miałaś dziada, ja to byłam przekonana, że jeszcze czasu, że huhuh Nie lubię! -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Am Mal, ja coś czuję, że naprawdę uda Wam sie zajść w tym samym czasie czyli już niedługo
Było by bjutiful i jeszcze parkę (do żeniaczki|) to już wogóle najsWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:41
Amelia San lubi tę wiadomość