Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Broszka!!! ale super wieści niepokalanka trzeba odstawić, Ty jakąś luteinę stosujesz? Ale piękne wiesci na początek weekendu
Niczkka ja też zaczynam z napro opisz koniecznie wizytę u lekarza, ja kończę pierwszą kartę obserwacji, a jakiego lekarza wybrałaś? Do instruktora też chodzisz? Powodzenia w naproBroszka lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny:) ja na razie jeszcze nie wierze i nie moge wyjsc z szoku...
A wiec niepokalanka odstawiam, lutki niestety nie mam, zadzwonie dzisiaj do gina. A zdjecie zrobie jak znajde sposobnosc-maz jeszcze nie wie, ale dzisiaj zabiera mnie na romantyczny wieczor w ramach urodzin i wtedy chce mu powiedziec:)
A bete zrobie dopiero w poniedzialek, u mnie na wsi dzisiaj pozamykane:(Niczkka lubi tę wiadomość
-
Broszka wrote:A dziewczyny jak myslicie-czy razem z beta badac tsh, ft3 i ft4? Tsh mialam ostatnio ciut wysokie, dodatkowo wysokie przeciwciala, wiec moze warto od razu skontrolowac? Ale mam mega stresa!
-
nick nieaktualny
-
Broszka wrote:Little teraz czekam na Ciebie, mialysmy isc leb w leb:) moje hsg przepadlo, wiec zycze Ci zeby Twoje rowniez przepadlo, oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu:)
Wszystko okaże się za tydzień
Życzę ładnej bety i prawidłowego przyrostuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 14:26
Broszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O jakie dobre wieści Broszka gratulację
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki moge sie dołączyć ? Nie wiem jak u was to jest ale u nas dokładnie tak to wyglada ze gin mówi ze nie widzi żadnych przeszkód by była ciaza a jej brak dziewczyny ile sie staralyscie zanim sie wam udało i co wyszło po drodze ?
Będzie córeczka -
No dziewczyny ja zacieram rece i nie moge doczekac sie testowych wiadomosci od Was!
Wklejam Wam zdjecie, jestem u tesciowej i nie moglam dzisiaj powtorzyc. Ale chyba cos tam widac:)
Edit: probowalam trzy razy, jednak nie umiem:P
http://zapodaj.net/435575564d529.jpg.html
Nadal nie umiem ale z linku da sie wejsc na strone:PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 09:10
littleladybird lubi tę wiadomość
-
Jak zaczelam mu mowic to sie zaczal domyslac o co chodzi, jak zobaczyl test to sie usmiechnal i stwierdzil-ale przeciez tu nic nie widac:P Potem sie smial, ze jak dwie kreski, to on chce blizniaki, bo przeciez kiedys mu obiecalam:) A potem mnie wycalowal i wysciskal, teraz mowi do mnie 'matko'
A ja nadal sie boje, wiecie? Tak, mozecie byc na mnie zle, bo w koncu udalo mi sie zobaczyc te dwie kreski i narzekam, ale boje sie czy wszystko bedzie w porzadku...moze po drugiej becie troche sie uspokoje.littleladybird lubi tę wiadomość