Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
I drugie pytanie z inne beczki robiłam w sumie 3 testy, jeden w sobotę, wczoraj i dzisiaj. Te wczoraj i dzisiaj robiłam popołudniu, ten sobotni (12dpo) robiłam rano - wszystkie negatywne. Myślicie że przy moim wykresie jest szansa na ciąże i powinnam zrobić test np. jutro rano?
-
Amelia San, te normalne jakoś mi nie spasowały bo kiedyś miałam i nie byłam pewna tych kresek, bałam się że wyolbrzymiam sobie ich barwę. A na monitoring cyklu nie wiem czy w moim przypadku nie jest za wcześnie.... muszę pogadać z ginekologiem ale najpierw niech przyjdzie ta wstrętna @
-
nick nieaktualnyAm juz sie pogodzilismy :)Maz chce zostac przytej co mamy a ja bym chciala jakas inna i takie ooo
Ja juz lykam duzo prochow euthyrox bromokoen metformax kwas foliowy i femibion i staram sie pic codzienie magnez z wit b6 a no i teraz pastylki na gardlo wiec narazie przystopuje
Starajaca sie nie ni urzywalam wiec nic nie moge powiedziec a poza tym w tym cyklu luz blus bez testow -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie testów muszę poczytać o nich jeszcze dokładniej.
Amelia San nie łudzę się już na ciąże właśnie przez te spadki, bardziej możliwym jest że jestem dopiero w trakcie cyklu i może owulacja przede mną z uwagi na te moje nieregularne cykle dlatego nie odpuszczamy z Mężem aż nie pojawi się @ -
Witajcie dziewczyny! Dawno nie udzielałam się Posłuchałam męża i staram się już uspokoić. I choć baaardzo lubię z Wami pisać, to jednak muszę przyznać, ze odpoczynek od forum naprawdę dobrze robi- w końcu tutaj mówi się przede wszystkim o ciąży. Raz poraz czytam Wasze wypowiedzi i cały czas czekam na jakąś pierwszą dobrą wiadomość od WasStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
nick nieaktualnyChciala bym jakas inna bojak brzydka pogoda to kiepsko dziala ale ta ma najlepsze oferty wiec pewnie zostaniemy przy tej tylko neta znienimy
Hihi am zazdrosc jest dobra ale tylko w malych dawkach o i ilosciach
JaJaga ja tez probuje ograniczyc forum ale nie umiem no normalnie sie uzaleznilam -
nick nieaktualny
-
POwiem Wam, że znowu jestem na clo ale tym razem mam większą dawkę i tym razem też się obawiam o moje endometrium- wtedy miałam 12mm czyli bardzo ładne- ale teraz za bardzo się jakoś nie wspomagam ( nie mogę sie zmusić do migdałów i wina- jakoś od razu mi niedobrze)i boję się, że będzie słabiutkie....Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny