X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • starająca się15 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I drugie pytanie z inne beczki :) robiłam w sumie 3 testy, jeden w sobotę, wczoraj i dzisiaj. Te wczoraj i dzisiaj robiłam popołudniu, ten sobotni (12dpo) robiłam rano - wszystkie negatywne. Myślicie że przy moim wykresie jest szansa na ciąże i powinnam zrobić test np. jutro rano?

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San, te normalne jakoś mi nie spasowały bo kiedyś miałam i nie byłam pewna tych kresek, bałam się że wyolbrzymiam sobie ich barwę. A na monitoring cyklu nie wiem czy w moim przypadku nie jest za wcześnie.... muszę pogadać z ginekologiem ale najpierw niech przyjdzie ta wstrętna @

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am juz sie pogodzilismy :)Maz chce zostac przytej co mamy a ja bym chciala jakas inna :) i takie ooo :)

Ja juz lykam duzo prochow euthyrox bromokoen metformax kwas foliowy i femibion i staram sie pic codzienie magnez z wit b6 a no i teraz pastylki na gardlo wiec narazie przystopuje :)

Starajaca sie nie ni urzywalam wiec nic nie moge powiedziec a poza tym w tym cyklu luz blus bez testow :)

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie testów :) muszę poczytać o nich jeszcze dokładniej.

Amelia San nie łudzę się już na ciąże właśnie przez te spadki, bardziej możliwym jest że jestem dopiero w trakcie cyklu i może owulacja przede mną z uwagi na te moje nieregularne cykle dlatego nie odpuszczamy z Mężem aż nie pojawi się @ ;)

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! Dawno nie udzielałam się :) Posłuchałam męża i staram się już uspokoić. I choć baaardzo lubię z Wami pisać, to jednak muszę przyznać, ze odpoczynek od forum naprawdę dobrze robi- w końcu tutaj mówi się przede wszystkim o ciąży. Raz poraz czytam Wasze wypowiedzi i cały czas czekam na jakąś pierwszą dobrą wiadomość od Was :)

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciala bym jakas inna bojak brzydka pogoda to kiepsko dziala ale ta ma najlepsze oferty wiec pewnie zostaniemy przy tej tylko neta znienimy :)

Hihi am zazdrosc jest dobra ale tylko w malych dawkach o i ilosciach :)

JaJaga ja tez probuje ograniczyc forum ale nie umiem :( no normalnie sie uzaleznilam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am tez tak mam moj maz pracuje z kobitkami starszymi od niego ale czasem jakmi opowiada o pracy to sie zloszcze :) za to on zawsze mi powtarza zebym nie dala sie zbajerowac jakiemus tam panu :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POwiem Wam, że znowu jestem na clo ale tym razem mam większą dawkę i tym razem też się obawiam o moje endometrium- wtedy miałam 12mm czyli bardzo ładne- ale teraz za bardzo się jakoś nie wspomagam ( nie mogę sie zmusić do migdałów i wina- jakoś od razu mi niedobrze)i boję się, że będzie słabiutkie.... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajaga oj napewno bedzie ladniusie :) choc na moje przy clo tez tak srednio:/

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa z tą kobiecą płodnością:p na jedno pomaga, na drugie źle wpływa... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio:/ ale coz musimy ryzykowac... probowac i miec nadzieje :)

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam :) życzę Wam miłego wieczorku i późnego popołudnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi od falwitu wlosy wypadaly :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga nawzajem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio tylkoja bralam ten zwykly nie dla mam...strasznie mi wypadaly a teraz juz nie na szczescie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze akurat Ci podpasuje :)i bedzie wszystko oki toki :)moj maz wlasnie zaczyna grac w fife ze swoim bratem ;/ no coz poszlam w odstawke bo nie umniem ;/ ale przynajmiej mi nie zaglada w monitor :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo tojeszcze troche poczekasz;/ moj mial dzis wolne :) jak wrocilam to az oczy przetarlam bo nie dowierzalam hihi:) posprzatal ladnie w sypialni i w kuchni az lsnilo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :) moj jest pracusiem nawet jak wolne tow domu cos robi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy spory metraz wiec sama nie zawsze daje rade;/ale staram sie bys systematyczna i codzienie cos gdzies ale jak jest chetny do pomocy to czemu nie :)

Znowu mnie brzuch boli ;/

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego tak długo nie ma, że jak już przyjeżdża na weekendy, to mam wszystko posprzątane :) wolę nie tracić czasu na porządki tylko spędzić go z nim jak najlepiej się da :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ