Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was dziewczyny;) Jestem "tutaj nowa", starmy sie z mężem o dziecko od 8 miesięcy i niestety nic;( psychicznie mówiąc szczerze jestem coraz slabsza i coraz bardziej załamana;( niby wszystko ok,ale jednak...
miałam robione podstawowe badania, wyszła prolaktyna podwyższona i niedoczynnośc tarczycy. Leki dostałam dopiero w tym miesiacu, a dokładniej tydzień temu. gdzieś tam mam nadzieje,że to ten powód niepowodzeń i uda się, ale cały czas się boję;( oto krótko moja historia;)Chciałam się juz wcześniej do Was dołączyć,ale tak jakoś się zbierałam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy witamy dziewczynki w gronie łatwiej wiec śmiało piszcie:-) nie lamcie się podstawa to pozytywne myślenie a wtedy wszystko w swoim czasie
Aneta ja tez biorę leki na prlaktyne i niedoczyosc od ok 2 lat juz wszystko mam w normie wiec czekam AZ bociek do mnie zawitał -
Witam nowe koleżanki dziewczyny głowa do góry i pierś do przodu, w końcu każdej z nas się uda. Widocznie to jeszcze nie nasz czas musimy tylko poczekać na nasza kolej. My staramy się 9 cykl.
100krotka Ty masz psiaka, Am czeka na kotka, a ja mam króliczka to on dotrzymuje mi towarzystwa, gdy czekam na męża -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny