Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no napewno :) my jak w tygodniu malo sie widzimy to ja juz w czwartek zrobie wszystko byle bym moc z posiedziec z mezem :)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie jest tak, że nic w domu nie robi :) nie pozwoliłabym mu na to :P jeszcze się z niego leniuch zrobi :P mamy umowę, że jeśli ja gotuję to on sprząta w kuchni, albo na odwrót :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do pelni szczesci tylko jednego brak...

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak :) i to niech się nie zmienia :) jak już nam się rodzina powiększy, to nic więcej do szczęścia nie będzie mi potrzebne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak tak bedziemy chodzic jak....bysmy pilki polknely hihi:)

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy brzuchy na taczce wozić :P Dziewczyny ja uciekam. Do później :*

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zaraz bede zmykac czekam az maz skonczy grac:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie tak mi się zdaje ze maz prędko nie skończy:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasie nie wem :-) ale cos ma :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na podwórku :-) jest za duża i za dużo sierści ma zęby ja trzymać w domu:-) Am doczekasz się :-)doczekasz:-) :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no co Ty :-) mój maz by chciał ale ja się nie zgodzilam:-) oj juz edwo na leepia widzę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.. następna 'staraczka'. juz 3 cykl i trochę podlamana jestem. jesteśmy z mężem po ślubie 8 miesięcy. Wszystko ok, długo to nie potrwa- tak ginekolog mi powiedziała,a jednak.. Jak długo trwają Wasze starania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Alexa :-). Ja jestem w trakcie 36 cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.. To widzę że ja to pikuś.. Nie chce nawet myśleć Co będzie dalej.. Niesprawiedliwe to jest strasznie.;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny;) Jestem "tutaj nowa", starmy sie z mężem o dziecko od 8 miesięcy i niestety nic;( psychicznie mówiąc szczerze jestem coraz slabsza i coraz bardziej załamana;( niby wszystko ok,ale jednak...
    miałam robione podstawowe badania, wyszła prolaktyna podwyższona i niedoczynnośc tarczycy. Leki dostałam dopiero w tym miesiacu, a dokładniej tydzień temu. gdzieś tam mam nadzieje,że to ten powód niepowodzeń i uda się, ale cały czas się boję;( oto krótko moja historia;)Chciałam się juz wcześniej do Was dołączyć,ale tak jakoś się zbierałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja też dopiero co dołączyłam. Ja staram się 3 cykl.. To wiem co czujesz.. Niestety ;( mam nadzieję, że w końcu się uda..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy witamy :-) dziewczynki w gronie łatwiej :-) wiec śmiało piszcie:-) nie lamcie się podstawa to pozytywne myślenie a wtedy wszystko w swoim czasie :-)
    Aneta ja tez biorę leki na prlaktyne i niedoczyosc od ok 2 lat juz wszystko mam w normie wiec czekam AZ bociek do mnie zawitał :-) :-)

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe koleżanki :) dziewczyny głowa do góry i pierś do przodu, w końcu każdej z nas się uda. Widocznie to jeszcze nie nasz czas :) musimy tylko poczekać na nasza kolej. My staramy się 9 cykl.
    100krotka Ty masz psiaka, Am czeka na kotka, a ja mam króliczka :D to on dotrzymuje mi towarzystwa, gdy czekam na męża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że to nie takie trudne i skomplikowane,trochę się pomyliłam :p gdybym tylko wiedziała że nam się uda na pewno to Uwierz że nie przejmowalabym się ;) ale jak widzę niektóre posty, starania dwa lata czy nawet dłużej to mnie to przeraża ;<

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) :-) m się marzy krolicze:-) zmylka pcia:-) dobranoc :-)

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ