Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetko właśnie zaczęliśmy 9 cykl.
Am czasem z uszkodzonego dysku można odzyskać dane. Może on jest uszkodzony w miejscu gdzie masz wgrany system a reszta jest ok. mój mąż zajmuje się takimi rzeczami więc trochę się orientuję. Dysk jest podzielony na takie małe "półeczki" - ja to tak nazywam - i z reguły jest tak, że wszystkie od razu się nie psują, tylko ich część. Znajdźcie kogoś, kto się tym zajmuje i niech Wam podłączy ten dysk do innego kompa. Może chociaż część zdjęć da się odzyskać. A może to nie dysk się zepsuł, tylko inna część? Może płyta główna, albo pamięć? I dlatego komp nie działa?
Laptop włącza się, czy w ogóle nie reaguje? -
Partycje też, ale każda partycja składa się jeszcze z takich malutkich części
http://obrazki.elektroda.pl/2571511300_1425721682.png
Na tym zdjęciu tylko kilka "półeczek" jest zepsutychWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:26
-
Waham się trochę, bo nie chciałabym być na okresie próbnym i wtedy zajść w ciążę. Byłoby nam ciężko, ale może być tak że uda nam się dopiero za rok powiększyć rodzinę. Ciągle jakieś dylematy i nie wiadomo co robić.
-
Z mężem muszę to właśnie przedyskutować jutro wraca jupi, cieszę się jak dziecko
Ja też wszędzie widzę same wózki. Idę dziś na spacer z moim chrześniakiem, pogoda ładna, więc wszystkie mamy wyjdą z dziećmi na spacer lub na plac zabaw.
Am my też będziemy tak chodzić z wózkami :* -
witam nowe dziewczyny.
U nas 10 cykl starań wlasnie minął bezowocnie. Ja też na początku byłam wyluzowana nie liczyłam dni, nie mierzyłam temperatury. a teraz już gapię się na wykres ciągle i nie wiem już co robić.
Dziś zapisałam sie do nowego gina. Może coś nowego powie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny