X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetko właśnie zaczęliśmy 9 cykl.

Am czasem z uszkodzonego dysku można odzyskać dane. Może on jest uszkodzony w miejscu gdzie masz wgrany system a reszta jest ok. mój mąż zajmuje się takimi rzeczami więc trochę się orientuję. Dysk jest podzielony na takie małe "półeczki" - ja to tak nazywam :P - i z reguły jest tak, że wszystkie od razu się nie psują, tylko ich część. Znajdźcie kogoś, kto się tym zajmuje i niech Wam podłączy ten dysk do innego kompa. Może chociaż część zdjęć da się odzyskać. A może to nie dysk się zepsuł, tylko inna część? Może płyta główna, albo pamięć? I dlatego komp nie działa?
    Laptop włącza się, czy w ogóle nie reaguje?

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Partycje też, ale każda partycja składa się jeszcze z takich malutkich części :)

http://obrazki.elektroda.pl/2571511300_1425721682.png

Na tym zdjęciu tylko kilka "półeczek" jest zepsutych :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:26

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój laptop w zeszłym roku też się zepsuł. Wpadłam w panikę, że wszystko stracone, wszystkie zdjęcia. Okazało się, że dysk był w porządku tylko płyta główna się gdzieś nadpaliła :P Może u Ciebie też tak będzie? :)

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś miałam wolne :) Byłam na rozmowie w sprawie pracy :) Pracy na razie nie szukam, ale zbieram doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych :)

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to chodzi :) jak znajdę lepsza pracę i na miejscu to chyba ją przyjmę :)

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waham się trochę, bo nie chciałabym być na okresie próbnym i wtedy zajść w ciążę. Byłoby nam ciężko, ale może być tak że uda nam się dopiero za rok powiększyć rodzinę. Ciągle jakieś dylematy i nie wiadomo co robić.

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mężem muszę to właśnie przedyskutować :) jutro wraca :D jupi, cieszę się jak dziecko :)
    Ja też wszędzie widzę same wózki. Idę dziś na spacer z moim chrześniakiem, pogoda ładna, więc wszystkie mamy wyjdą z dziećmi na spacer lub na plac zabaw.
    Am my też będziemy tak chodzić z wózkami :*

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe dziewczyny.
    U nas 10 cykl starań wlasnie minął bezowocnie. Ja też na początku byłam wyluzowana nie liczyłam dni, nie mierzyłam temperatury. a teraz już gapię się na wykres ciągle i nie wiem już co robić.

Dziś zapisałam sie do nowego gina. Może coś nowego powie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) ale sie rozszalalyscie :)niewiem czy dam rade dzis to nadrobic ;/

Witam noew kolezanki :)
    Padnieta jestem ;/ nogi mnie piekielnie bola ;/spac mi sie chce ledwo kontaktuje ale juz wszystko pozalatwialam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy byłam a później odrazy na zakupy na spacer zupie zrobilam i dopiero przed 19 skonczylam;(
    Am cieszę się ze Ci komputer działa :-) jak Ci mina dzień?

• Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki,my staramy się z narzeczonym 18miesięcy o fasolkę i nic ,zdrowi jesteśmy i nic nie pomaga,już zaczynam fiksować

100krotka:) lubi tę wiadomość

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Marzena :-) nie fiksoj :-) pusz do nas :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz się nie mogę doczekać weekendu :-) może bedzie spokojny:-) bo juz dziś boje się jutrzejszego dnia w pracy Sajgon będzie ze hej

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie będzie bo będę pracować z koleżankami które uważają się za naj pod karzdym wzgladem;/ no mam nadzieje zezaczne juz odpoczywać w piątek wieczorem i będę się cieszyła piękna pogoda:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am juz od dłuższego czasu nie zwracam na nie uwagi :-) jade robię co mam robić i mam wszystko w d....i jest mi tak lepiej mniej się denerwuje i stresuje :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sobie jakoś radzić przecież no:-) :-) hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tabletka ale na laptopie wygodniej :-) zazwyczaj maz siedzi na tab a ja na kompie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 20:22

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

• starająca się15 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzisiaj przyszła wstrętna @ :/ nowy cykl - nowe staranie :)

W sobotę idę na badania krwi TSH, prolaktyny i całej reszty, poproszę Was później o pomoc w interpretacji wyników.

Miłego i spokojnego dnia życzę :)

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że przyszła. Tak jak piszesz: nowy cykl to nowe szanse :) Powodzenia, miłego dnia :)

‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ