Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenka no wlasnie nie dokladnie wiem ale sprobuje sie do poniedzialku wszystkiego dowiedziec. Akurat powoli zaczynam nowy cykl takze narazie wszystko sie dobrze sklada.
Witam 100krotka
Wogole dzieki dziewczyny za rady :*
Pozostaje mi jeszcze znalezc laboratorium w mojej okolicy ktore wykonuje takie badania nasienia.Kasika -
Nie no to jest jakas masakra z tymi badaniami spermy Im wiecej czytam tym moja glowa robi sie wieksza. Wszedzie pisze ze to zwykle (podstawowe) badanie spremy nie daje pewnosci ze jest ok
Ide spac bo przeciez zwariuje
Dobranoc wszystkim :*Kasika -
jestem po wizycie
Wiec moja fasolka ma 8 mm i serduszko 140 uderzen na minute:D
Słyszałam jak bije i widziałam je ale czad:D
jestem 6t6d jutro zaczynam 7 tydzien:) wiec bell pomyliła sie od 1 dzien
ciąża rozwija się prawdidłowo termin 11 grudnia:)
gin był zdziwiony że owu miałam wcześniej mimo ze cykle zazwyczaj 32-33
Amelia San, 100krotka:), nataliano lubią tę wiadomość
-
Ale tu dzisiaj cisza
Ja to pewnie będę ryczeć jak wół ze szczęścia, jeśli kiedyś będzie mi dane usłyszeć serduszko mojego maleństwa
Agnieszko dużo zdrowia dla Ciebie, dla Dzidziusia i dla Tatusia też
A ja wróciłam z rozmowy o pracę i wypadłam raczej kiepsko. Nie liczyłam, że będzie inaczej Pracę mam, więc spoko luzik Widocznie mam pozostać przy obecnej -
nick nieaktualnyDziewczyny moze tu mi powiecie bo za bardzo nigdzie nie wiedza, owu mi wyznazylo 9dc, 12 dc bylam na usg endo mialo 14mm i bylo trojlinijne. Gin powiedziala ,ze piekne, a potrafilo miec u mnie w tym czasie 2-3 mm wiec 14 to szok. Tyle,ze na jajnikach stwierdzila ze owu nie widzi chcoc po endo myslala ,ze bedzie, ale i ja jej nie mowilam ,ze 3 dni wstecz wyznaczylo owu. Na jedno bylo by cialko zolte? Bo plyn to sie utrzymuje krotko po owu. Niby z owu u mnie problem ale powiedziala,ze jeden jajnik nie wyglada na pcos tylko ma ladne pecherzyki roznej wielkosci. Ciekawa jestem jak z tym endo bo jesli bylo owu nawet to jak sie powinno endo zmienic i ile linijne byc? Bo nigdzie nic nie moge odszukac na ten temat, a napewno w kazdej fazie cyklu jest inne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak sobie grzebie w necie bo ciekawi mnie moje endo , na usg mialam w 12 dc 14 mm i trolinijne. "toretyczna owu w 9dc byla" no i tak sprzecznosci znalazlam, trojlinijne jest tylko do owu pozniej sie zmienia, i trojlinijne w ciazy, wiec jaki tu sens?
i endo jest marne jak nie ma owu, a skoro mialam az 14 mm to powinna byc na bank?
I wez tu czlowieku zrozum co kolwiek.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Płatek nie czytaj za dużo. To jest tak samo jak z ulotkami od leków. Raz przeczytasz skutki uboczne i później strach brać taki lek.
Jest jeszcze coś takiego jak wmówiona choroba. Nie daj się zwariowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:15
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta! Dziś byłam na I monitoringu.10 dzień cyklu. 3 pęcherzyki na lewym jajniku: 15 mm, 18mm, 19mm. Endometrium 7mm. Śluz szyjkowy +. Do owu jeszcze ok 2-3 doby, więc endo na pewno jeszcze podskoczy. A tak się bałam, że przy większej dawce Clo będzie kiepskie- tymczasem jak na 10ddc jest niezłe.
Hmmm oby do poniedziałku. Teraz odpoczynek, przyjemności, pozytywne myślenie...i wstrzemięźliwość....a tak nas "nęci" hihi
Życzę Wam również pozytywnego myślenia i cieplutkich dniStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualny