Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasika wrote:Nie no to jest jakas masakra z tymi badaniami spermy Im wiecej czytam tym moja glowa robi sie wieksza. Wszedzie pisze ze to zwykle (podstawowe) badanie spremy nie daje pewnosci ze jest ok
Ide spac bo przeciez zwariuje
Dobranoc wszystkim :*100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika wrote:Hej dziewczyny. Dopiero zaczynam sie starac (2cs) chcialabym sobie zrobic badania juz na poczatku zeby potem nie bylo zaskoczenia I mysli czemu nie zrobilam tego wczesniej. Niestety nie wiem co dokladnie mialabym zrobic.wyczytalam ze morfologie badania tarczycy proby watrobowe ale chcialabym wiedziec czy cos wiecej?
Aha I jeszcze jedno...czy partner ktorejs z was testowal nasienie na tych testach ktore sa dostepne do zrobienia w domu? Czy sa one wiarygodne?
Z Gory dziekuje za pomoc :* -
Dziewczyny...hmm inseminacja w poniedziałek, a my wczoraj z M nie wytrzymaliśmy i się przytulaliśmy czy 2,5 dnia starczy na regeneracje armii Męża? Musi...niby powinny być minimum 3 dni wstrzemięźliwości, ale po porostu oboje chyba baaaardzo potrzebowaliśmy swojej bliskości...Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
nick nieaktualnyJaJaga wrote:Dziewczyny...hmm inseminacja w poniedziałek, a my wczoraj z M nie wytrzymaliśmy i się przytulaliśmy czy 2,5 dnia starczy na regeneracje armii Męża? Musi...niby powinny być minimum 3 dni wstrzemięźliwości, ale po porostu oboje chyba baaaardzo potrzebowaliśmy swojej bliskości...
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Jajaga też trzymam kciuki:)
Anetko wiem co czujesz, ja to przeżywałam w zeszlym tygodniu. staramy się dalej!
Wczoraj mnie dopadła prawdziwa panika, że nigdy się nie uda.Dziś już odrobinę spokojniej:)Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, bardzo Wam dziękuję! Jak na razie jestem spokojna Dziś był bardzo sympatyczny dzień. Od rana trochę lekkiej pracy w ogrodzie (mąż ciągle za mną chodził i mówił, że mam się oszczędzać itp... a ja mu na to, że moje jajeczka już są, teraz to on musi się oszczędzać ). Potem mieliśmy imieniny mojego taty, więc posiedzieliśmy sobie z rodzicami na tarasie, zjedliśmy pizzę i było wesoło. Teraz wykąpani oboje leżymy przed TV. Wczoraj "po fakcie" się trochę zdenerwowałam tym nasieniem i miałam "małe" wyrzuty sumienia, że się "skusiliśmy".
Ale jak czytam, to jest ok.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualnyDzien dobry a co tu taka cisza? halo?
JaJaga trzymam kciuki i ja mam nadzieje ze wam sie uda bede wam kibicowac z calych sil
Am szkoda ze maz wyjezdza ale porobisz spokojnie badania dowiesz sie ze wszystko oki i w nastepnym cyklu bedziecie dzialac:)
littleladybird ja dzis w kosciele nie bylam ale codziennie sie modle w naszej intencji
Aaneta przykro mi ze sie nie udalo ale glowa do gory bedzie dobrze:) trzymam kciuki za kolejny cykl:)
Płatek szkarłatny kolezanki maja racje nie czytaj za duzo bo nie potrzebnie bedziesz nie nakrecac stresowac a to nie sprzyja plodzeniu potomstwa musi sie udac nie ma innej opcji nasze modlitwy zostana wysluchane
Dziewczynki jak wam mina weekend? ja sie nie odzywalam bo chyba potrzebowalam chwili pezerwy niby staram sie nie nakrecac nie myslec ale udzielajac sie na forum tak sie nie da;/ Ja bylam od piatku u rodzicow:) fajnie bylo jakos tak sie odstresowalam oczywiscie bylam u malej Oliwci:) i juz jestem w domku dzisiaj z mezem rozmawialismy o nowym domu moze jest nadzieja ze bede miala swoj pieknylittleladybird, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
Mi weekend minął niestety bardzo szybko, ale też bardzo miło i pogodnie spędziliśmy go razem z rodzeństwem i rodzicami. W towarzystwie nie mam czasu za dużo myśleć i czas przyjemniej mija. Mam nadzieję, że u Was weekend też był udany. A jutro do pracy
100krotko my mamy w planach budowę, ale na razie to tylko raczej marzenia. Kiedyś na pewno też będę miała swój piękny dom -
nick nieaktualnyO no to ciesze sie ze milo
pomimo pewnych klopotow ktore dotykaja cala rodzine weekend byl naprawde udany troszke pracowity ale udany ja tez jade jutro do pracy mialam jechac na 7.30 ale dostalam tel i jade na 14 ;/
littleladybird u nas temat budowy domu tez odlegly wydaje mi sie ze to dlatego ze mamy to co mamy i gdzie mieszkamy teraz ale mam nadzieje ze kiedys na naszej dzialce na ul Akacjowej stanie nasz dom -
100krotka:) wrote:ale mam nadzieje ze kiedys na naszej dzialce na ul Akacjowej stanie nasz dom
na pewno tak będzie my obecnie wynajmujemy małe mieszkanko i dla dwóch osób jest w sam raz. Jednak już bardzo bym chciała zacząć cokolwiek myśleć w kierunku domu. Jestem bardzo niecierpliwa, no i chciałabym mieć coś swojego100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny