Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Płatek szkarłatny wrote:100krotko jeszcze chciałabym cię zapytać o to jak długo brałaś clostilbegyt i czy zanim zaczęłaś go brać miałaś owulację?
Tak myślę, że u nas zbliża się magiczne 12 miesięcy pewnie trzeba będzie zastosować bardziej zdecydowane środki.
Dziewczyny, a na co wpływa ten lek? Nie chce mi się szukać, od Was się szybciej dowiem pomaga uwalniac jajka??
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Jakie piękne kwiaty 100krotko też miałam goździki tylko bordowe i też w kształcie kulki. Jak wrócę do domu to Wam wkleję
Kurcze, dostaję na głowę już chyba. Miał być spokojny cykl, a tu wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że owulka była wczoraj albo będzie dziś. I jednak jest szansa. Przede mną dwa tygodnie wyczekiwaniaAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień bobry
Płatku duphaston nie podnosi temperatury, to jest nawet na ulotce napisane. Więc internetem się nie sugeruj.
A ja miałam na pierwszym ślubie taki wiszący długi biały bukiet. Nie wiem nawet co za kwiaty. Bleeee! Jak mi się to mogło podobać A na drugim mialam piękny, taki średni bukiecik krwisto czerwonych róż. Do sukni prezentował się pięknie
Mąż mi robi śniadanie, a ja się szykuję do roboty na 14. Dziś kupujemy drugi samochód-DLA MNIE średnio jestem zadowolona bo miał być automat, ale...
A poza tym dziewczyny-nie wiem czy to zasługa leków na tarczyce czy co, ale od tych dwóch miesięcy fiksuję. Nawet przyjaciółka mi to mówi. Nie jestem sobą. Czuję że musze odpocząć, już nie mogę sama ze sobą. Albo ta praca mnie tak rozkłada emocjonalnie. Zaczęły mi się płodne wczoraj i teraz uwaga! Chyba nie chce się w ogóle starać w tym miesiącu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:57
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmcia skromny ale piekny
Sarenko w 100% popieram Am potrzebny Ci odpoczynek Mam nadzieje ze wam sie uda
A ja po 13 wyruszam do lekarza wczesniej pojade po wyniki drugiej bety ale jest mi tak dobrze na lozeczkuze nie chce mi sie z niego wychodzic;/Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja juz po pracy! ufff ale miałam dzień, ciągle coś, ciągle w biegu :)Niestety w pracy nie mogę i nie mam nawet czasu do Was zajrzeć, ale chętnie już siadam i coś tam napiszę.
Dziewczyny, każda z Was ma śliczne te bukieciki I nie ważne, czy skromny, czy bardziej okazały- każdy ma w sobie to coś...
100krotko, beta rewelacyjna- chyba:) hehe piszę tak jak reszta, bo się nie znam hihihhiAmelia San lubi tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Sarenka, ja na początku jak brałam specyfiki na moja PRL to też miałam różne humorki, i traciłam chęć do starań- ale na leku było napisane "spadek libido"- u mnie był drastyczny spadek ale jakos później przeszłoStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Odebrałam dziś wyniki:
Glukoza: 93 mg/dL norma: 70-105
TSH: 2,19 uIU/ml norma: 0,270-4,200
fT4: 15,96 pmol/L norma: 12,00-22,00
fT3: 5,70 pmol/L norma: 3,10-6,8
Anty-TPO: <0,8 IU/ml norma: <8,00
Progesteron: 0,80 ng/mL norma: 1,70-27,00 faza lutealna
0,80-3,00 owulacja
0,20-1,50 faza folic
Badania robiłam w 22dc i powiedzmy, że byłam 2 dni przed owulką - niepotwierdzone.
Ja się kompletnie nie znam, więc może Wy pomożecie? -
Z tego, co widzę to glukoze masz trochę w wyższej granicy i to ft3. Reszta chyba OK. Tak na chłopski rozum, czytając normy, specjalista może powie coś więcej na ten temat, jakoś coś wytłumaczy. Ale wydaje mi się, ze wszystkie wyniki masz w normieStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Dzięki Am, napisałam jeszcze na dwóch wątkach ciekawe, co mi tam napiszą
Wiem, że przy staraniach lepiej, żeby TSH było w okolicy 1, ale czytałam tu na forum, ze dziewczyny zachodziły nawet przy większym od 3.
Nie wiem tylko, czy nie powinnam tych badań robić na początku cyklu, ale gin nic nie mówiła i sama wyliczyła kiedy mam je zrobić.