Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tyle zawsze od rana naprodukujecie, że wracam z pracy i nie mogę nadązyć z czytaniem i pamietaniem kto co .
Little przy staraniach tsh najlepiej poniżej dwóch, 1,5, nie musi być aż 1.5. Z moich doświadczeń wynika, że jak ktoś ma tendencję do wzrostu cięzko jest osiągnąć tak niski wynik.
Niby piszą że dupek nie powoduje wzrostu temperatury ale wiele dziewczyn twierdzą, że miały wzrost. nie wiem już w co wierzyć. Może rzeczywiście rozsądniej w ulotkę. -
Jak wszyscy dookoła zachodzą to takie demotywujące trochę jest a najgorzej jak ktoś przyrównuje do innych par, którym się udało. Nam ostatnio kumpel powiedział: "coś Wam kiepsko idzie" O_o
Myślałam, że mu przywalę. -
No właśnie o to chodzi, że wiedział i odniosłam wrażenie, że chciał nam najnormalniej w świecie dogryźć Żałuję tylko, że mu nie odpowiedziałam czegoś głupiego, ale aż mnie zatkało.
Dodam, ze on już ma córkę. Z wpadkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 17:54
-
Dziewczyny, mam takie pytanie z innej beczki...czy Wy kupiłyście tutaj abonament? Ja oszczędzam i nie kupiłam ,ale nawet nie sądzę, żebym potrzebowała więcej opcji, niż mam teraz. Najważniejsze,że mogę na wykresie sobie różne rzeczy zaznaczać i plotkować z Wami. Zastanawia mnie tylo, czy Wasze wykresy jak wejdziecie sobie też są takie szare? Na moim koncie jest szary, ale jak wejdę na wykres z miniaturki np.pod jakimś komentarzem to mój wykres jest wtedy kolorowy....a taki kolorowy właśnie jest ładniejszy heheStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Nie, normalnie się tu zarejestrowałam, miesiąć miałam na wypasie a po mies info, że mogę kupić abonament. Ale tak jak już pisałam, mi jest potrzebny tylko wykres i forum hhee a owu wyliczam sobie sama, albo chodzę na monitoring (najczęściej).Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
JaJaga mi też abonament się skończył i mój wykres jest w szarościach ale nie wykupuję nowego, bo to strata kasy. Wykres działa, forum też, a detektor płodności, detektor ciąży, prognoza cykli i interpretacja cyklu nie jest mi potrzebna. Szkoda tylko, że wykres nie jest kolorowy
A kolorowy zawsze można sobie podejrzeć, tak jak słusznie zauważyłaś, klikając w miniaturkęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 18:45