nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Kochanie a coś więcej możesz napisać?
Jak stosować, można przez cały cykl?
Coś z tym brać? Czy sam dong wystarczy?
Najlepiej firmy swanson, na początek mogę polecić taki sposób stosowania (pomógł już mnie i jednej forumowiczce ) zaraz po @ zacząć stosować, ale tak zeby nie było już żadnego plamienia. Stosować 3 tabletki dziennie każda ma po 500 mg proszku O trzech porach dnia najlepiej, nie na raz. Stosować nie dłużej niż 7 dni Jakby były jakies skutki uboczne to zmniejszyć dawkę. W drugim cyklu można podwoić i obserwować czy się nic nie dzieje, schemat taki sam
:*
Jak tam u Was Aja? Jak przygotowania do ślubu?AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:W czarnej otchłani. W pon w końcu do księdza:P potem sala. Mamy tylko zespół i wstępnie fotografa... A gdzie zaproszenia i to wszystko... masakra
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Próbujemy do czerwca potem zawieszamy do marca a jeśli się nie uda to po ślubie do kliniki na większą ilość badań.
A u was? Jakieś kroki ku szczęściu? -
nick nieaktualnyJustyneczkaaaa wrote:AJA_S i SusannaDean A jak u was starania ?
Na jakim etapie jesteście ??
Milion objawów, w tym cyklu miałam plamienie 6 dpo (w udanym miałam to samo) ale się boję nakręcaćAJA_S lubi tę wiadomość
-
Spoko ja dziś zaczęłam 45cykl od początku tego magicznego stwierdzenia B, że tylko nam dziecka brakuje...
A 33cykl świadomych starań więc wracamy do diety (za bardzo sobie ostatnie 2ms pozwoliłam). Tak jak pisałam do czerwca się staramy potem tabletki anty i od marca wracamy do starań17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny