nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:W tym cyklu na podstawie obserwacji tylko i w te dni które powinnam miec owu nie mialam skoku temp ani typowego sluzu ale za to tydzień później mialam i skok i śluz i temp mi nie spada... no noc jak wierzyc przeczuciu mojego meza to jest jeszcze szansa poprawil mi humor stwoerdzil ze nie ten cykl to następny ale uwaza ze za tydzien dostane do reki karte ciąży
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
SusannaDean wrote:Idź na betę, testy potrafią zwodzić
Annie1981 wrote:To owu pewnie była wtedy gdzie skok i śluz. Czyli rozumiem, że na wykresie jest źle zaznaczona? To by oznaczało, że to mniej niż 21 dpo i może za szybko na pozytyw -
Martwi mnie tylko to ze wtedy zle sie czulam i niezbyt z ❤❤❤ dobrze to wyglada ale moze jakims cudem plemniki sie zachowały przez kilka dni
-
oj śluz byl książkowy musze przeniesc dane z drugiego kalendarzyka Tenp nadal sie utrzymuje
Życzę Wam dobrego dnia ja już zaczynam swój:) -
OjMaryś wrote:oj śluz byl książkowy musze przeniesc dane z drugiego kalendarzyka Tenp nadal sie utrzymuje
Życzę Wam dobrego dnia ja już zaczynam swój:)
Badasz dzisiaj bhcg ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
właśnie kończę kawe i jade na bhcg mam nadzieje ze jeszcze dzis dostane wynik dziekuje za wsparcie i kciuki odnosze wrażenie że tylko Wy tutaj mnie rozumiecie :*
-
Dziewczyny badałam dzisiaj progesteron.
Wynik to 27 ng/ml.!!!
O boże jak ja się cieszę !!
Zadziałałam ! Ja serio zadziałałam w tym cyklu w 100%!!!Annie1981, Mami30, kaka470, zFolwarku, OjMaryś, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
hejka
ja juz w pracy zdycham tak mnie okres meczy.. masakra leje sie jak z kranu..
życze Wam pozytywnych wyników;*Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
kaka470 wrote:Witam serdecznie no niestety mikołajkowy poranek okazał się bolesnym i przywitaniem @ , znów fałszywy alarm z tymi testami , ale ja na szczęście się tym jakoś mocno nie przejęłam
-
kaka470 wrote:Witam serdecznie no niestety mikołajkowy poranek okazał się bolesnym i przywitaniem @ , znów fałszywy alarm z tymi testami , ale ja na szczęście się tym jakoś mocno nie przejęłam
Przykro mi
Ja dziś do szpitala jadę... strasznie się stresuję -
Karooolcia :) wrote:Przykro mi
Ja dziś do szpitala jadę... strasznie się stresuję
A w jakim celu wizyta w szpitalu kochana ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:A w jakim celu wizyta w szpitalu kochana ?
Dziś badania będą mi robić a jutro drożność jajowodów Musze to zrobić aby wykluczyć czy to nie przeszkadza w zajściu w ciążę... ja ogólnie to mam książkowe badania. Miałam jedynie problem z prolaktyną ale po bromku w trakcie miesiąca z 236 spadła na 5,88 więc jest przy dolnej granicy... Mój gin powiedział, ze z takimi wynikami (mój D. wzorowe wyniki nasienia) powinniśmy na potęgę płodzić dzieci... A niestety jak widać nic... -
Karooolcia :) wrote:Dziś badania będą mi robić a jutro drożność jajowodów Musze to zrobić aby wykluczyć czy to nie przeszkadza w zajściu w ciążę... ja ogólnie to mam książkowe badania. Miałam jedynie problem z prolaktyną ale po bromku w trakcie miesiąca z 236 spadła na 5,88 więc jest przy dolnej granicy... Mój gin powiedział, ze z takimi wynikami (mój D. wzorowe wyniki nasienia) powinniśmy na potęgę płodzić dzieci... A niestety jak widać nic...
Nie martw się o hsg
Ja miałam w tamtym cyklu i to naprawdę jest do przeżycia.
Boli trochę mocniej niż okres, ale jest to ból do przeżycia.
Trzymam mocno kciuki ! :*02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Nie martw się o hsg
Ja miałam w tamtym cyklu i to naprawdę jest do przeżycia.
Boli trochę mocniej niż okres, ale jest to ból do przeżycia.
Trzymam mocno kciuki ! :*
Dziękuję :* Mam nadzieję, że dzięki temu zajdę I wtedy to będę najszczęśliwszą kobietą na świecie !Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
Witam mogę i ja dołączyć? co prawda urodzić zamierzam dopiero w 2018 roku, ale zajść w ciążę zamierzam w tym '17
zFolwarku, CarPer, Najmłodsza_staraczka, słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016