nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:wiele znanych mi tu osob które poznikaly z testowan ale znalazlam was ja na grudniowkach i styczniowkach jeszcze jestem ale jak do tego czasu nie bedzie ciazy to nie wiem czy bede sie dalej zapisywac na testowania.
-
nick nieaktualny
-
W listopadzie niestety kropek nie został ze mną, testowałam wcześniej, byłam u gina, dostaliśmy zielone światło na działanie od razu. Dlatego teraz boję się rozczarowania i testowania wcześniej...
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Trzymam kciuki w takim razie za Twoje II kreseczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 15:27
Karola555 lubi tę wiadomość
-
Ja cykle jak w zegarku 28 dni ale po ostatnim nie wiem czy się trochę nie wydłużył test owu pozytywny wyszedł mi 27.11, na następny dzień już jaśniejsza kreska była.
-
Prezent na Mikołajki nie wypalił poziom hcg w krwi spadł do zera łezka polrciała czekam na @ ...
Wam kochane życzę szybkiego ujrzenia pozytywnych wyników. Mnie w takie dni odechciewa sie juz wszystkiego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Prezent na Mikołajki nie wypalił poziom hcg w krwi spadł do zera łezka polrciała czekam na @ ...
Wam kochane życzę szybkiego ujrzenia pozytywnych wyników. Mnie w takie dni odechciewa sie juz wszystkiego... -
witajcie nowe dziewczyny ;*
ja już po pracy, stracilam tyle pieniedzy na prezenty.. matko kochana moja corka wymyslila se psa szczeniaka za 300zł! do tego kilka drobiazgów kilkoro dzieci a gdzie reszta..
maryś nie łam sie jestesmy we dwie za miesiac znowu bedziemy mialy szanse.. ja troche sie uspokoilam chyba wole ten stan pookresowy niz przed okresem wtedy wariuje. bedzie dobrze na kazdego przyjdzie pora.! ;*
susanna jaka przerwe robisz i dlaczego?
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyMami30 wrote:witajcie nowe dziewczyny ;*
ja już po pracy, stracilam tyle pieniedzy na prezenty.. matko kochana moja corka wymyslila se psa szczeniaka za 300zł! do tego kilka drobiazgów kilkoro dzieci a gdzie reszta..
maryś nie łam sie jestesmy we dwie za miesiac znowu bedziemy mialy szanse.. ja troche sie uspokoilam chyba wole ten stan pookresowy niz przed okresem wtedy wariuje. bedzie dobrze na kazdego przyjdzie pora.! ;*
susanna jaka przerwe robisz i dlaczego? -
aaa a ja wlasnie 1 grudnia dalam wypowiedzenie jestem taka szczesliwa. jeszcze tylko 3 miesiace na wypowiedzeniu i labaMama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyMami30 wrote:aaa a ja wlasnie 1 grudnia dalam wypowiedzenie jestem taka szczesliwa. jeszcze tylko 3 miesiace na wypowiedzeniu i laba