nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Sobota to bardzo rozsądny termin, trzymam kciuki, żebyś wytrzymała Objawy dają nadzieję, ale może clo trochę fałszuje, więc trzeba czekać.
-
SusannaDean wrote:dlaczego clo? Nie powinno już przestać mieć wpływ? Trochę minęło odkąd wzięłam ostatnią tabletkę, 19 dni
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Susanna ja mam dzisiaj 25 dc ale jakieś 8 dpo, była później. Od owu mnie jajnik dziwnie kłuje, czasem w środku podbrzusza.
Synuś mi się rozchorował, kaszel go męczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też czekam na Wasze testowanie
SusannaDean, Karola555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wierzę że będziesz miała Teraz jest pod górkę ale na szczycie są piękne widoki a potem już tylko z górki
Dobrej, spokojnej nocy wszystkim :*SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki Miłego dzionka Już środa... kobiety myślicie juz o świętach czy jeszcze luzik?
-
nick nieaktualny
-
Bacardi. Witaj
Ja juz mysle o swietach. W sobote jedziemy po choinke, bedziemy juz tez wysylac kartki swiateczne
Bardzo licze na atmosfere i wolne na swieta, bo mam nadzieje ze uda mi sie troche odstresowac, co moze pozytywnie wplynac na starania Nie mialam urlopu od roku i sie nie zapowiada, wiec licze na swieta
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
hejka;)
widze ze rozmowy trwaja trzymam kciuki za testowiczki a za Nas juz po aby w nastepnym cyklu bylo duzo lepiej;) jedyne co mnie martwi teraz to fakt ze nie wiem nawet czy teraz maz bedzie w domu tego 21 grudnia a gin wyznaczyla mi wlasnie 17 dzien cyklu jako najbardziej plodny. powiedzcie mi czy to sie nie zmiania pomimo rozchwiania miesiaczki? czy mam 23 dni cyklu czy 29 to i tak ten 17sty u mnie wypada owulacja? z obserwacji sluzu to ja jestem tepa dzida jak to mowią nigdy nie umiem opisac jaki on jest zauwazam tylko ze jest .
ja o swietach nawet nie mysle boje sie tego... pracuje w systemie 12 godzinnym w galeri jeszcze 3 miesiace a po galeri mam swoja dzialalnosc i szkolenia które prowadze. wiec grudzien to dla mnie katorga ani 1 dnia przerwy, wszystkie weekendy od 9-20stej az do sylwestra. jedyne na co czekam to na wigilie bo to 1 dzien wolny jutro maz wraca z Frankfurtu to namowimy go z mała na choinkę a co niech juz stoi i sie kurzy :d.Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
Mimi niestety ale to sie wlasnie zmienia. Generalnie dni płodne liczy sie 14 dni przed spodziewana miesiączka, w większości przypadków... jednak ta faza lutealna moze trwać od 10 do 16. Także licząc 29 dni cyklu to moim zdaniem owu powinna wypaść gdzies koło 15 dc. Jesli masz 23 dniowy cykl to wtedy owu wypada juz na 9 dzien.
Jesli masz nieregularne cykle to ciezko jednak obliczyć dlatego testy owu były by chyba najlepsze...