nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Najmlodsza. Jak to, urosla?
Tak, wyglądam jak kosmita. Ja wiem, ze piersi są nierówne .. ale to jakiś żart. Urosła mi jedna pierś. Nie wierzę w to po prostu i ona mi się normalnie ze stanika wylewa. Jak ja mam wyjść z domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 18:16
SusannaDean lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłosza polecam stanik sportowy na inny pomysł nie wpadłam... Taka sytuacja mi się nie przytrafiła więc nie wiem jak sobie z tym poradzić ...
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Ja czytałam o ziolach Ojca Sroki nr 3
Większość kobiet pisze ze pomogly i po 2-3 cyklach udało się zajść w ciążę
Pilam juz Ziola ojca Klimuszki na zrosty przed laparo 3 razy dziennie, 3miesiace I nic... . Pozniej mialam jakies ziola chinskie od akupunkturzystki ktora rowniez miala mi przywrocic plodnosc w jajnikach I jajowodach przez akupunkture I chinskie masaze (co kosztowalo majatek). Nic nie zadzialalo dlatego Ja zdecydownaie jestem przeciwko metodom niekonwencjonalnym. Moga zadziałać na pojedyncze przypadki ale nie ma udowodnionej skuteczności. Poza tym mieszanie ziół z innymi lekami... to moze dopiero wyjsć mieszanka wybuchowa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CarPer wrote:Pilam juz Ziola ojca Klimuszki na zrosty przed laparo 3 razy dziennie, 3miesiace I nic... . Pozniej mialam jakies ziola chinskie od akupunkturzystki ktora rowniez miala mi przywrocic plodnosc w jajnikach I jajowodach przez akupunkture I chinskie masaze (co kosztowalo majatek). Nic nie zadzialalo dlatego Ja zdecydownaie jestem przeciwko metodom niekonwencjonalnym. Moga zadziałać na pojedyncze przypadki ale nie ma udowodnionej skuteczności. Poza tym mieszanie ziół z innymi lekami... to moze dopiero wyjsć mieszanka wybuchowa.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Tak, wyglądam jak kosmita. Ja wiem, ze piersi są nierówne .. ale to jakiś żart. Urosła mi jedna pierś. Nie wierzę w to po prostu i ona mi się normalnie ze stanika wylewa. Jak ja mam wyjść z domu?
OjMaryś, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobilam teraz na wieczor, 14 dpo negatyw. Odstawiam juz dupka nie ma co liczyc takze na jakis czas z forum sie zegnam z takiej racji,ze starania wznowie na wiosne o ile znajde prace ktora mi na to pozwoli bo do obecnej nie wroce juz takze moze w kwietniu ponownie rozpoczne starania zobaczymy. Strasznie mi przykro z tego powodu ale niestety wyjscia nie mam,oczywiscie latwiej by bylo zebym miala kolejny i kolejnu cykl na proby no ale musi byc przerwa....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 23:04
-
SusannaDean wrote:Zrobilam teraz na wieczor, 14 dpo negatyw. Odstawiam juz dupka nie ma co liczyc takze na jakis czas z forum sie zegnam z takiej racji,ze starania wznowie na wiosne o ile znajde prace ktora mi na to pozwoli bo do obecnej nie wroce juz takze moze w kwietniu ponownie rozpoczne starania zobaczymy. Strasznie mi przykro z tego powodu ale niestety wyjscia nie mam,oczywiscie latwiej by bylo zebym miala kolejny i kolejnu cykl na proby no ale musi byc przerwa....
Trzymaj się słońce :*
Powodzenia w szukaniu pracy!
Wróć do nas jak najszybciej02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
SusannaDean wrote:Zrobilam teraz na wieczor, 14 dpo negatyw. Odstawiam juz dupka nie ma co liczyc takze na jakis czas z forum sie zegnam z takiej racji,ze starania wznowie na wiosne o ile znajde prace ktora mi na to pozwoli bo do obecnej nie wroce juz takze moze w kwietniu ponownie rozpoczne starania zobaczymy. Strasznie mi przykro z tego powodu ale niestety wyjscia nie mam,oczywiscie latwiej by bylo zebym miala kolejny i kolejnu cykl na proby no ale musi byc przerwa....
Susanna . Dlaczego robisz przerwę? Nie mozesz dalej sie starać i w tym samym czasie szukac pracy?
Jesli potrzebujesz odpoczynku od mysli to rozumiem.
Trzymaj sie dzielnie i wracaj do nas! -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Albo widzę cienia cienia cienia cień, ale zbzikowałam do reszty.
Zdjęcia nie wstawię, bo nie ma szans, żeby te moje zwidy uchwycić.. jestem przerażona i chyba jadę na bhcg jak tylko otworzą laboratorium.OjMaryś, CarPer, AJA_S, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Cześć dziewczyny.
Albo widzę cienia cienia cienia cień, ale zbzikowałam do reszty.
Zdjęcia nie wstawię, bo nie ma szans, żeby te moje zwidy uchwycić.. jestem przerażona i chyba jadę na bhcg jak tylko otworzą laboratorium.
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
hejka
suu powodzenia:* moze taka przerwa sie przyda i wrocisz na wiosne pelna optymizmu i od razu zobaczysz dwie kreski;-)
najmłodsza no to cisnij i dawaj znac koniecznie!
annie o co biega z tym q10?
ja dzis jestem jakas wykonczona, obudzilam sie zbolem glowy, nosa, gardłem, zmeczona ledwo oczy otwieram a 12 godzin pracy przede mna. Mąż wyjezdza w poniedzialek nad ranem bede musiala wstac o 3ciej i go wykorzystac bo wedlug ovu mam wtedy owulkeMama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.