nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
suu powiedz mi prosze wysztsko bo ja cichociemna. co na co gdzie kupujesz i tez zamowie.Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyMami30 wrote:suu powiedz mi prosze wysztsko bo ja cichociemna. co na co gdzie kupujesz i tez zamowie.
Lebiodka
Nostrzyk
Nagietek
Ruta
Rdest ptasi
Dziurawiec
Macierzanka
Koszyczek rumianku
Wszystko mieszasz i po 1 lyzeczce zaparzasz wieczorem przed snem
Dong guai mozna kupuc w proszku lub tabletkach tzn kapsulkach a w sridku ten proszek jest (bardziej przyswajalna forma, bo smak proszlu obrzydliwy)
Planuje 2 x1 tabletka przez 12 dni od 1 dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa czyli jak biore dupka to moge mimo to brac te ziolka? kurde tylko po co jak nie ma meza w domu;(. kiedy chcesz udac sie do gina zeby zbadal dlaczego tak sie stalo u cb?Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualny
-
no wspominalas cos o tym okresie ze sie nie pojawia i musisz do gina sie wybrac? czy myle fakty?Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Mam clo na 3 cykle jeszcze ale boje sie bez monitoringu i ovitrelle..raczej sprobujemy na ziolkach i dongu a na wiosne juz z clo znowu
Czyli miałas monitoring tylko ma pierwszy cykl z CLO a dostalas tabletki na trzy cykle? Dobrze zrozumiałam?
Jesli wrócisz do CLO ma wiosnę to dalej planujesz mońitoring i ovitrelle. Czy bez niczego?
Przepraszam ale zupełnie nie rozumiem jaki jest Twoj plan...
-
laski zrobilam test owulacyjny i wyszly mi dwie kreski. co prawda ta druga jest slaba ale widoczna czy to mozliwe? jestem dzien po okresie.....
ogladalam testy owulacyjne tutaj czemu niektore maja dwie kreski ladne i sa dodane jako ujemne? o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 21:36
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
Mami30 wrote:laski zrobilam test owulacyjny i wyszly mi dwie kreski. co prawda ta druga jest slaba ale widoczna czy to mozliwe? jestem dzien po okresie.....
ogladalam testy owulacyjne tutaj czemu niektore maja dwie kreski ladne i sa dodane jako ujemne? o co chodzi
Z tego co mi dziewczyny pisały to aby test był pozytywny to musze dwie kreski być identyczne i to oznacza, że owulacja własnie jest lub nastąpi w ciągu kilku godzin Ja też tak miałam kilka dni po @. -
Gratuluje pieknego wyniku hcg Suuuper:)
U mnie pozytywny owulacyjny slaba kreseczka ale jest dziecko zepsuło mi termometr zamowilam identyczny w aptece ale bedzie dopiero na wtorek:/ moze jak nie bede widziala tempnie bedzie stresu i się uda ?
Susanna dzieki za info o ziolkach ja z chęcią tez skorzystam i super ze jednak sie staracie nadal
-
Gratuluje pieknego wyniku hcg Suuuper:)
U mnie pozytywny owulacyjny slaba kreseczka ale jest, dziecko zepsuło mi termometr zamowilam identyczny w aptece ale bedzie dopiero na wtorek:/ moze jak nie bede widziala tempnie bedzie stresu i się uda ?
Susanna dzieki za info o ziolkach ja z chęcią tez skorzystam i super ze jednak sie staracie nadal
-
nick nieaktualnyCarPer wrote:Czyli miałas monitoring tylko ma pierwszy cykl z CLO a dostalas tabletki na trzy cykle? Dobrze zrozumiałam?
Jesli wrócisz do CLO ma wiosnę to dalej planujesz mońitoring i ovitrelle. Czy bez niczego?
Przepraszam ale zupełnie nie rozumiem jaki jest Twoj plan...Annie1981, anusiak5 lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Nie mam planu teraz, jest opcja staran naturalnie dlatego kupilam ziolka na wiosne jesli nie bedzie rezultatu to pojde na monitoring znowu teraz nienachalnie co ma nyc to bedzie chyba zawsze kazda tu do tego namawia nie bede sie spinac w koncu jestem na takim etapie ze mam w nosie bo wiem ze w koncu zostane mama! Za miesiac trzy lub piec ale bede ! Jak kazda z nas
Mega podoba mi się twoje podejście! I ja też tak uważam zostaniemy mami nie w tym miesiącu czy kolejnym!SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Mami30. Dni płodne mogą się zacząć nawet 6 dni przed owulacją, więc masz prawo już czuć mokro Myślę, że Twoja gin trochę za późno wyznaczyła Ci owu, szczególnie jak masz krótsze cykle. 23-dniowe pisałaś?
Słaba kreska na teście owu ma prawo być cały cykl. Pozytyw jest jak kreska testowa jest tak samo ciemna jak kontrolna, lub nawet mocniejsza.
SusannaDean. Cieszę się, że będziesz dalej się starać Życia chyba nigdy tak nie ułożymy, żeby był perfekcyjny moment na dziecko, więc dobra decyzja Super podejście z tą wiarą, że w końcu się uda
OjMaryś. Jak kreska słabsza to jest negatyw Wklej zdjęcie najlepiej to ocenimy
Jeżeli chodzi o tempkę to mnie ona bardzo stresowała. Wieczorem już się zastanawiałam jaka będzie rano. Rano bałam się, żeby nie była zbyt niska a jak był spadek to już z łóżka wstawałam zła. Stwierdziłam, że nie ma sensu wywoływać takiego stresu na własne żądanie, bo to może powodować problemy z zajściem. Ten cykl pierwszy raz nie mierzę i jest mi o wiele łatwiej niż przypuszczałam.
Z drugiej strony cieszę się, że 3 cykle sprawdzałam sobie temperaturę, bo przynajmniej wiem, że był skok przy owu i testy owulacyjne się z tym pokrywały, więc wszystko powinno być ok. Nie wracam już do mierzeniaSusannaDean lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔