nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dopiero teraz od Was dowiedziałam się co to fioletowa strona Nie wiedziałam, że jest osobne forum - może i dobrze, bo to znak, że chyba jeszcze nie świruję na tym punkcie
Pękam po obżarstwie, dziś było apogeum... Teraz herbata miętowa i espumisan ruszyły na pomocOjMaryś lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Ja dopiero teraz od Was dowiedziałam się co to fioletowa strona Nie wiedziałam, że jest osobne forum - może i dobrze, bo to znak, że chyba jeszcze nie świruję na tym punkcie
Pękam po obżarstwie, dziś było apogeum... Teraz herbata miętowa i espumisan ruszyły na pomoc
O co chodzi z tym detektorem ciąży ? U mnie wszystko niedostępne a tylko czas wsp. mam B.db. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja sie zastanawiam czy brac duphaston mam 3 dpo
-
Ja mam wątpliwości teraz co do wykresu bo testy owulacyjne się z nim nie pokrywają teraz robiłam i kreska jest mocno widoczna ale jeszcze nie tak bordowa jak ta testowa...
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ale luteine po owu?
Teraz na szczescie wszystko wrocilo do normy -
nick nieaktualny
-
wizytę u gin mam dopiero w styczniu więc pokaze jej swoje obserwacje 3 cykli ostatnich i zobacze co mi powie, hmm weszlam na google i mój test owu wyglada na pozytywny bo kreska jest wyrazna i prawie tak mocna jak testowa... zostało mi tylko czekac do testowania tamten cykl był bezowulacyjny więc nadzieja w świętach
-
nick nieaktualnyJesli masz taka kreske jak testowa to nic tylko owu mnie to spotkalo szczescie w postaci bolu owulacyjnego ktory zawsze byl w trakcie owu... Mam to potwierdzone piecioma monitoringami i zawsze mam ten bol i potem kolejne usg orzeka ze owh byla takze testow owu nie robie aha no i ezielam luteine jednak sprobuje tak cykl, zaszkodzic nie zaszkodzi.
I u mnie duzo sluzu nie mialam problemu z aplikacja a zawsze po owu susza.. oby vos wyszlo z tej mojej wczesniejszej owulacji -
3mam kciuki tym razem musi się udać niech ten 2017 będzie lepszy
No to mój mąż się ucieszy że się nam tak trafiło
Zobaczymy co mi wykres powie za kilka dni
-
SusannaDean wrote:Ja sie zastanawiam czy brac duphaston mam 3 dpo
Ja brałam zazwyczaj od 16dc przez 10 dni. Potem test i odstawienie aby przyszła @, albo brałam dalej. Wiadomo, że wolę opcję nr 1, choć zazwyczaj było jak zwykle 2.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
tak sobie poczytalam ulotke i troche w internecie i mysle czy nie zaszkodziloby i mi brac luteine przez oatatnie 10dni cyklu
-
nick nieaktualnyWitam po swietach!! niestety w pierwszy dzien swiat nawiedzila mnie @ i tym samym rozpoczynam pierwszy cykl staran z klinika. od jutra CLO!!
Dzis bylam zbadac hormony te co gin prosil.
AMH, LH, FSH, Estradiol i Testosteron a po skonczonej @ mam zbadac CA125
Strasznie sie boje tego AMH... trzymajcie kciuki!! -
Madziulka bedzie dobrze nie martw się na zapas.
-
Witam sie również po świętach ja starałam sie nie objadać chociaz i tak jestem pełna, ze przez kilka najblizszych dni nie powinnam nic jesc :p Ostatni tydzień tego paskudnego '16 roku. Rowniez mam nadzieje ze ten 2017 bedzie dla nas wszystkich łaskawszy. Ja ślubuje we wrzesniu za (9-mscy) sie śmiałam ze jak dobra ciąża
Święta i po świętach w takim biegu wszystko bylo, że człowiek nawet nie zdążył odpocząć a jak u Was po świętach?
Madziulla przykro mi z powodu @.... Moze pierwszy cykl z kliniką i sie uda? Trzymam kciuki ;*słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Hejo wam☺
Madziula trzymam kciuki bedzie tylko lepiej!
Susanna ja biore dupka ale tylko jeszcze jeden cykl w styczniu wiecej nie na pewno nic nie daje a ja tyje na potege!! Do tego moje humory po nim...
Paula ja juz w pracy swiat nie czulam aby mnie wybily z rytmu codziennego. Odliczam juz dni do 1 stycznia wtedy zaczynam myslec o sobie tylko i dieta. Znowu nadrobilam ponad 20 kg ktore gubilam juz 3 razy eh. To moje lakomstwo nie zna granic. Czuje sie jak wieloryb. A dupek poteguje to odczucie.
Dzis wysylam meza na badanie nasienia bo ginka kazsla a my czekalismy . Jak on przezywa.. ze nie da rady sam w sumie to bedxie cud jak da rade bo on sie nie masturbuje nie potrafi beze mnie dojsc. A ja w pracy do 21. Trudno zmusilam go jak nie dzis to pozniej znowu mi ucieknie a ja bede sie faszerowac tabsami.Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
Mami ja od poczatku grudnia jestem na diecie. Moj cel to tylko -12 kg ale i tak jest ciezko. Po pierwszym poronieniu przytylam i tak sie dlugo trzymalam, ale trzeba sie wziąć. Njestety ja tez jestem okropna na jedzenie. A na slodkie to gorsza od malego dziecka....
Moj na badania idzie po nowym roku od 1.5 miecha bierze Profertil lek drogi jak cholera zobaczymy czy chociaz skuteczny troche. No i jeszcze na posiew nasienia musze go zapisac i ruszamy do androloga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 09:42
słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
dziewczyny ja brałam cos takiego jak chlorella i waga po tym spadała.czułam sie dobrze a nie taka napompowana gdzie jak ubiore cos to czuje ucisk tego ubrania.niestety jak skonczyły mi sie te tabletki efekt znikl i brakło mi systematycznosci brania.sa to tabletki wspomagajace metabolizm i przemiane materii.ja kupuje tam gdzie leki dla córki.jutro wukujac leki mlodej musze sie znow zaopatrzyc w ten lek