nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Witam wszystkie staraczki
Czy można dołączyć?
Staramy się już rok i nadal brak fasolki:) Bardzo mocno staraliśmy sie od czerwca, potem odpuściliśmy zupełnie i od grudnia wznowiliśmy działania:)
Aniołek w 6tc w czerwcu
Elunia Kochana, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.. Dawno Cię nigdzie nie widziałam! Co u Ciebie? Jakie plany działania?
Aaaa! Witam się i wątek podczytuje już od jakiegoś czasu. I pod jego główną nazwą podpisuję się ręką lewą, prawą, prawą i lewą stopąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 14:57
Elunia, Annie1981 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Hej, babeczki
Mam takie pytanie któraś z Was brała donga i miała krótrzy cykl?
Bo przeważnie mam 31-36dc a dziś 28 i plamienieAnnie1981, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Elunia Kochana, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.. Dawno Cię nigdzie nie widziałam! Co u Ciebie? Jakie plany działania?
Aaaa! Witam się i wątek podczytuje już od jakiegoś czasu. I pod jego główną nazwą podpisuję się ręką lewą, prawą, prawą i lewą stopą
Caro z jednej strony mi baaardzo przykro że jeszcze nie ma cię na ciążowej stronie, z drugiej ciepło na serduszku że jesteś tutaj. U mnie generalnie nic się nie zmieniło. Slub w Maju, fasolki brak.. Nie było mnie nigdzie, po stracie postanowiłam nie myśleć o tym i łatwiej mi było tu nie wchodzić.
Ale już jestem i od nowa z całą siłą zaczynamy starania.
W styczniu mam badanie drożności bo po poronieniu okropna infekcja mi się rozwinęła. Poki co w tym mc od 16dc biorę duphaston i tyle. -
Witam nowe koleżanki:)
Kurcze mnie śluzem zalało dziś jak nigdy ale skoro to norma że kremowy po owu to luzik czekamy teraz na dzień testowania, jak na razie wykres mi się podoba
Mąż też codziennie zagląda mi na wykres jak temp się układa i mówi że ten wyjątkowo książkowo, oby nie zapeszył...
-
SusannaDean wrote:Moj ostatni cykl z dongiem skonczyl sie ciaza niestety poronilam. Teraz bralam donga znowu i owulka wystapila w 13 dc zazwyczaj ma to miejsce w 16-17.. I nie wiem jeszcze jak ten cykl bedzie wygladal do konca
Teraz katam co 5 minut i sprawdzam jaka sytuacja... dziś 11dpoPozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Dziękuję Susanna :*
Teraz katam co 5 minut i sprawdzam jaka sytuacja... dziś 11dpo
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Dziewczyny wypadłam trochę z formy, a jakim dongu wy piszecie? Bo przyznam szczerze że nie mam pojęcia co to jest?
-
SusannaDean wrote:Kiedy testujesz? Czy mialas szybciej po dongu owu? Ja mialam taka sytuacje ze dzien po owu tak mnie bolaly piersi w sensie nadwrazliwe byly o tylko w staniku moglam chodzic potem przeszlo i sie teraz zastanawiam czy to byl skok progesteronu?Pozytywne nastawienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Caro z jednej strony mi baaardzo przykro że jeszcze nie ma cię na ciążowej stronie, z drugiej ciepło na serduszku że jesteś tutaj. U mnie generalnie nic się nie zmieniło. Slub w Maju, fasolki brak.. Nie było mnie nigdzie, po stracie postanowiłam nie myśleć o tym i łatwiej mi było tu nie wchodzić.
Ale już jestem i od nowa z całą siłą zaczynamy starania.
W styczniu mam badanie drożności bo po poronieniu okropna infekcja mi się rozwinęła. Poki co w tym mc od 16dc biorę duphaston i tyle.
Ehh dwa razy byłam i wróciłam z fioletu, więc liczę że do trzech razy sztuka.. Teraz poroniłam w listopadzie, to jest pierwszy cykl po. Więc trochę pokręcony. I w tym drugim szczęśliwym brałam Duphaston 3 razy dziennie i nie pomógł..
A Wy ślubujecie teraz w maju? Ejj noo Panny Młode w ciąży są zniewalające Mam nadzieję, że z powrotu na of zaraz będziesz musiała zrezygnować i powrócić na fioletWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 19:38
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja to mam nadzieje ze wszystkie wyladujemy na fioletowej stronie
Caro, cookiemonsterka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale stronę na fioletową z chęcią bym zamieniła i zamiast śledzić owu śledziłabym rozwój dzidziusia