nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
acha no to ok moj organizm ostatnio strasznie sie rzregulowal
-
OjMaryś wrote:acha no to ok moj organizm ostatnio strasznie sie rzregulowal
Ale może też wystąpić w 8dc... pisałam o tym wcześniej
Laski tak więc, że już nie będę wchodzić na forum.
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, pogody ducha no i oczywiście upragnionego okruszka
Wesołych świąt ♡♡♡OjMaryś, Selina, Annie1981 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Susanna to chyba w sam raz czaa na owu...
-
nick nieaktualnyOwszem ale u mnie byly poprzesuwane na 16-17 i mialam info ze pozno, teraz jakby byla 13 dc bylaby moze wartosciowa bo jestem na dong quai. Dla mnie wlasnie z tego powodu szok bo z tych lrzyczyn ze moglam miec niewartosciowe cykle (tak twierdzili lekarze, 3 roznych) no pecherzyki za pozno pekaly. Jesli mam dzis ovu to istnieje szansa ze jest ona dobra
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Susanna wiec mocno trzymam kciuki
U mnie też spore przesunięcie jak leki odstawilam i tylko na ziolach jestem -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję że Tobie się uda ja już straciłam wiarę że w ciągu roku coś się uda... Mąż jednak nadal dba o siebie o regularne ❤ stara się a ja nie to że odpuszczam a raczej już sie tak nie spinam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOwu byla ale mowiono mi ze juz wtedy gdy pecherzyki rosna wolniej to sie nie nadaja juz do zaplodnienia bo sa przejrzale. Tak przynajmniej bylo u mnie. Moglo juz nie byc komorki jajowej w nich po prostu zdolnej i zdrowej. I tak kazdy lekarz sie niepokoil po monitoringach gdzie wolno rosly bardzo w tej ostatniej fazie
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
u mnie OF znów zmienil czas owu z 8na9dc ❤ były, święta na głowie zamieszanie wiec niewiem czy cos sie uda mąż twierdzi ze tak ja szczerze wątpię
-
nick nieaktualnyDobry dzionek Wam!
Czy czujecie, ze sa juz Swieta? Bo ja nie bardzo Brak sniegu, ponuro na zewnatrz no i przede wszystkim jeszcze nie jestem w domu, wiec nie widze tego zamieszania... Dopiero popoludniu odczuje A jak u Was?
Dodam, ze nadal nie do konca dobrze sie czuje. Wczoraj wylazlam juz z domu, bo juz nie moglam wytrzymac, ale nadal uczucie jakby mnie ktos w glowe walnął. -
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:u mnie OF znów zmienil czas owu z 8na9dc ❤ były, święta na głowie zamieszanie wiec niewiem czy cos sie uda mąż twierdzi ze tak ja szczerze wątpię
-
Ja wczoraj cały dzień w kuchni, dzisiaj będzie podobnie Nie narzekam, dzięki temu czuję, że święta idą. Liczyłam na odstresowanie w tym okresie, ale ciągle coś i jakoś się nie udaje. Mam nadzieję, że jak już zasiądziemy za stołem to będzie lepiej
Anusiak. Dziękuję za życzenia
Wam też dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze, spokoju, wyluzowania a szczególnie upragnionych dwóch kreseczek
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Koochane babeczki wszystkim i każdej z osobna życzę spełnienia tego najważniejszego marzenia, oby za rok o tej porze bobas gościł przy wigilijnym stole oraz zdrowia, miłości, a.świąteczne kalorie niech zmotywują fasolka lub fasolinkę na szybkie pojawienie się
Nadrabiam Was i jestemgdzieś w połowie, które zaciążyły to sppokojnej ciążuni i bezobjawowej.
A mogę się przyłączyć?
Ps tak.wiem bardzo w dobrej kolejności napisaneSelina, Annie1981, OjMaryś, AJA_S, SusannaDean, z miasta Łodzi lubią tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyCookiemonsterka Hej hej (a może hoł hoł!) witamy Dziękuję za życzenia i na te Święta Bożego Narodzenia dla Ciebie również spokoju i radości przy rodzinnym stole i w niedługim czasie II kresek! Samych pomyślności w Nowym roku
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:A może daj sobie trochę spontaniczności? Bo święta to magiczny czas a ty chyba go stresowo przeżyjesz "będzie owu czy nie?" Trochę wiary w los Będzie dobrze
moje dzieci czekaja ma Mikołaja zarażają radością i to dzięki nim czuje ze sa święta w domu pachnie barszczem i kapusta z grzybami
-
Kochane życzę Wam ogromu miłości i spokoju. Cierpliwości, zdrowia i spełnienia marzeń. Niech te święta będą magiczne i wyjątkowe. Dziękuję każdej z Was za to że jesteście tutaj ❤
AJA_S, Annie1981, SusannaDean, Mami30, cookiemonsterka lubią tę wiadomość