Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne nie odpuszcze i będe mamą w 2017
Odpowiedz

nie odpuszcze i będe mamą w 2017

Oceń ten wątek:
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha no to ok ;) moj organizm ostatnio strasznie sie rzregulowal

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    acha no to ok ;) moj organizm ostatnio strasznie sie rzregulowal

Ale może też wystąpić w 8dc... pisałam o tym wcześniej :)

Laski tak więc, że już nie będę wchodzić na forum.
    Wszystkiego najlepszego, zdrowia, pogody ducha no i oczywiście upragnionego okruszka :)
    Wesołych świąt ♡♡♡

OjMaryś, Selina, Annie1981 lubią tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja normalnie czuje bol jak na ovu..kurde jestem w szoku bo to 13 dc , jak potrwa kilka godzin i sie nasili to bede miala prawie pewnosc ze to ovu...

• OjMaryś Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna to chyba w sam raz czaa na owu...

f2w3skjood9muy2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owszem ale u mnie byly poprzesuwane na 16-17 i mialam info ze pozno, teraz jakby byla 13 dc bylaby moze wartosciowa bo jestem na dong quai. Dla mnie wlasnie z tego powodu szok bo z tych lrzyczyn ze moglam miec niewartosciowe cykle (tak twierdzili lekarze, 3 roznych) no pecherzyki za pozno pekaly. Jesli mam dzis ovu to istnieje szansa ze jest ona dobra :)

OjMaryś lubi tę wiadomość

• OjMaryś Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna wiec mocno trzymam kciuki ;)
    U mnie też spore przesunięcie jak leki odstawilam i tylko na ziolach jestem

f2w3skjood9muy2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co to u nas bedzie :) :)

• OjMaryś Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że Tobie się uda ja już straciłam wiarę że w ciągu roku coś się uda... Mąż jednak nadal dba o siebie o regularne ❤ stara się a ja nie to że odpuszczam a raczej już sie tak nie spinam

f2w3skjood9muy2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz na glowie inne rzeczy :) takze zaskoczyla mnie ta owu trzeba <3 zeby cos z tego bylo ;) udalo mi sie wlasnie z dongiem wiec teraz mam nadzieje ;) i tylko spokoj teraz potrzebny ;)

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean. W takim razie owu tym razem chyba szybciej zawitała :)
    A co to znaczy niewartościowe cykle? Brak owu czy jakaś gorsza owulacja? Pytam z ciekawości, bo nigdy o czymś takim nie słyszałam.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu byla ale mowiono mi ze juz wtedy gdy pecherzyki rosna wolniej to sie nie nadaja juz do zaplodnienia bo sa przejrzale. Tak przynajmniej bylo u mnie. Moglo juz nie byc komorki jajowej w nich po prostu zdolnej i zdrowej. I tak kazdy lekarz sie niepokoil po monitoringach gdzie wolno rosly bardzo w tej ostatniej fazie

Annie1981 lubi tę wiadomość

• OjMaryś Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie OF znów zmienil czas owu z 8na9dc ❤ były, święta na głowie zamieszanie wiec niewiem czy cos sie uda mąż twierdzi ze tak ja szczerze wątpię

f2w3skjood9muy2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzionek Wam!
    Czy czujecie, ze sa juz Swieta? Bo ja nie bardzo ;) Brak sniegu, ponuro na zewnatrz no i przede wszystkim jeszcze nie jestem w domu, wiec nie widze tego zamieszania... Dopiero popoludniu odczuje :) A jak u Was?

Dodam, ze nadal nie do konca dobrze sie czuje. Wczoraj wylazlam juz z domu, bo juz nie moglam wytrzymac, ale nadal uczucie jakby mnie ktos w glowe walnął.

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wszystkiego najlepszego na te święta i nowy rok

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    u mnie OF znów zmienil czas owu z 8na9dc ❤ były, święta na głowie zamieszanie wiec niewiem czy cos sie uda mąż twierdzi ze tak ja szczerze wątpię
    A może daj sobie trochę spontaniczności? Bo święta to magiczny czas a ty chyba go stresowo przeżyjesz "będzie owu czy nie?" :) Trochę wiary w los :) Będzie dobrze

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj cały dzień w kuchni, dzisiaj będzie podobnie :) Nie narzekam, dzięki temu czuję, że święta idą. Liczyłam na odstresowanie w tym okresie, ale ciągle coś i jakoś się nie udaje. Mam nadzieję, że jak już zasiądziemy za stołem to będzie lepiej :)

Anusiak. Dziękuję za życzenia :)
    Wam też dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze, spokoju, wyluzowania a szczególnie upragnionych dwóch kreseczek :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koochane babeczki wszystkim i każdej z osobna życzę spełnienia tego najważniejszego marzenia, oby za rok o tej porze bobas gościł przy wigilijnym stole :) oraz zdrowia, miłości, a.świąteczne kalorie niech zmotywują fasolka lub fasolinkę na szybkie pojawienie się ;)
    Nadrabiam Was i jestemgdzieś w połowie, które zaciążyły to sppokojnej ciążuni i bezobjawowej.
    A mogę się przyłączyć? :D
    Ps tak.wiem bardzo w dobrej kolejności napisane ;)

Selina, Annie1981, OjMaryś, AJA_S, SusannaDean, z miasta Łodzi lubią tę wiadomość

Pozytywne nastawienie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookiemonsterka Hej hej (a może hoł hoł!) witamy :) Dziękuję za życzenia i na te Święta Bożego Narodzenia dla Ciebie również spokoju i radości przy rodzinnym stole i w niedługim czasie II kresek! :D Samych pomyślności w Nowym roku :)

cookiemonsterka lubi tę wiadomość

• OjMaryś Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    A może daj sobie trochę spontaniczności? Bo święta to magiczny czas a ty chyba go stresowo przeżyjesz "będzie owu czy nie?" :) Trochę wiary w los :) Będzie dobrze
    znaczy nie tylebedzie owu czy nie... bardziej dziwi mnie to ze to juz bylo a ja bylam pewna ze dopiero bedzie ;)

moje dzieci czekaja ma Mikołaja zarażają radością i to dzięki nim czuje ze sa święta w domu pachnie barszczem i kapusta z grzybami ;)

f2w3skjood9muy2d.png
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę Wam ogromu miłości i spokoju. Cierpliwości, zdrowia i spełnienia marzeń. Niech te święta będą magiczne i wyjątkowe. Dziękuję każdej z Was za to że jesteście tutaj ❤

AJA_S, Annie1981, SusannaDean, Mami30, cookiemonsterka lubią tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ