nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina. Oby to wszystko było na ciążę
Ja odebrałam dziś wyniki badań.
TSH 1,83 mU/L, więc ładne z tego co się orientuję
Progesteron 32,9 nmol/L czyli miałam owulację
Cieszę się tym bardziej, że cykl trwał 24 dni a gdzieś przeczytałam, że jak są za krótkie to może świadczyć o braku owu. Nie będę się więc już tym przejmować
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny jestem po wizycie wg usg 5t2d i też tak może być wg owu. Jest ciałko żółtkowe, i dzidziuś 1,21 mm. Myślę, że wszystko jest dobrze, dostałam duphaston ze względu na wcześniejsze przejścia chociaż gin powiedział że nie widzi potrzeby ale dał Mam zrobić badania i kolejna wizyta niby 10.01 ale nie wiem czy wytrzymam wolałabym iść 5.01
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d720403f84e0.jpgOjMaryś, AJA_S, Annie1981, spioch, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niom niesamowite Teraz jakoś wyczekać do wizyty serduszkowej, korciło mnie tak wcześnie przed świętami, a mogłam iść trochę później Wtedy już by pewnie biło Ale po ostatniej cb teraz musi już być wszystko dobrze tym bardziej że maluszek jest we właściwym miejscu
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelina jeszcze masz sporo do @ wiec prosze nie wmawiaj sobie ciazy lepiej sie milo zaskoczyc..ale zrobisz jak chcesz
Ja mam dziwne uczucia w jajnikach chyba sie szykuja do owu bo czuc ze sa jakies wieksze i te bole w nich..dzis 12 dc... Aaa no boje sie ze te dong quai przestymulowalo mnie.. Irracjonalny strach jakis -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Selina jeszcze masz sporo do @ wiec prosze nie wmawiaj sobie ciazy lepiej sie milo zaskoczyc..ale zrobisz jak chcesz
Ja mam dziwne uczucia w jajnikach chyba sie szykuja do owu bo czuc ze sa jakies wieksze i te bole w nich..dzis 12 dc... Aaa no boje sie ze te dong quai przestymulowalo mnie.. Irracjonalny strach jakisOjMaryś lubi tę wiadomość
-
Karola piekne usg cudowna wiadomość że wszystko ok
Ja też przed owu ale nie czuje zadnych objawów tylko szyjka i sluz na to wskazuje no i detektor na OF
Mnie dopadł dziś świąteczny szał mnóstwo rzeczy do ogarnięcia... dostałam też wiadomość że męża na święta mieć nie będę bo niestety musi być w pracy. Dziś stwierdziłam że muszę sobie kupić dużo melisy na uspokojenie bo byle co mnie denerwuje.Karola555 lubi tę wiadomość
-
Selina ja co miesiąc mam tę myśl że może tym razem się uda i myślę że to normalne u kobiety która pragnie dziecka
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Selina. Oby to wszystko było na ciążę
Cieszę się tym bardziej, że cykl trwał 24 dni a gdzieś przeczytałam, że jak są za krótkie to może świadczyć o braku owu. Nie będę się więc już tym przejmować
Annie ja w poprzednim cyklu miałam owu 13dc gdzie przeważnie mam 15... Ba raz czy dwa owulkowe wypadła mi w 8dc
Selina trzymam kciuki by to była ciąża :*
Karola cydeńki groszek ♡17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Selina. Oby to wszystko było na ciążę
Annie progesteron super! A moze cos bedzie z tego cyklu. -
Selina wrote:Ja to tak czuję, że w 2017 wszystkie tutaj zostaniemy mamusiami!
Spełni się na pewno -
AJA_S wrote:Annie ja w poprzednim cyklu miałam owu 13dc gdzie przeważnie mam 15... Ba raz czy dwa owulkowe wypadła mi w 8dc
CarPer wrote:Annie progesteron super! A moze cos bedzie z tego cyklu.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
No to właśnie OF stwierdzil ze jestem 3dpo hmm ciekawostka tak szybko... Czy któraś z Was też ma tak szybko owu?
-
OjMaryś wrote:No to właśnie OF stwierdzil ze jestem 3dpo hmm ciekawostka tak szybko... Czy któraś z Was też ma tak szybko owu?
Edit. Już widzę. 8dc owu? Ja miałam najszybciej w 11 dc, ale OF może ją jeszcze przesunąć w zależności jak temperatura będzie się kształtowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 17:55
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔