nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak po swietach dziewczyny? Ja wlasnie info dostalam ze kuzynka w moim wieku drugie dziecko urodzila:-) ciesze sie bardzo, ale jak dostalam zdjecia to troche peklam az sobie drinka zrobilam
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
Dziewczyny! Oby te Święta były magiczne dla nas wszystkich i na jesieni żebyśmy już nie siedziały na forum dla starających się, ale tych co zaraz będą rodziły:-)
Zdrówka i mniej nerwów!cookiemonsterka lubi tę wiadomość
Starania od czerwca 2016
Syn - 2011 r. -
sunshine26 wrote:Jak po swietach dziewczyny? Ja wlasnie info dostalam ze kuzynka w moim wieku drugie dziecko urodzila:-) ciesze sie bardzo, ale jak dostalam zdjecia to troche peklam az sobie drinka zrobilam
Ale domyślam się, że jest ciężko bo i u nas przy Wigilijnym stole rodzina tradycyjnie mało delikatnie podpytywała kiedy u nas coś będzie nowego...Starania od czerwca 2016
Syn - 2011 r. -
Ja wczoraj czułam się dobrze, ale dziś mam jakiegoś doła. Chyba nie mogę się pozbierać po poprzednim nieudanym cyklu. Pomału zbliżają się płodne a mi się nawet już nie chce starać. Może święta też mnie trochę przybijają, chociaż je uwielbiam. Tęsknię za rodziną w PL.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hejka
Ja ogromnie cierpie nie wiem czy to obzarstwo czy co ale mam takie skurcze w dole brzucha jakbym rodzilaMama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyMami30 mam to samo Wczoraj 2 wigilie zaliczylismy i przed polnoca musialam brac krople zoladkowe i nospe... a bole mam jakby na @, ale to jeszcze duzo za wczesnie na to, i tak juz od kilku dni.
Jednak jestem przeszczesliwa, bo i u mnie i u meza zebrala sie cala rodzina na wigilie i bylo meeega wesolo Nadal z reszta jest Moj chrzesniaczek kochany do mnie przylecial, slodziak jeden! Takze czuje, ze sie unosze nad ziemiaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 19:56
-
Sw nie lam sie. Moze za wczesnie☺ mnie korci by jutro zrobic ale to bedzie 8dpo ..?
yvonneSW lubi tę wiadomość
Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualnyJa bole podbrzusza mam, ale piersi nie bola, wiec na dwoje babka wrozyla... Test siedzi w torbce, ale chyba jeszcze nie zrobie, za duze prawdopodobienstwo, ze wyjdzie negatyw Jeszcze pare dni poczekam. Zebym tylko wiedziala ile dni po owu jestem
Wszystkie juz na pewno smacznie spia, ale zycze kolorowych snow! -
Hejooo. Cala noc snilo mi sie ze jestem w ciazy ze na tescie wyszly dwie kreski. Eh wyszla jedna. Mysle ze juz nic z tego nie bedzie bo ten test wykrywa 6dniowa ciaze. Jak teraz nie zajde w ciaze odstawiam dupka bo po co brac? Od dzis tez przechodze na diete. Tak sie spaslam laski przez 4 miesiace przytylam 16 kilo..Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
Ja też Was witam i też z bólem brzucha podejrzewam ze to przez te święta
.. Moja siostra wczoraj oswiadczyla ze spodziewa sie dzidziusia jest w 5 miesiącu płakałam jak głupia jak jej gratulowalam... -
u mnie dziś plamienie, więc za 2 dni będzie @. W styczniu jedziemy do kliniki i jak nasienie się poprawi to zdecydujemy się na in vitro.
Annie1981 lubi tę wiadomość
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
09.06.2020 - II 🥰
sunshine26 wrote:u mnie dziś plamienie, więc za 2 dni będzie @. W styczniu jedziemy do kliniki i jak nasienie się poprawi to zdecydujemy się na in vitro.
Chyba jak się niepoprawi? Bo po co ci in vitro jeśli nasienie może być na inseminacje?
Witam i się ja
Jeśli w tym cyklu zajdę to chyba następnym razem gdy będziemy się starać zrobię tak jak mówił mój gin
Będę pić xD17.11.17-poronienie całkowite -
Tak, jezeli sie nie poprawi mialo byc. Aja a u Was jak jest z nasieniem? Jaka macie morfologie? Skacze cos czy jest stala? bo widze ta sama diagnoza- oligoteratozoospermia
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
09.06.2020 - II 🥰
sunshine26 wrote:Tak, jezeli sie nie poprawi mialo byc. Aja a u Was jak jest z nasieniem? Jaka macie morfologie? Skacze cos czy jest stala? bo widze ta sama diagnoza- oligoteratozoospermia
W czerwcu była 2% ale w styczniu idziemy znowu na badanie i od razu do androloga jak tylko dostaniemy wyniki17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyMami30 wrote:Hejooo. Cala noc snilo mi sie ze jestem w ciazy ze na tescie wyszly dwie kreski. Eh wyszla jedna. Mysle ze juz nic z tego nie bedzie bo ten test wykrywa 6dniowa ciaze. Jak teraz nie zajde w ciaze odstawiam dupka bo po co brac? Od dzis tez przechodze na diete. Tak sie spaslam laski przez 4 miesiace przytylam 16 kilo..
OjMarys domyslam sie, ze byla to radosc i jakis glebszy smutek w seodku zarazem Pewnie tez bym sie tak czula jakby ktoras z moich siostr to obwiescila, choc nie ukrywam-caly czas sie modle zeby i one szybko w ciaze zaszly... sa duzo starsze ode mnie, cieszylabym sie na pewno ogromnie.Mami30 lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Ja sie juz naczytalam ze te testy czesto sa gorsze od tych mniej czulych. Tez go kupilam i nic nie wyszlo, mam zamiar za rada dziewczyn kupic taki wykrywajacy 25mlU/ml a nie 10 jak te 6cio dniowe. Takze uszy do gory! Nic straconego
OjMarys domyslam sie, ze byla to radosc i jakis glebszy smutek w seodku zarazem Pewnie tez bym sie tak czula jakby ktoras z moich siostr to obwiescila, choc nie ukrywam-caly czas sie modle zeby i one szybko w ciaze zaszly... sa duzo starsze ode mnie, cieszylabym sie na pewno ogromnie.
Ja mam dzis mnostwo sluzu kremowego... dziwnie