nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nigdy nie miałam problemu z wagą więc niewypowiem się...
-
ja jako dziecko miałam niedowage a jakis czas temu przy problemach z szybkim przybieranien na wadze okazało sie że mam niedoczynnosc tarczycy stad te skoki wagowe.a teraz przy 1,5 wzrostu waże ok. 60kg i niestety żle mi z ta waga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 11:36
-
nie znam pojecia niedowagi :p Z nadia przytylam w ciazy 30 kilo i co udaje mi sie zgubic to znowu nadrabiam lenistwem. U mnie blad jets ten ze ja chudne do ,,czegos,, czyli a bo wesele jest a bo komunia i jak braknie juz ,,potrzeb,, to znowu sie obzeram.. mam 25lat a rozstepow wiecej niz wlosow na glowie od tego tycia i chudniecia. teraz mam nadzieje ze to juz ostatnia proba bedzie chudniecia na stale.Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
SusannaDean wrote:Ja raczej nie bede na forum tamtym siedziec
OjMaryś wrote:O co chodzi z tym detektorem ciąży ? U mnie wszystko niedostępne a tylko czas wsp. mam B.db.
OjMaryś wrote:Ja mam wątpliwości teraz co do wykresu bo testy owulacyjne się z nim nie pokrywają teraz robiłam i kreska jest mocno widoczna ale jeszcze nie tak bordowa jak ta testowa...
OjMaryś wrote:mój test owu wyglada na pozytywny bo kreska jest wyrazna i prawie tak mocna jak testowa...
Mami30. Daj znać czy udało się zbadać nasienie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie dzięki za odpowiedz robie codziennie patrzę na te testy i chyba wszystkie sa neg mozemam niski ten poziom lh
Ja tez kiedys mialam niedowage teraz mam w normie bmi
Mój syn zachorował na ospe... więc ferie świąteczne mamy z głowy... -
od wczoraj wyszlo mu tyle krost ze az mu wspolczuje i caly czas marudzi ale jest bardzo dzielny bo nie drapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Madziulla te amh wysokie moze swiadczyc o pcos ale oczywiscie moge sie mylic niech ktoras jeszcze zerknie
no wlasnie czytam po necie i dochodze do podobnego wzniosku...bo LH do FSH mam stosunek 1,5 nie wiem czy to duzo czy nie ale tez powinno byc okolo 1 a wicej swiadczy o PCOS... KUZWA... tyle lekarzy bylo i nikt na to uwagi nie zwrocil??? -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Annie,niedobrze sie tam czulam i nie mam ochoty tam byc i pisac czy czytac jak bede w ciazy (na ta chwile mam takie uczucia)
Ja sie na AMH nie znam, ale jak norma jest do 9 to czemu 7 miałoby by być za wysoko?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Ja tam nigdy nie byłam to pytam z ciekawości.
Ja sie na AMH nie znam, ale jak norma jest do 9 to czemu 7 miałoby by być za wysoko?
bo wszedzie gdzie widze artykuly w necie to pisze ze idanie jest do 3-4
pozostaje czekac do 5 stycznia na wizyte -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:bo wszedzie gdzie widze artykuly w necie to pisze ze idanie jest do 3-4
pozostaje czekac do 5 stycznia na wizyte -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny