👣Nie oglądając się za siebie ,wciąż walczymy o Ciebie !💪👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Miphuhiz przykro z powodu pieska ... Ehh ja się zawsze boje tego że jak moje psy będą już po prostu stare to nie wiem jak zniosę że odchodzą ... 🥺
U nas remont małymi krokami idzie do przodu ale dobijają mnie sprawy papierkowe .... To jest jakas masakra na ostatniej prostej. Mamy problem z szambem. Byłam dowiadywać się w gminie ,bo już ok 2 lata temu dostaliśmy pismo że wybudują kanalizację , wstrzymywalismy się z tym szambem do końca ,pan w gminie powiedział jak chcecie się wprowadzić wkopcie jakieś byle jakie na przetrzymanie bo napewno pójdzie kanaliza. No wkopalismy z odzysku a teraz się okazuje że żeby dostać odbiór musimy mieć certyfikat na szambo . Booooozeeeeee widzisz i nie grzmisz ... Nie posiadam takiego i chyba będziemy musieli kupić nowe i jeszcze raz wkopać 🤦🙄👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Miphuhiz przykro z powodu pieska ... Ehh ja się zawsze boje tego że jak moje psy będą już po prostu stare to nie wiem jak zniosę że odchodzą ... 🥺
U nas remont małymi krokami idzie do przodu ale dobijają mnie sprawy papierkowe .... To jest jakas masakra na ostatniej prostej. Mamy problem z szambem. Byłam dowiadywać się w gminie ,bo już ok 2 lata temu dostaliśmy pismo że wybudują kanalizację , wstrzymywalismy się z tym szambem do końca ,pan w gminie powiedział jak chcecie się wprowadzić wkopcie jakieś byle jakie na przetrzymanie bo napewno pójdzie kanaliza. No wkopalismy z odzysku a teraz się okazuje że żeby dostać odbiór musimy mieć certyfikat na szambo . Booooozeeeeee widzisz i nie grzmisz ... Nie posiadam takiego i chyba będziemy musieli kupić nowe i jeszcze raz wkopać 🤦🙄
Jak ktoś nie wie, to przynajmniej mógłby powiedzieć to w prostu a nie zmyślać. Żadnej odpowiedzialności a Wy zostajecie z kosztami, nie mówiąc już o opóźnieniu przez kolejne roboty, nie nie mogę.. -
Bebetka93 wrote:Nie wierzę... Boziuuu, na wszystko byś musiała mieć pisemną odpowiedź, bo przecież na to z odzysku też poniesliscie koszty, czas... A teraz drugi raz, bo jakaś pani w gminie nie wiedziała jak to prawnie wygląda.
Jak ktoś nie wie, to przynajmniej mógłby powiedzieć to w prostu a nie zmyślać. Żadnej odpowiedzialności a Wy zostajecie z kosztami, nie mówiąc już o opóźnieniu przez kolejne roboty, nie nie mogę..👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Miphuhiz dobrze ze na styczeń transfer a teraz pieskiem na spokojnie sie zaopiekujesz. Nie ma tez co na hura robic i podejsc ze spokojną glowa.
Mama8latka no to fajny kanał z tym szambem. Dobrze ze masz czas na to ale zas kasa,praca i stres.
Clausix czy ja dobrze pamiętam ze masz dziś urodziny 🎂 😁 jeśli tak to Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń kochana !!!Clausix, Miphuhiz lubią tę wiadomość
Ona 38
Prolaktyna 20,22
AMH 2022-4,14 2024 maj-1,31 , sierpien 1.54
Mam P/C p. plemnikowe przeciwko wici plemnika ❌
HSG - ok
Monitoring owulacji -ok
Niche po cc( plamienia od @ do owulacji)
Histeroskopia:
-wykonano resekcję elektrodą bipolarną bieguna niszy,usunięcie skrzepów zalegających w niszy.
-koagulacja miejsc stanu zapalnego naprzeciwko niszy
- wycięto polipa prawego ujscia jajowodowego
On
Morfologia 2% ❌ 1,67❌1,80❌0❌️
HBA 81%✔
1 IUI czerwiec 👎
Start 💉
9.05- menopur 450 + Orgalutran
22.05 - punkcja
Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️ -
Atopikowa wrote:Clausix czy ja dobrze pamiętam ze masz dziś urodziny 🎂 😁 jeśli tak to Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń kochana !!!
Oooo dziękuję za pamięć :*32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Sto lat Clausix 🥳☺️ i spełnienia wszystkich marzeń- tych największych ale i wszystkich pomniejszych ☺️
Clausix lubi tę wiadomość
-
Clausix dużo zdrówka, miłości i spełnienia wszystkich marzeń ❤️
Clausix lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Jeszcze ja jeszcze ja !
Clausix Wszystkiego Naj Najlepszego ♥️ Spełnienia marzeń, żeby świat był dla Ciebie łaskawszy ♥️Clausix lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Halo halo co tu taka cisza ??
Przygotowania do Świąt Was wciągnęły czy co 😁👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
U mnie 🩸 i zaczynamy zabawę od nowa. Najgorsze, że patrząc na mój grafik nie mam kiedy iść do lekarza w tym cyklu. Powoli się poddaje, nie mam planów na ten cykl.
Mama kiedy testujesz?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Ja dzi 26dc i dostalam @.
Takze szybciej przyszła @ po histeroskopi, no zobaczymy jak bedzie po...
I tez nie mam narazie zadnych planow na ten cyklOna 38
Prolaktyna 20,22
HSG - ok
Monitoring owulacji -ok
Histeroskopia:
-wykonano resekcję elektrodą bipolarną bieguna niszy,usunięcie skrzepów zalegających w niszy.
On
HBA 81%✔
1 IUI czerwiec 👎
Start 💉
22.05 - punkcja
Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️ -
Dominika mój plan to testować we wigilię, ale to będzie 11-12dpo więc nie wiem czy wytrzymam 🙈 znając mnie to napewno wcześniej będzie mnie korcic 🙈
Dziewczyny czasem "bez planów" jest najlepszym planem !! ✊✊🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 21:00
Atopikowa, Clausix, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Ja miałam jakiś beznadziejny tydzień ogólnie... lekka załamka z poprzednim cyklem i w ogóle dno, muł i wodorosty. Odliczam do świąt jutro mamy wigilię w pracy a od czwartku mam urlop. Ale jeszcze tyyyyle do zrobienia, że masakra
A w ogóle okres miałam jakiś taki lichy jak nigdy, nie dziwne, że się tam nic nie zagnieździło... trzy dni lekkiego krwawienia tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 23:28
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix no zniknelas nam tu tak myślałam że
masz gorszy czas. Zaraz odpoczniesz i będzie lepiej 🙃 w tym miesiącu tak na zakończenie roku trzeba sobie chyba trochę pofolgować 😁😁 jakieś winko czy drineczki 🙃 my mamy taką tradycje że zawsze w 2 święto zbieramy się kobitki u nas w domu tzn u mojego brata i sobie folgujemy 😁
Chciała bym żebym nie mogła już tego robić w tym roku ale pewnie to się nie uda 🥴👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Calusix, spoznione ale szczere życzenia wszystkiego
dobrego. 100 lat w zdrowiu, szczęściu i miłości!!!!
Mama, ale jaja z tym szambem )) normalnie kabaret 🙈
my jutro mamy w pracy wigilię i mam nadzieje że w piątek szefowa da nam wolne. przesyłam jej dobra energię i intencje żeby skruszyć to zatwardziałe serce jeśli się nie uda, to muszę dupkowac w piątek w pracy chyba że wezmę urlop. Nic mi się nie chce, na serio. Chce mi się leżec pod kołdrą i w sumie tyle.
👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka -
Hej dziewczyny, ja mam ciąg dalszy kłopotów zdrowotnych córki. Wczoraj byliśmy u laryngologa i nawet nie był w stanie sprawdzić trzeciego migdałka bo błona śluzowa w nosie taka nabrzmiała. Jak.to stwierdził- beton. Tak więc za 6 tygodni kontrola (kolejne 250zl o ile nie więcej) i wtedy coś więcej się może wyjaśni 🤦
Leki na 6 tygodni i przez pierwszych 7 dni 4 razy na dzień, więc nie mogę jej nawet do żłobka puścić (lekarz obrzęk łączy z alergią). Padam, padam, zwłaszcza,że panna już w niektóre dni nie chce spać w dzień...
Na szczęście w te święta wszędzie będziemy na krzywy ryj, bo nie mam siły,ani głowy ani za bardzo czasu, żeby coś pichcić.. Zmęczona jestem samym życiem. Od 7 grudnia Młoda jest w domu, nie chodzi do żłobka i serio,brakuje mi czasu na odpoczynek w ciągu dnia 🥴
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Nie wiem jak będzie u mnie z obecnością na forum przez najbliższe dni, dlatego chciałabym Wam życzyć Zdrowia, Szczęścia i Spełnienia Marzeń z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia 😘🎄🎅 Każdej z osobna życzę, aby niebawem w Waszym życiu pojawił się ten upragniony Prezent 👶Atopikowa, Dominika96 lubią tę wiadomość
-
Hej
U nas rezonans przełożony uwaga z powodu braku wstrzemięźliwości 😡😡 tylko nikt nas o tym nie poinformował
A jak nie było nic tyle czasu tak nam się zachciało dzień przed 🥰🙃❤️
Kolejny termin początek stycznia więc nie tak źle39 lat
cykle - 28 dniowe✅
AMH -10.2023 0,65/ 06.2024 0,47 ❌
TSH ✅
usg tarczycy ✅
histero✅
hormony ✅
Jajowody drożne ✅
Kariotyp ✅
euthyrox - 100, jodid, wit D, kwas foliowy, koenzym q10 - 600mg, kwas liponowy - 600mg, plus masa innych supli
On
10.2023 badanie nasienia azzospermia, niskie FSH i testosteron
03.2024 testosteron rośnie , fsh w normie , mamy plemniki 🙏
Teratozoospermia
Morfologia 1%❌, fragmentacja 30% ❌ , kariotyp ✅
1 IVF 29.07 ET 2 zarodków ❌
2 IVF 26.09 ET 1 zarodek ❌ -
KarolinaKika wrote:Hej
U nas rezonans przełożony uwaga z powodu braku wstrzemięźliwości 😡😡 tylko nikt nas o tym nie poinformował
Kolejny termin początek stycznia więc nie tak źle
Jest jakiś określony czas wstrzemięźliwości?
Powinni Was o tym poinformować, bo to nie jest takie oczywite jak np bycie na czczo na badanie glukozy we krwi 🤦 -
KarolinaKika wrote:Hej
Kolejny termin początek stycznia więc nie tak źle
Dobrze ze termin macie szybki a co użyliście to wasze 😁😉😉😉Ona 38
Prolaktyna 20,22
HSG - ok
Monitoring owulacji -ok
Histeroskopia:
On
HBA 81%✔
1 IUI czerwiec 👎
Start 💉
22.05 - punkcja
Pobrano 4 🥚,zapłodniło się 1, ❌️