👣Nie oglądając się za siebie ,wciąż walczymy o Ciebie !💪👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Letynia wrote:Piątka hihi, dla mnie też było stresogenne w każdym cyklu starań, czasem nawet dwa pomiary robiłam🙈
Dziewczyny tak padało rano, że na betę pójdę po pracy. Trzymajcie kciuki ❤️
Kaliope, Ty jesteś szczuplutka widzę, ja też na granicy niedowagi i zawsze się bałam, że u mnie to nie sprzyja płodności. W ogóle długi temat, bo też miałam perypetie, pcos z 12 lat temu, podejrzenie e dometriozy😓 Zaczęłam kilka miesięcy temu pić koktajle białkowe a w tym cyklu piłam prawie codziennie - takie odżywki dla sportowców i nie tylko, no i zauważyłam, że owulacje o wiele szybciej miałam! Więc myślę, że podaż białka w diecie sprzyja rośnięciu pęcherzyków, skoro teraz wolniej Ci rosną, to może nie zaszkodzi dorzucić białka, jest potrzebne każdej kobiecie 💪 🤞🤞
Trzymamy kciuki! Musi być dobrze! ❤️ koniecznie dawaj nam tu znać dziękuję za protip. Mąż pije takie białka. Muszę zobaczyć, czy tam nie ma dodatku cukrów i czy przy IO można.
Tak. Waga to niestety mój problem. Genetycznie. Obydwoje rodziców było bardzo szczupłych. Klinika nie chciała mnie przez to leczyć, bo mi brakowało kilograma. Musiałam przytyć. Teraz staram się nie zgubić tego. Metformina działa super, ale bardzo ciężko po niej przytyć.
Napiszesz mi, z jakiej formy te odżywki i które dokładnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:23
35 lat
✅BMI 19
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
AMH 22 ng/ml
❌PCOS- brak owulacji i menstruacji
❌Brak reakcji na Klomifen
❌Hiperandrogenizm
❌Przebyta w przeszłości infekcja C.Trachomatis
I 07.24 Ovaleap lekka hiperka ❌
II 08.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
III 10.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
IV 11.24 Ovaleap + Ovitrelle