Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Incognito! My kobiety jesteśmy cholernie silne, wierzę, że teraz będzie już lepiej.
Jestem po wizycie u nowego gina...mam mieszane uczucia:/ ale dowiedziałam się, ze mam pęcherzyk 18 mm!!!!szok, to dopiero 9 dc...a moje cykle trwają średnio 30/32. Jutro zrobię owulaka.
Nona ❤❤❤Nona, Inaa89 lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
kic83 wrote:Nadajesz się, witaj
rozsiądź się na chwilę i zaciążaj jak najszybciejKoteczka82, Sylwucha, Lalia, motylek1909 lubią tę wiadomość
Posiadam na swoim koncie:
🌑 mthfr
🌒 PAI
🌓 dodatnie ANA
🌔 hashimoto
🌕 IO/hiperinsulemia
🌖 4 ciąże biochemiczne
🌗 ciąża pozamaciczna
🌘 2 poronienia -
nick nieaktualny
-
Laima wrote:Tylko pod warunkiem ,że zaciążycie razem ze mną. Bylam już też na fioletowe stronie z rozeznaniem i tam strasznie sztywno zawsze jest 😂 za sztywno dla mnie i może dlatego nie zachodzę ? 😂😂😂
Zależy gdzie jest sztywno
jak na forum to źle
jak u męża to dobrze zwiastujeKoteczka82, Lalia, Laima, Marti29, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ha ha ha nie chce mi się 😂😂 czytam książkę 📖 " jak mówić żeby maluchy nas słuchały"
-
Laima wrote:Tylko pod warunkiem ,że zaciążycie razem ze mną. Bylam już też na fioletowe stronie z rozeznaniem i tam strasznie sztywno zawsze jest 😂 za sztywno dla mnie i może dlatego nie zachodzę ? 😂😂😂
Nie tutaj 😁Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
My dzis zaliczyliśmy 6/9 Plus mały seksik 😁
Można odpocząć 😜😂Sylwucha, Lalia, Koteczka82, Wik89, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:My dzis zaliczyliśmy 6/9 Plus mały seksik 😁
Można odpocząć 😜😂Inaa89 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Mój mąż strzelił focha że się śmieje na głos i że nie mówię o co chodzi 😂😂😂😂🙈
Nona 😂🤦♀️😍
Kic, mój ostatnio zapytał z kim piszę, bo tak się szczerzę do telefonu i czy to czasem nie kochanek 🤦♀️😁 ojj gdyby on wiedział jakie tu ostre laski są 🤭🤭🤭Inaa89, Koteczka82, Marti29, luthienn, Wik89, Klaudia9212 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Sztywno może być tylko w majtach u chłopa 😎
Nie tutaj 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 23:03
Inaa89, Sylwucha lubią tę wiadomość
🌑 mthfr
🌒 PAI
🌓 dodatnie ANA
🌔 hashimoto
🌕 IO/hiperinsulemia
🌖 4 ciąże biochemiczne
🌗 ciąża pozamaciczna
🌘 2 poronienia -
nick nieaktualny
-
U mnie mąż nigdy nie spał na kanapie a nie raz mieliśmy spiny. Dlaczego ? Dlatego ,że to ja spałam na kanapie(na tyle niewygodnej) , po jakmś czasie przeniosłam się do łóżka a mąż z samego rana robił wszystko tak by nie wyszło, że się kłuciliśmy . Mówił coś w stylu "zasnęłaś kochanie na kanapie , tak pięknie spałaś, że nie miałem sumienia Cię budzić. Śniadanie już gotowe. Chcesz coś dobrego zjeść?" Podczas śniadania zawsze potrafiliśmy sobie wszystko wyjaśnić i obgadać
Koteczka82, Reikja, Nona, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
🌑 mthfr
🌒 PAI
🌓 dodatnie ANA
🌔 hashimoto
🌕 IO/hiperinsulemia
🌖 4 ciąże biochemiczne
🌗 ciąża pozamaciczna
🌘 2 poronienia -
Laima witaj 🙂 Twój mąż to aniol w takim razie 🙂
U nas wczoraj kłótnia na zabój a dzisiaj był niezły seks na zgodę 💪😁 i nawet lodzik odszedł na dobre rozpoczęcie cyklu.
Mąż zadowolony, że siedzę na forum, bo jestem bardziej otwarta 😂 taki macie wpływ na mnie dziewczyny. Wszystkim na dobre wychodzi 🙈Koteczka82, Wik89, Sylwucha, kic83, Nona, Inaa89, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Hahah moj na poczatku sceptyczny byl i tez sie dziwil, co ja sie tak do telefonu szczerzę, a teraz sie przyzwyczail i czasem podpytuje, „a co pisza o tym czy owamtym na tych Twoich forach?”...😁II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Mój to straszna baba w kłótniach! Potrafi się nie odzywać przez cały dzień, a w nocy spać tak żeby przypadkiem mnie nie dotknąć 🤣 A to akurat przez brak kanapy... 🤣🤣 Za to ciche dni zawsze kończą się tym, że to ja nie wytrzymuje i musi być ostry seks na zgodę. I w sumie to są zazwyczaj najlepsze seksy 😎
boo123 lubi tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Dziewczyny proszę o sprowadzenie mnie na ziemię! Nie chce robić jeszcze testu bo za wcześnie a ciągle o nim myślę! Jak się zaprzec żeby nie uledz??? 🤔🤔🤔👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
nick nieaktualnyin_co_gni_to wrote:Mam mega doła dziewczyny jednak
tzn wiem że jutro będzie lepiej i w ogóle... Ale tak bym chciała żeby ta głupia @ już przyszła i czuję taką niesprawiedliwość i mega zmęczenie psychiczne po prostu...
Mam ochotę leżeć i tak zostać już na zawsze
Dziewczyny po biochemach...
Czy to krwawienie, które będę miała to będzie @? Ile ono trwa? Czy po takim krwawieniu mogę mieć owulkę? Nie ukrywam, że liczę bardzo mocno na ten cykl.Nona, in_co_gni_to lubią tę wiadomość
-
in_co_gni_to wrote:Mam mega doła dziewczyny jednak
tzn wiem że jutro będzie lepiej i w ogóle... Ale tak bym chciała żeby ta głupia @ już przyszła i czuję taką niesprawiedliwość i mega zmęczenie psychiczne po prostu...
Mam ochotę leżeć i tak zostać już na zawsze
Dziewczyny po biochemach...
Czy to krwawienie, które będę miała to będzie @? Ile ono trwa? Czy po takim krwawieniu mogę mieć owulkę? Nie ukrywam, że liczę bardzo mocno na ten cykl.in_co_gni_to lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.