Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyunicorn wrote:Moje przeczucia gównianie - serce chce mieć nadzieje, rozum mowi ze nie tym razem. Jestem na zwolnieniu do konca tygodnia bo chora jestem juz tydzien i ledwo wysiedzialam w pracy. A pracuje w szpitalu to też tak słabo.
Nie wiem, chyba sobie odpuszcze ten test w srode to i tak zaledwie 10 dpo (chociaz w obu ciazach juz mialam pozytywny wynik wtedy). Poczekam do 8-9.02. -
nick nieaktualnyin_co_gni_to wrote:Mam mega doła dziewczyny jednak
tzn wiem że jutro będzie lepiej i w ogóle... Ale tak bym chciała żeby ta głupia @ już przyszła i czuję taką niesprawiedliwość i mega zmęczenie psychiczne po prostu...
Mam ochotę leżeć i tak zostać już na zawsze
Dziewczyny po biochemach...
Czy to krwawienie, które będę miała to będzie @? Ile ono trwa? Czy po takim krwawieniu mogę mieć owulkę? Nie ukrywam, że liczę bardzo mocno na ten cykl.
Głową do góry mysza, przynajmniej wiesz ze możesz zajść w ciążęin_co_gni_to, Inaa89, luthienn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaima wrote:Właśnie to mnie przekonało najbardziej. Lubię wyszukane poczucia humoru. Dzięki wam postanowiłam dołączyć do forum. Ogarniam właśnie jak zrobić podpis na forum , bo niestety mam co tam wypisać.
Najlepiej na kompie lub w telefonie przez przeglądarkęLaima lubi tę wiadomość
-
in_co_gni_to wrote:Mam mega doła dziewczyny jednak
tzn wiem że jutro będzie lepiej i w ogóle... Ale tak bym chciała żeby ta głupia @ już przyszła i czuję taką niesprawiedliwość i mega zmęczenie psychiczne po prostu...
Czy to krwawienie, które będę miała to będzie @? Ile ono trwa? Czy po takim krwawieniu mogę mieć owulkę? Nie ukrywam, że liczę bardzo mocno na ten cykl.Inaa89, Nona, in_co_gni_to, Marti29 lubią tę wiadomość
Posiadam na swoim koncie:
🌑 mthfr
🌒 PAI
🌓 dodatnie ANA
🌔 hashimoto
🌕 IO/hiperinsulemia
🌖 4 ciąże biochemiczne
🌗 ciąża pozamaciczna
🌘 2 poronienia -
Laima wrote:Cześć! Mogę dołączyć? Będę testować 6 Lutego. Nie czuję aby się udało, ale chciałabym przeczekać ten okres do kolejnego cyklu , a nastepnie do kolejnego testowania w dobrym towarzystwie
Jak to Nona mówi
jeśli nie straszne Ci różne tematy jak chociażby łączenie wyboru kapci z zatyczkami analnymi albo mówienie nie nie sikaj 9/10dpo bo to za wcześnie to wbijaj
EDIT
Tylko Morwa może sikać wcześniej na testy ciążoweWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 21:12
motylek1909, Lalia, Iryska, Koteczka82, Zulugula, Laima, Nona, in_co_gni_to, luthienn, Nynka, Inaa89, Marti29 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nynka wrote:Czy przeziębienie ma wplyw na wyniki tarczycy?
Nynka lubi tę wiadomość
[/url]
Czy to krwawienie, które będę miała to będzie @? Ile ono trwa? Czy po takim krwawieniu mogę mieć owulkę? Nie ukrywam, że liczę bardzo mocno na ten cykl.
Ja wprawdzie nie jestem pewna czy miałam biochem bo bety nie robiłam, tylko słabe kreski na testach, ale okres wtedy był normalny i po była normalnie owulacja. Tak samo po samoistnym poronieniu pustego jaja. Wprawdzie cykl trwał prawie 50 dni Ale owulacja była. Także głowa do góry! 😘in_co_gni_to lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
unicorn wrote:Moje przeczucia gównianie - serce chce mieć nadzieje, rozum mowi ze nie tym razem. Jestem na zwolnieniu do konca tygodnia bo chora jestem juz tydzien i ledwo wysiedzialam w pracy. A pracuje w szpitalu to też tak słabo.
Nie wiem, chyba sobie odpuszcze ten test w srode to i tak zaledwie 10 dpo (chociaz w obu ciazach juz mialam pozytywny wynik wtedy). Poczekam do 8-9.02.
Ja bym poczekała do 14dpo 🤞motylek1909 lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Kic kiedy zaczęłaś odczuwać skutki duphastonu?
Oj jakoś wcześnie, już killa dni po braniu.
Wzdęcie brzucha, ból głowy i bolące piersi były na porządku dziennymi mdłości ok 10-14 dpo
motylek1909 lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Oj jakoś wcześnie, już killa dni po braniu.
Wzdęcie brzucha, ból głowy i bolące piersi były na porządku dziennymi mdłości ok 10-14 dpo
-
Trzymaj się kochana wiem, że ci ciężko.
Po cb miałam normalnie @ i następny cykl był zupełnie normalny.
Trzymam kciuki żeby @ szybko przyszła.in_co_gni_to lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Nona, Sylwucha, motylek1909, Kitka_87, Nynka, Inaa89, Lalia, Marti29, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
motylek1909 wrote:Kurde, nic nie mam oprócz tych mdłości dziś 🤔 wyjątkowo mnie szarpalo, bo nawet jak biegalam to myślałam że pójdę w krzaki..
Ja nie miałam takich jazd po dupku 🤔 oprócz plamień wszystko było jak w każdym innym cyklu.
Czuję tu 👶🤗Inaa89 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
kic83 wrote:Jak to Nona mówi
jeśli nie straszne Ci różne tematy jak chociażby łączenie wyboru kapci z zatyczkami analnymi albo mówienie nie nie sikaj 9/10dpo bo to za wcześnie to wbijaj
EDIT
Tylko Morwa może sikać wcześniej na testy ciążoweNona, kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość
🌑 mthfr
🌒 PAI
🌓 dodatnie ANA
🌔 hashimoto
🌕 IO/hiperinsulemia
🌖 4 ciąże biochemiczne
🌗 ciąża pozamaciczna
🌘 2 poronienia -
kic83 wrote:Oj jakoś wcześnie, już killa dni po braniu.
-
motylek1909 wrote:Kurde, nic nie mam oprócz tych mdłości dziś 🤔 wyjątkowo mnie szarpalo, bo nawet jak biegalam to myślałam że pójdę w krzaki..
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Laima,
nasza ekipa to najlepsze co Cię spotkało, mówię Ci to ja. Nona.
Razem przejdziemy na fiolet, uwierz w to.
Napisz podstawy o sobie: Skąd jesteś i czy wolisz loda czy anal?motylek1909, Inaa89, Lalia, Marti29, Edyciak, boo123, dmg111 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Kic kiedy zaczęłaś odczuwać skutki duphastonu?
🌑 mthfr
🌒 PAI
🌓 dodatnie ANA
🌔 hashimoto
🌕 IO/hiperinsulemia
🌖 4 ciąże biochemiczne
🌗 ciąża pozamaciczna
🌘 2 poronienia