Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:umawiam hematologa, mam nadzieje ze zapisze mi cos ze względu na PAI. Heparyne np.
Bylyscie kiedys u hematologa?
Tak. Przy jednym poronieniu i PAI hetero kazał zbadać zespół antyfosfolipidowy (toczeń itd.). Heparynę w dawce 0,4 uważa za profilaktyczna - nie lecznicza i co mnie zdziwiło do moich 50 kg ponoć lepsza byłaby dawka 0,6 (bo idealnej 0,5 nie ma). Na ten moment Clexane mam w domu dzięki recepcie od Gina. W pon mam wizytę u hematologa żeby obgadać te wyniki APS i zapytam co z heparyną i ewentualną refundacją w ciazy. Choć w sumie równie dobrze mogę spytać o to dopiero gdy będę w ciazy.
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A z innej beczki, macie już imiona wybrane dla swoich przyszłych dzieci?
Ja przy pierwszym dziecku wybrałam 5 minut po porodziekkasia, boo123, Lalia, ladySiSi lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
OdpuszczonaNona wrote:wizualizuję sobie syna.
Taki mały, granatowe ciuszki, widze go w głowie, imie juz mam Mateusz. Wózke mam szary.
Mały mężczyzna zakochany w mamusi. Zacznijcie sobie wyobrazac to dziekco, otworzcie sie na nie
Nona jak nie Ty, zaleciało mi tu duchowością!
Propo imion właśnie nasze posty się minęły bo zapytałam o toOdpuszczonaNona, Nynka, boo123, Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:A z innej beczki, macie już imiona wybrane dla swoich przyszłych dzieci?
Ja przy pierwszym dziecku wybrałam 5 minut po porodzie
Przy pierwszym miała być Julka albo Emilka. Mąż zadecydował, że JulkaBo oba równie bardzo mi się podobały
Jakby teraz miał być chłopak to chyba Daniel... ale nie wiem bo nam się prawie żadne nie podobają męskie hahahah. A dziewczynka to może właśnie Emilka... no i jeszcze bym miała ze 100 innych propozycji hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 10:50
OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:miarodajne Kitko-masz owulke dzisiaj kochana. Popraw dzis.
Wątek bedzie zablokowany, pojawi sie na nim zakaz wjazdu 19-0.00, bedziemy ujezdzac naszych partnerów.
Akurat moje godziny, będę działać zgodnie z zaleceniami 🔥OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
-
kkasia wrote:Przy pierwszym miała być Julka albo Emilka. Mąż zadecydował, że Julka
Bo oba równie bardzo mi się podobały
Jakby teraz miał być chłopak to chyba Daniel... ale nie wiem bo nam się prawie żadne nie podobają męskie hahahah. A dziewczynka to może właśnie Emilka... no i jeszcze bym miała ze 100 innych propozycji hahaha
mam tak samo, jak będzie chłopak to będę miała nie lada wyzywanie, bo mało które imię mi się podobakkasia lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność