Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdyciak... Trochę to takie obraźliwe w stosunku do nas (cytuję pierwszy post z założonego przez Ciebie tematu o naturalnej terapii przy staraniach):
"Większość dziewczyn silnie ufa swoim lekarzom i jak potulne owieczki łykają wszystkie suplementy, które im zlecają, a nawet takie, o których gdzieś tam wyczytały, że niby pomagają.."
Twierdzisz, że nie mamy własnego rozumu?OdpuszczonaNona, Anet.kaa, Biedronka89, boo123, Lalia, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ale ma laska figurę
Zaraz sobie to odpalam
https://www.youtube.com/watch?v=W8wLcGdQQ30
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkasia wrote:Ale ma laska figurę
Zaraz sobie to odpalam
https://www.youtube.com/watch?v=W8wLcGdQQ30
Eee mam lepszą
zazdro, ja już takich nie mogę robićkkasia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Agata albo Lidia -przeczytałam Algida hahah
ha ha ha a dziś nie środaCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoradzi cię mi w pewnej sprawie. W poniedziałek byłam na monitoringu i pęcherzyk miał 18mm a w tym cyklu rosl mi wyjątkowo wolno i w środę gin kazała mi wsiąść ovitrelle i mam pytanie od kiedy brać duphaston i czy jeśli pęcherzyk był zamaly to czy mógł nie pęknąć po zastrzyku?
-
OdpuszczonaNona wrote:zespół antyfosfolipidowy bada sie niezaleznie od dnia cyklu prawda?
Myslisz ze jest sens u mnie badac jak poronienia nie mialam?
Ja poczekałabym na skierowanie od hematologa. Dzięki temu sporo kasy zostanie w kieszeni.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Homocysteina 9,2 za wysoka, ma byc dla staraczek 5-6
Witamina b12 wyszla 501 za niska, ma byc dla staraczek 700
Nona, plis olej to 5-6 dla staraczek. Już 7 jest świetnym wynikiem. Na homocysteine tez patrz całościowo. Ona jest związana z witaminami b i kwasem foliowym. To nieprawda, że są konkretne absolutne wymogi dla staraczek - wez pod uwagę wszystko, jak działa cały organizm, niejednokrotnie różne problemy autoimmuno, które tez dają swoje odzwierciedlenie w wynikach. Ważne, żeby kwas był nie za wysoki, żeby witamina b była bliżej górnej granicy. Spokój pewnie bardziej pomoże niż szalone zbijanie homocysteinyLubie Twoją zadaniowosc, ale choć nam skorpionom trudno to przychodzi - to trzeba tez poluzować gumkę w majtach. Będzie ta ciąża tak czy siak💪
OdpuszczonaNona, Lalia, Kitka_87, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:A z innej beczki, macie już imiona wybrane dla swoich przyszłych dzieci?
Ja przy pierwszym dziecku wybrałam 5 minut po porodzie
My jeszcze przed zajściem wiedzieliśmy jakie imiona damy w przypadku synka czy córki, mieliśmy czas na wybór imienia bo starania trwały długo 😉
I jakoś tak fajnie było się już zwracać do bobo w brzuchu po imieniu.
Teraz w przypadku synka mamy dużo pomysłów, a co do dziewczynki to nie mamy żadnego.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Nona jakbys miala robic badania na zespol antyfosfolipidowy to przy uniwersyteckim szpitalu. wychodzi taniej niz gdziekolwiek nawet o 200zl.. taka jest przebitka.
ja za zespol plus ANA zaplacilam tam chyba 190zl .
wtedy lab miescilo sie na skawińskiej a teraz to nie wiem jak przy tych przenosinach szpitalaOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Edyciak... Trochę to takie obraźliwe w stosunku do nas (cytuję pierwszy post z założonego przez Ciebie tematu o naturalnej terapii przy staraniach):
"Większość dziewczyn silnie ufa swoim lekarzom i jak potulne owieczki łykają wszystkie suplementy, które im zlecają, a nawet takie, o których gdzieś tam wyczytały, że niby pomagają.."
Twierdzisz, że nie mamy własnego rozumu?
Sama tam weszłam z ciekawości i pomyslałam to samo.
Nona jak dla mnie to bez hematologa się nie odejdzieOdpuszczonaNona, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:dziewczyny z fioletu piszą że mój wynik białka S to trombofilia. Takze hematolog koniecznie.
Przecież trombofilia Ci NIE wyszła z testów z TestDNA... spokojnie! Pewnie dostaniesz heparynę i z banki