Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Kurcze no to jutro musicie dużo pisać rano żebym miała co czytać w labu.
No i nie wiem jak ja tam tle bez śniadania wytrzymam 😫 bo od niedzieli wieczorem cały czas jestem głodna 🤭 nie wiem czemu 🤔
Nie robiłam jeszcze mutacji ale się teraz zastanawiam, czy nie zrobić.
Jeśli chodzi o głód to spoko, po takiej dawce glukozy to do południa głodu nie poczułam, serio.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Morwa, dzięki za odpowiedź 😉
Zastanowię się, czy zostanę przy Prenatalu, czy wymienię wszystkie suple i skompletuję sama własną "mieszankę" 🤔
Na Was to naprawdę można liczyć 😘👍Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, a ja tak w innym temacie, aczkolwiek bardzo ważnym tu 😁 mój ma teraz wielkie parcie na dziecko no i seks by chciał teraz praktycznie codziennie. Teraz właśnie wypadają plodne więc spoko. Ale czy codziennie to nie za dużo? Czy nie zmniejsza to jakości spermy? Poza tym mam wrażenie że że mnie i tak wszystko wylatuje... mimo że min. Pół godz. Leżę sobie tak po stosunku. Jakie wy macie patenty na to?
Kamcia lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualnyMorwa wrote:No co Ty!? wtedy nie byłaś tak dokładnie przebadana, nie miałaś takich zajebistych nas obok siebie i w ogóle to stare czasy, do których nie ma co wracać 😉 będzie gites majonez mówię Ci
ja już mam przyszykowany pozytyw aby Ci wkleić 7 Marca ! Jest podpisany "motylek1909 - 7 Marca". Nie ma zatem innej opcji 😂
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ja też już po wizycie. Pęcherzyk dziś 29-30mm, już raczej nie pęknie, jest za duży. Dla pewności mam podjechać do niego na dyżur do szpitala w sobotę.
Przepisał Norprolac. Jego zdaniem gdy ktoś nie ma problemu z latającą prolaktyną to stymulacja skutków, sport czy seks nie wpłyną praktycznie na wynik.
Mam pokazać się u niego za 3 miesiące, starać się ale leczenie może potrwać 4-6 miesięcy ☹ także już raczej nie urodze w 2020. I najważniejsze mam mieć LUZ W DUPIE 😄 -
nick nieaktualny
-
AsiaKK wrote:Hej dziewczyny, a ja tak w innym temacie, aczkolwiek bardzo ważnym tu 😁 mój ma teraz wielkie parcie na dziecko no i seks by chciał teraz praktycznie codziennie. Teraz właśnie wypadają plodne więc spoko. Ale czy codziennie to nie za dużo? Czy nie zmniejsza to jakości spermy? Poza tym mam wrażenie że że mnie i tak wszystko wylatuje... mimo że min. Pół godz. Leżę sobie tak po stosunku. Jakie wy macie patenty na to?
Jesli chodzi o wypływanie, to nie bój się, ja mam to samo mimo ze tez zawsze leżęw płodnych szyjka i tak jest otwarta, a przy wtrysku jest takie cisnienie ze nasienie już wtedy uderza o szyjke i co ma wlecieć to wleci. Ale poleżeć sobie chwilę po zawsze warto
choć natura wie co robi
Z częstotliwością to już przestaje mieć zdanie bo widze ze sa przypadki jak Kicuś ze wystarczy jeden zloty strzal na caly cykl, inne zachodzą od codziennych stosunków... Generalnie mówi sie ze najlepiej regularnie co 2/3 dni ale przez caly cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 18:57
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny prośba o poradę i może wylanie na mi kubla zimnej wody na glowe, mam prolaktyne 40 (norma max 30) mam 3dc, jutro chce lecieć do mojej lekarki po bromergon albo coś na zbicie prolaktyny, czy da się ka tak szybko zbic? W sensie żeby jeszcze uregulować ją na najbliższe dni płodne ? Czy może to zajmuje dluzej? ( pierwszy raz mam tak wysoką prolaktyne)
-
Anet.kaa wrote:Taki jest plan
lecę zaraz po leki, to do następnego miesiąca już może trochę się wyrówna.
Powiem Ci że w życiu nie sądziłam że mogę mieć cykle bez owulacji, byłam pewna że to u mnie pięknie hula. Mój mąż ma teorię (w badaniu nasienia wyszło mu że jego plemniki mają wielkie i gruszkowste glowy), powiedział że to dlatego że jajeczko nie pęka A plemniki walą głową w mur i glowy im puchną
hahaha 😂 grunt to rozladowac sytuacje 😀💙
💗 -
Kitka_87 wrote:Czy branie b complexu kontynuuje się w ciąży?
Zostanę głownie na lekach, które brać muszę.Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!!!
Beta 11,4 mlU/ml 🥰
Ciezko mi w to uwierzyc po prawie 2 latach starań (druga rocznica w kwietniu...)
Dziękuję za kciuki! W piatek powtarzam wiec tezymajcie dalej ☺️boo123, motylek1909, Zulugula, Morwa, Anet.kaa, kic83, Koteczka82, luthienn, Lalia, Nynka, Mowe, Joan, kkasia, Marti29, Kitka_87, koktajlowa, StarającaSię, BB__Anna, dmg111, Madlene28, ladySiSi, Ounai lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyMowe wrote:Dziewczyny prośba o poradę i może wylanie na mi kubla zimnej wody na glowe, mam prolaktyne 40 (norma max 30) mam 3dc, jutro chce lecieć do mojej lekarki po bromergon albo coś na zbicie prolaktyny, czy da się ka tak szybko zbic? W sensie żeby jeszcze uregulować ją na najbliższe dni płodne ? Czy może to zajmuje dluzej? ( pierwszy raz mam tak wysoką prolaktyne)
-
Zulugula wrote:nie no co Ty nie mam o co byc zła na Ciebie, wiem że to moglby byc tez statystyczny pech. ale ja jestem inzynier i ja musze miec to na zasadzie akcja reakcja, stad ta moja mysl o krwiaku. minal juz rok i gdzies udalo mi się troche z tym oswoic tylko teraz na nowo chyba zaczynam to rozdrapywac. nie wiem czy potrzebnie bo to budzi duze spiecie i stres. no nic, mam nadzieję ze na marcowkach pochwale sie Wam pozytywnym testem 😊 a Wy mi 😀
motylek1909, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość