Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Kiedy wypada Ci 8 dc ? Trzymam kciuki;* koniecznie pochwal się co na wizycie się dowiedziałaś. Ja w tym cyklu nie mam jak ustawić sobie monitoringu , więc idę 16dc na usg zobaczyć czy jeszcze przed czy już po owu jestem. Tzn jeszcze nie wiem czy idę 😂 dopiero się będę zapisywać w przyszłym tygodniu
Morwa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja. dołączam do testowania w lutym,oczywiście jeśli @ nie nadejdzie. Proszę o zapisanie na 2.02.
Oby nic się nie zmieniłoAngie1985, motylek1909, Nynka, Sylwucha, kkasia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualny
-
marczelinka2112 wrote:Dziękuję kochane za kciuki😘 sylwucha kiedy zaczynasz stymulację? Jakimi lekami?
-
marczelinka2112 wrote:Mi 8 DC wypada we wtorek. Wizytę mam o 16.20, dam znać co i jak🙂 ja tez trzymam kciuki😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 14:07
-
Angie1985 wrote:Co myślicie to owulak????
https://naforum.zapodaj.net/6f330c743ff1.jpg.html -
motylek1909 wrote:Hej hej, @ zawitała wczoraj koło 23, także oficjalnie rozpoczęty 3 cykl proszę o kciuki i wpisanie mnie na testowanko 12.02
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja 😊
Dopiszcie mnie na testowanie na 28 luty.motylek1909 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Motylek szkodaaa ale tak jak mówisz kolejny cykl rozpoczęty więc i kolejne nadzieje 😊😁
Mi lekarz mówił, że jak tylko czuję, że idzie owu to serduszkować codziennie. W poniedziałek po długiej przerwie mam monitoring tj. 10dc, się okaże co tam zobaczy. Zrobiłam świeże wyniki krwi w pon odbieram. Ech ile to się trzeba starać... -
Paris90 wrote:Motylek szkodaaa ale tak jak mówisz kolejny cykl rozpoczęty więc i kolejne nadzieje 😊😁
Mi lekarz mówił, że jak tylko czuję, że idzie owu to serduszkować codziennie. W poniedziałek po długiej przerwie mam monitoring tj. 10dc, się okaże co tam zobaczy. Zrobiłam świeże wyniki krwi w pon odbieram. Ech ile to się trzeba starać... -
nick nieaktualnyParis90 wrote:Motylek szkodaaa ale tak jak mówisz kolejny cykl rozpoczęty więc i kolejne nadzieje 😊😁
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, czy mozna jeszcze wbic sie na liste?? Tylko musze policzyc kiedy by to testowanie wypadalo bo mam nieregularne cykle
Jestem dziewica w tym zakresie, to bedzie moja pierwsza lista...
Krotko o mnie - po 5ciu latach staran doczekalam sie corki metoda ivf. Jest cudowna i chce jeszcze conajmniej jedno Rzecz w tym, ze nie wchodzi w gre kolejna procedura wiec musimy zdac sie na nature, ktora jak widac nie popisala sie za pierwszym razem.
Ale najwazniejsze ze ivf sie udalo (drugie podejscie).
Zaczynam obserwowac swoje cykle i dzialac na powaznie.
Powodzenia dla Was wszystkich!
motylek1909, Morwa, kic83, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny