X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024
Odpowiedz

Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024

Oceń ten wątek:
  • Aurora13 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    O kurczę, to jestem zaskoczona. Przykro mi 😓. Myślałam, że sam staż starań wystarczy 😓.
    Wiem, że niektórzy nie chcą podchodzić do IUI- z różnych względów. Może warto jeszcze spróbować w innej klinice, jeśli jest to dla Was za duże obciążenie finansowe?
    Szczerze mówiąc też mialam nadzieję na to, że staż starań wystarczy. Mimo tego lekarz byl mocno przekonany o tym, żeby spróbować inseminacji, tym bardziej że nie ma więcej juz zadnych kosztów, bo badania w tym drożność itd mamy zrobione i możemy juz zaczac monitoring pod koniec roku. Już mi nie zrobi różnicy 2-3 miesiace w te czy wewte. Mąż jest przekonany, że powinniśmy spróbować. Uszczkniemy troche z oszczędności. Myślę że inne kliniki też mogly by tak podejść do tematu. Obiecalam sobie że zaufam lekarzowi, więc tak zrobię.

👩30l.
    🧔30l.

starania od 01.2023, na poważnie 05.2023

08.2023 👼CP

🔜 02.2025 - pierwsza IUI

feel, heal, and know you're not alone.

"this year I made you strong, next year I am going to make you happy"
  • Belia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deyansu wrote:
    Też mnie trochę nosi, jak widzę takie coś, ale - na pocieszenie, odpukać w niemalowane - na tym wątku nie było jeszcze takiego trolla 🧌, jak na którymś z poprzednich wątków miesięcznych. Dla tych, co tego nie widziały lub nie pamiętają: laska pisała coś w stylu, że nie wie, czy jest w ciąży (bo nie chciała), stosowali zabezpieczenia, on ją w ogóle tylko palcem pomiział, a wcześniej mył rękę, no ale ona mimo pierdyliarda testów negatywnych robionych już od ho ho ho, a może i dłużej, nadal nie jest pewna, czy nie zaciążyła. Do tej pory nie wiem, czy to był troll level miliard, czy po prostu kretynka 🤔
    Edit: zwłaszcza, że pisała to również na wątku o Tęczowych Dzieciach, co już mnie ugotowało na maksa 🤬
    Tak! Było takie coś w sierpniu czy wrześniu. Daj spokój. Chciałabym mieć tyle wolnego czasu żeby mi do głowy takie głupoty przychodziły 😅 chyba trzeba takie coś olewać i tyle. Zginie w gąszczu innych wiadomości.

Pogubiona, Deyansu lubią tę wiadomość

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    8 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊
    2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
    2025 jest nasz ✨
    🔜 badania na trombofilię
  • Saule Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Tak jak jedna z koleżanek wcześniej pisała-nie udzielam się jeśli nie mam czegoś ważnego do powiedzenia, bo nie chce za bardzo spamować. ALE co rano budzę się i sprawdzam, czy są na forum już jakieś wpisy o dwóch kreseczkach. Bardzo mi przykro, że ten miesiąc jest taki trudny.

Piszę w sprawie marchewek. Myślę, że tarcie surowej marchewki nie wpływa na utratę jej walorów prozdrowotnych. Ja jem bardzo często:
    -twarożek lub serek kanapkowy zmieszany z tartą marchewką. Ważne żeby zetrzeć ją na drobnym oczku i dodać bardzo dużo, żeby zrobiła się taka kremowa, łososiowa pasta. Osobiście uwielbiam robić sobie takie kanapki. Wyglądają też bardzo ładnie np. Posypane szczypiorkiem.
    -klasyk obiadowy-tarta marchewka (na drobno), tarte jabłko, ząbek czosnku, sól pieprz i łyżeczka majonezu light. (Robię też wersje tej surówki z utartym na drobno, surowym burakiem)

Zamiast hummusu można sprawdzić przepisy na różne pasty z fasoli. Są też takie z dodatkiem suszonych pomidorów. A jeśli macie w domu chłopa, który nie przepada za takimi wynalazkami, polecam dodać szczyptę wędzonej papryki- pasta ma wtedy smak trochę mięsno, fast-foodowy.

angieDream, Darrika, Ivka, Deyansu, Kłębuszek, Siilike lubią tę wiadomość

Starania od 9/24
    👩 33
    👦 32

👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)

zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12

szczęśliwa wegetariańska para 🩷
  • Blossomka Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję 🩸, nieco wcześniej, więc może i lepiej. W sumie na to się nastawiałam, ale jednak… zapisałam się od razu do gina na 7dc i zobaczymy co z polipem. Jeśli dalej będzie to przygoda z histeroskopią przede mną.

W końcu ktoś musi przełamać ten biały grudzień! ✊

👫🐶
    💎 4cs
    🩸 12.12
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @San95, ja też Cię pamiętam. Chyba jeszcze z grudnia 2023??
    Powodzenia ♥️

Starania od 12.2023

Letrox + Glucophage

11.24 - 1 cykl stymulowany (Aromek + duphaston)❌
    12.24 - 2 cykl stymulowany (Aromek + Ovitrelle)🙏🏻

Dieta 💪🏻
  • Pogubiona Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blossomka wrote:
    Melduję 🩸, nieco wcześniej, więc może i lepiej. W sumie na to się nastawiałam, ale jednak… zapisałam się od razu do gina na 7dc i zobaczymy co z polipem. Jeśli dalej będzie to przygoda z histeroskopią przede mną.

🫂🫂🫂

Blossomka lubi tę wiadomość

👱37 🧔42 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blossomka wrote:

🫂🫂🫂

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

11 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
    🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
    🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
    8dpo - prog + estradiol✅️
    Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️
  • angieDream Debiutantka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blossomka wrote:

Przytulam 🫂🫂🫂

Ja też czekam na @, na teście biało, miała być wczoraj... Wydaje mi się, że przez zioła Sroki przestawił mi się cykl, może dlatego, że zaczęłam je pić od 4dc. Miałyście tak kiedyś?

👩 29 lat
    🧔30 lat
    🐶 4 lata

Starania na luzie od 2020r
    Świadome starania od 11.2024
    4cs

Cykl start 07.01🩸

💊
    👩 FertileMe Complex for Women, zioła Ojca Sroki, Wit D

🧔 FertileMe Complex for Men, Wit C, Wit D
  • Justa28 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blossomka wrote:

🫂🫂

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora13 wrote:
    Szczerze mówiąc też mialam nadzieję na to, że staż starań wystarczy. Mimo tego lekarz byl mocno przekonany o tym, żeby spróbować inseminacji, tym bardziej że nie ma więcej juz zadnych kosztów, bo badania w tym drożność itd mamy zrobione i możemy juz zaczac monitoring pod koniec roku. Już mi nie zrobi różnicy 2-3 miesiace w te czy wewte. Mąż jest przekonany, że powinniśmy spróbować. Uszczkniemy troche z oszczędności. Myślę że inne kliniki też mogly by tak podejść do tematu. Obiecalam sobie że zaufam lekarzowi, więc tak zrobię.
    Z jednej strony cieszę się że nie wszyscy lekarze ślepo pchają wszystkich w IVF bo jest darmowe, z drugiej rozumiem zawód i trochę się boję o swoją wizytę, chociaż moja sytuacja jest jednak inna. 🤡
    Czy jeśli byście nie zgodzili się na inseminację, to co by wam zostało zaproponowane?

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaJ0702 wrote:
    Nie pytałam się czy jest taka możliwość ale oni tak mają, na badanie hormonów też bym musiała mieć skierowanie, takie mają procedury

Podpisuję się pod tym, też się tu leczę i głupiej bety nie mogę sama zrobić 🤷‍♂️

35 lat
    ✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
    AMH 22 ng/ml
    ❌PCOS- brak owulacji i menstruacji
    ❌Brak reakcji na Klomifen
    ❌Hiperandrogenizm
    ❌Przebyta w przeszłości infekcja C.Trachomatis

4 cykle gonadotropiny + Ovitrelle ❌

09.01.3025 laparoskopia
    ❌ Lewy jajowód niedrożny
    ✅ Usunięte niewielkie ognisko endometriozy
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aAleksandra wrote:
    Dziewczyny, czy Wy też staracie się jakby dzień po owu? Wczoraj owu, we wtorek pik to wiadomo, że to najlepsza pora do starań, ale po też działacie? Bo jak lubię ten sport, to 4 dzień pod rząd mi się nie chce 😂😂

Powiem Ci tak całkiem szczerze, że w tym cyklu tak. Ale… trochę nam „hydraulika” siadła pierwszy raz chyba odkąd pamiętam. Facet też człowiek ;) musi czasem odpocząć ;)

aAleksandra, KarolinaJ0702 lubią tę wiadomość

35 lat
    ✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
    AMH 22 ng/ml
    ❌PCOS- brak owulacji i menstruacji
    ❌Brak reakcji na Klomifen
    ❌Hiperandrogenizm
    ❌Przebyta w przeszłości infekcja C.Trachomatis

4 cykle gonadotropiny + Ovitrelle ❌

09.01.3025 laparoskopia
    ❌ Lewy jajowód niedrożny
    ✅ Usunięte niewielkie ognisko endometriozy
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogubiona wrote:
    Gratulacje Arenda! :)

Niech rośnie zdrowo, a ciąża niech będzie dla Ciebie wyjątkowo nudna i bez niechcianych przygód! ♥️

Zostaw nam proszę trochę ciążowych 🦠🦠🦠 - przydadzą się dla Mikołajkowych starczek :)

PS. U mnie "test patyczka kosmetycznego" (🙈) zapowiada powoli 🩸, ale jeszcze nie nie rozkręciło od rana. Niech się już zacznie i przed nami nowy cykl 💪💪💪 mężuś już zaopatrzony w witaminki i do roboty 😎

Może coś mnie ominęło ostatnio, ale zaciekawił mnie ten test patyczka 😅 o co z nim chodzi? 😀

👫 29 & 30
    ▪️starania na luzie od 01.2024
    ▪️z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji

🧔🏼obniżone parametry nasienia - listopad 2024:
    - łagodna oligospermia (10,61)
    - niska ruchliwość (a+b 13,5 ; a+b+c 23)
    - morfologia 0% 😑
    - pojedynczy żylak powrózka II st.
    - Pentohexal + wór supli

Badania I etapu ✅
    MUCHa, biocenoza - czysto ✅

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan

🔹1 cs (sierpień'24) - LUF
    🔹2 cs (wrzesień) - lametta + ovitrelle ❌
    🔹3 cs (październik) - lametta + ovitrelle ❌
    🔹listopad/grudzień - bezowulacyjny + przerwa na badania

📆 plan na styczeń:
    ▪️Drożność jajowodów
    ▪️Powtórka badań endo

suple:
    Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc), koenzym Q10, l-arginina, Magnez
  • Aurora13 Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Z jednej strony cieszę się że nie wszyscy lekarze ślepo pchają wszystkich w IVF bo jest darmowe, z drugiej rozumiem zawód i trochę się boję o swoją wizytę, chociaż moja sytuacja jest jednak inna. 🤡
    Czy jeśli byście nie zgodzili się na inseminację, to co by wam zostało zaproponowane?
    Zrozumiałam to tak, ze zebysmy się zakwalifikowali musimy mieć w historii leczenie niepłodności innymi metodami skoro mamy dobre wyniki i że ta inseminacja powinna się odbyć przynajmniej te 2 razy. Ja nigdy nie mialam nawet jakiejs stymulacji, bo mam normalnie regularne swoje naturalne owulacje. Przyznaje się że z tych emocji nawet nie zapytalam co jeśli się nie zgodzimy, bo mąż też od razu spojrzał na mnie i powiedzial ze chcialby sprobowac, bo to dla mnie mniej inwazyjne. Z duzych plusow - lekarz znal cala nasza historie choroby, widac ze czytał wszystko co im wyslalam bo od razu zaczal opowiadać o naszych wynikach i wiedzial wszystko. Wzbudził nasze zaufanie.

Ilka96 lubi tę wiadomość

👩30l.
    🧔30l.

starania od 01.2023, na poważnie 05.2023

08.2023 👼CP

🔜 02.2025 - pierwsza IUI

feel, heal, and know you're not alone.

"this year I made you strong, next year I am going to make you happy"
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulam za wszystkie biele 🥺 nie tak wyobrażałam sobie ten grudzień.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta przyszła - negatywna, czyli potwierdzony zalany/ oszukany test.

Tulę wszystkie, które już testowały w tym miesiącu 🫂🫂🫂. Nie wiem, czemu ten grudzień taki okrutny... A święta i koniec roku tylko zwiększają nasz ból 😓.
    Ja dzisiaj muszę być silna dla partnera, ale pewnie jutro będę musiała swoje znowu wypłakać...

Oby ta fala negatywnych testów zakończyła się pozytywem dla kogoś, kto już bardzo długo na to szczęście czeka! 🍀🥹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 17:59

Lisik lubi tę wiadomość

💃29 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

❌ IO, BMI 26, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml

⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy. 🔜 Diagnoza 📆22/01/25

📆 17/01/25 Pierwsza wizyta w klinice! 🍀 (+Biocenoza, MUCHa i co tam lekarz wymyśli)
    📆 01/25 Badanie na pasożyty
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, jeśli urażę i ogólnie gratuluję każdej ciąży, ale odnośnie tego wpadania na wątek tylko po to żeby wrzucić zdjęcie dwóch kresek - mam skojarzenie z czasów szkolnych gdy wiekszosci klasy sprawdzian poszedł źle, a ta jedna koleżanka podchodziła do każdego, pytała się co dostał i chwaliła się że ona dostała 5 😂

Saule, DreamBee, PaulinKA, siesiepy, Deyansu, Idawoll, Darrika, Justa28, Olalexa, Pacynka, Slava, Kłębuszek, dailydamn, grazka0022, Lisik lubią tę wiadomość

👫 29 & 30

- morfologia 0% 😑
    - Pentohexal + wór supli

Badania I etapu ✅

📆 plan na styczeń:
    ▪️Drożność jajowodów
    ▪️Powtórka badań endo

suple:
    Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc), koenzym Q10, l-arginina, Magnez
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:

Tulę wszystkie, które już testowały w tym miesiącu 🫂🫂🫂. Nie wiem, czemu ten grudzień taki okrutny... A święta i koniec roku tylko zwiększają nasz ból 😓.
    Ja dzisiaj muszę być silna dla partnera, ale pewnie jutro będę musiała swoje znowu wypłakać...

Oby ta fala negatywnych testów zakończyła się pozytywem dla kogoś, kto już bardzo długo na to szczęście czeka! 🍀🥹

Kurczę przytulam Cię bardzo 🫂 biel zawsze boli, ale zostać oszukanym przez test i to taką kreską to już okrucieństwo 😔 oby nowy rok przyniósł dobre wieści 🤞🏻

👫 29 & 30

- morfologia 0% 😑
    - Pentohexal + wór supli

Badania I etapu ✅

📆 plan na styczeń:
    ▪️Drożność jajowodów
    ▪️Powtórka badań endo

suple:
  • Sunday_92 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2024, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:

Przytulam 🫂🫂🫂 swoją drogą zawsze myślałam, że facelle są dość dokładne:/

preg.png
    01.12.24 ⏸️❤️🙏
    Project baby #2 - start 11.2024
    age.png
    👶07.06.2023, 39+3, 3690g/56cm
    06.10.22 ⏸️❤️🙏
    08.22 histeroskopia - stan zapalny endo
    IUI 07.22 👎
    IUI 05.22 👎
    IUI 04.22👎
    Project baby #1 - start 03.2021
    👩92'🧔90'
  • Cavarathiel Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava oo ja też u PC jestem 😁 Nie, nie było wspomagania, nikt się nie spodziewał, że będzie potrzebne. Bo ja od wielu miesięcy nie miałam owulacji, testy owulacyjne nie miały wcześniej nawet żadnej kreski testowej, była zupełna biel i tylko ta kontrolna. I jak mi się w tym cyklu testowa zaczęła jakkolwiek pojawiać to byłam w totalnym szoku. PC mówił, że u mnie niestety nie ma co próbować inaczej działać, idziemy szybko w ivf bo niestety jajniki u mnie wyglądają bardzo słabo i nie mamy czasu :(

Aurora13 to w sumie dobra i zła wiadomość. Dobrze, że jest u Was na tyle ok, że si ę nie zaliczacie tak z biegu. To daje nadzieje, że może się jednak uda! A jak nie, to później większa szansa, że uda się za pomocą ivf. Trzymam kciuki pomimo wszystko. Kiedy testujesz?

Julia24 Bardzo mi przykro. Paskudny ten oszukaniec cholerka!

siesiepy czy nieśmiało mogę poprosić o wpisanie na testowanie? Po paru meisiącach zniknęłam w listopadzie i nie planowałam wracać, bo byłam bez szans. Ale ta owulacja mnie tak zaskoczyła, że nie mogę się doczekać pierwszej okazji do siknięcia na test :D 19.12, to będzie 10/11dpo <3

Dzisiaj widzę dużo o marchewkach, ale chyba przegapiłam powód. One są mocno polecane z jakiegoś konkretnego powodu?

Księgowa, siesiepy, Deyansu, Darrika, Slava lubią tę wiadomość

31👩 33🧔
    Fertistim, wit. D, wit. B12, wit. C, magnez, ubichinol, mleczko pszczele, żelazo, selen, cynk, dhea, tenfertil ona amh
    ◽ badanie nasienia ✅
    ◽ kariotypy ✅
    ◽ MUCHa ✅
    ◽ Niska ferrytyna, żelazo, witamina D, witamina B12 -> jest poprawa, ale dalej walczę.
    ◽ Homocysteina 10,51 (09.24); 8,26 (12.24)
    ◽ AMH 1,08 (09.24); 0,56 (11.24)
    ◽ Wczesne wygasanie jajników

Starania na luźno od 01.2023
    Świadome starania od 06.2024
    📅 11.2024 Kwalifikacja do programu - Bocian Szczecin
    04.01.25 stymulacja Menopur + Orgalutran (in progress)
‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ