Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩🦰 - Grudzień 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Belia wrote:Chochlik widzę że idziemy w tym cyklu łeb w łeb u mnie dziś rano lekki dosłownie lekki wzrost temperatury, jajnik kłuje cały czas ale teraz skoczyłam do łazienki i znowu pojawił się śluz płodny 🙈 chyba jednak znowu później niż normalnie owulacja… trochę jestem zła bo intensywnie działaliśmy a na weekendzie nie będziemy mieć za bardzo jak…
Ale dziś pędzicie ! Dobrze, że mam dziś trochę luźniej w pracy to co nieco nadrobię.
Któraś z was pisała o fajkach. My też paliliśmy oby dwoje bardzo długo i bardzo dużo. Ale powiem wam. Da się rzucić. Jest ciężko ale się da. A żyje się bez tego gowna tysiąc razy lepiej. Już pomijając wpływ na płodność to jakość życia jest o niebo lepsza.
Zostałyśmy owulacyjnymi siostrami 🤣💖12 cs do pierwszego maluszka, który rozkręci domowy chaos na pełnej! 👶🏻🎉
👧🏻 28, PCO
👦🏼 26, ⚠️💦
✖️ ilość: 25mln (11,09 w ml),
✖️morfologia: 2%,
✖️ruchliwość : A=1% 😭 A+B=6%, A+B+C=17%,
✖️HBA: 43% (HBA)
🥗 🏃🏼 dobra suplementacja i zmiana trybu życia
➡️ powtórka badań nasienia: 25.02
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
PaulinKA wrote:Hahh, mój mąż choć wspierający i przekochany to rówież nie robi doktoratów z płodności. Po prostu ojoja, wspiera, łyka witaminy i działa
W lepszych chwilach mnie to wszystko zwyczajnie interesuje i fascynuje, te wszystkie powiazania i mechanizmy, ale w gorszych dniach jestem zła że w ogóle muszę się kształcić z takich spraw...
Tak, mam to samo. Jak odłożę na bok emocje, to wszystko zamienia się w takie śledztwo, zagadkę, którą muszę rozwiązać i coś co jest bardzo interesujące (na pewno bardziej interesujące niż praca 😂). A jak mam emocjonalnie gorsze dni to w ogóle chowam i nie tykam tego tematu, bo to tylko pogarsza poczucie bezsilności.
Nie no, nie mogę narzekać, mój też wspiera, sumiennie bierze leki, chodzi na badania, na które go wyśle. No i on jest też od pozytywnego nastawienia, bo ja to zawodowe czarnowidztwoDeyansu lubi tę wiadomość
💃 '95 🕺'91
starania z pomocą medyczną od 05.2024
Ona:
PCOS ❌ długie cykle bezowulacyjne, jajniki drobnopęcherzykowane, AMH 13 ng/ml ❌
podejrzenie IO ❌
histeroskopia - wycięty polip ✅ nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
stymulacja Lametta + Duphaston (wstrzymana do poprawy wyników nasienia)
On:
obniżona ilość, koncentracja i ruchliwość plemników ❌
morfologia 2% ❌
fragmentacja DNA plemników 40% ❌
hormony w normie ✅
posiew: streptococcus b-hemolityczny gr.B ❌
Wdrożony antybiotyk 14 dni, następnie powtórka posiewu
➡️ Styczeń/Luty 2025 - powtórka badań nasienia i decyzja o dalszym działaniu (trzymamy kciuki za zielone światło na powrót do stymulacji ☘️) -
Dziewczyny nie mogę w to uwierzyć, muszę się z Wami tym pochwalić mimo że nie udzielam się na grupie, to od paru miesięcy czytam was po cichu, ale jestem taka szczęśliwa ♥️
6 miesięcy starań, 10dpo i w domu 3 latek ♥️Slava, dailydamn, Izkawik, Pogubiona, Ivka, angieDream, KarolinaJ0702, Siilike, almost.there, Deyansu, Pustynia, Sreberko, DreamBee, Kaliope, Ilka96, Darka101, Monini15, avellana, Olisska, kitka_ lubią tę wiadomość
-
Okej, nadrobiłam trochę więc napiszę:
Mamy jakiś wysyp śnieżynek na pierwszej stronie, a zdecydowanie lepiej wyglądałyby za oknem
Truskawki, Darka… tak mi przykro dziewczyny. Biochemy są paskudne, bo dają nadzieję i ją szybko zabierają ale każda lekarka mi powtarza, że to jest jakiś dobry znak że załapało. Wiadomo dla Was to teraz takie pocieszenie to wiadomo gdzie sobie mogę wsadzić ale mam nadzieję, że poprawicie korony, diademy czy co inne regalia i będziecie iść po swoje 🤞 kciuki trzymam i nie puszczam!
Darrika tulę za cykl i trzymam kciuki za następny 🤞 w ogóle serio masz talent plastyczny, takie cudeńka ❤️ czy mogę podać adres do wysyłki ? 😅
Cavarathiel jak nie mogłam wyłapać piku to mi wychodził zawsze nędzny estrogen i LH i potem progesteron wskazywał na owulację ale czy pęcherzyk w ogóle miał w sobie komórkę zdolną do zapłodnienia to nie wiadomo. Nie miałaś teraz żadnego wspomagania hormonalnego owulacji, co nie? A w ogóle to jesteśmy w tej samej klinice ja póki co tylko na konsultacjach u PC ale jak pierwsze IVF mi się tu w Niemczech nie uda to trudno, będę do Polski jeździć.
Julia24 tulę za @ 🫂
Co do wyjazdu to dostałam rozwarstwieniem społecznym po twarzy jak mokrą szmatą i żałuję że nie posłuchałam męża który nigdy nie chciał jechać w te kierunki. Dużo zwiedzieliśmy, że mam pęcherze na nogach, ale też dlatego, że nie planuje tam już nigdy jechać chciałam zobaczyć co mogę i tyle. Moim zdaniem g* w złotym papierku
Jedzenie super, ale takie knajpy mam wokół siebie na codzień i żadne danie mnie nie zaskoczyło. Pierwsza moja podróż w życiu na której się aż tak zawiodłam. 😂
No i co do ADHD - to po prostu musisz złapać hiperfokus na coś nowego, innego, absorbującego Biznes, albo robienie na drutach? 🧶 Ja z doświadczenia powiem, że u mnie oba sposoby nie zadziałały ale może u Ciebie dadzą radę 😅
Finch11 Co do progesteronu to moja obecna lekarka też jest przeciwniczką brania ale ja i tak brałam. I nikt mi nigdy nie powiedział, że prog wpływa na immunologię, także Siesiepy ogromne podziękowania za oświecenie, będę się edukować w tym temacie. Usłyszałam od lekarki, że niewydolność ciałka żółtego wynika wprost ze słabej komórki jajowej, także można stymulować na początku cyklu ale jak to nie działa i prog jest dalej niski to wtedy wg tej lekarki sztucznie się wydłuża cykl. I ze jak jest słaba komórka to się nie zapłodni nie ważne ile proga się nie wsadzi, prog wg niej jest dopiero od momentu dwóch kresek, jeżeli jest niski od razu trzeba brać.
Siilike mrożącą krew w żyłach historia, najważniejsze, że krwotok ustępuje i się Tobą porządnie zaopiekowali. Życzę Ci ultra szybkiego powrotu do pełni sił i aby macicy nic nie dolegałoDarrika, Belia, Siilike, Deyansu, Julia24, Darka101 lubią tę wiadomość
Ona 34l: AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4H/5G hetero ❌
On 34l: morfo 2-4 ❌
Starania od 04.2024, 2xCB
11cs w zawieszeniu - LUF
🔜 IVF 2025 Marzec -
Arenda 🫶🏽 wrote:
Fajnie, że nas podczytujesz i gratulacje, ale grudzień jest mega słaby, wiele z nas już dostało 🩸 kolejny cykl rozczarowań, a Ty tu nam się wpadasz znikąd pochwalić, a nawet Cię nie znamy, nic o Tobie nie wiemy, no słabe to trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 14:06
Loraa, AnMiPe, aglo, Deyansu, cysterka95, Katarena, aAleksandra, DreamBee, Justa28, Darka101, brilka, Suzie, Monini15, avellana, Olisska lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Slava wrote:Okej, nadrobiłam trochę więc napiszę:
Mamy jakiś wysyp śnieżynek na pierwszej stronie, a zdecydowanie lepiej wyglądałyby za oknem
Truskawki, Darka… tak mi przykro dziewczyny. Biochemy są paskudne, bo dają nadzieję i ją szybko zabierają ale każda lekarka mi powtarza, że to jest jakiś dobry znak że załapało. Wiadomo dla Was to teraz takie pocieszenie to wiadomo gdzie sobie mogę wsadzić ale mam nadzieję, że poprawicie korony, diademy czy co inne regalia i będziecie iść po swoje 🤞 kciuki trzymam i nie puszczam!
Darrika tulę za cykl i trzymam kciuki za następny 🤞 w ogóle serio masz talent plastyczny, takie cudeńka ❤️ czy mogę podać adres do wysyłki ? 😅
Cavarathiel jak nie mogłam wyłapać piku to mi wychodził zawsze nędzny estrogen i LH i potem progesteron wskazywał na owulację ale czy pęcherzyk w ogóle miał w sobie komórkę zdolną do zapłodnienia to nie wiadomo. Nie miałaś teraz żadnego wspomagania hormonalnego owulacji, co nie? A w ogóle to jesteśmy w tej samej klinice ja póki co tylko na konsultacjach u PC ale jak pierwsze IVF mi się tu w Niemczech nie uda to trudno, będę do Polski jeździć.
Julia24 tulę za @ 🫂
Co do wyjazdu to dostałam rozwarstwieniem społecznym po twarzy jak mokrą szmatą i żałuję że nie posłuchałam męża który nigdy nie chciał jechać w te kierunki. Dużo zwiedzieliśmy, że mam pęcherze na nogach, ale też dlatego, że nie planuje tam już nigdy jechać chciałam zobaczyć co mogę i tyle. Moim zdaniem g* w złotym papierku
Jedzenie super, ale takie knajpy mam wokół siebie na codzień i żadne danie mnie nie zaskoczyło. Pierwsza moja podróż w życiu na której się aż tak zawiodłam. 😂
No i co do ADHD - to po prostu musisz złapać hiperfokus na coś nowego, innego, absorbującego Biznes, albo robienie na drutach? 🧶 Ja z doświadczenia powiem, że u mnie oba sposoby nie zadziałały ale może u Ciebie dadzą radę 😅
Finch11 Co do progesteronu to moja obecna lekarka też jest przeciwniczką brania ale ja i tak brałam. I nikt mi nigdy nie powiedział, że prog wpływa na immunologię, także Siesiepy ogromne podziękowania za oświecenie, będę się edukować w tym temacie. Usłyszałam od lekarki, że niewydolność ciałka żółtego wynika wprost ze słabej komórki jajowej, także można stymulować na początku cyklu ale jak to nie działa i prog jest dalej niski to wtedy wg tej lekarki sztucznie się wydłuża cykl. I ze jak jest słaba komórka to się nie zapłodni nie ważne ile proga się nie wsadzi, prog wg niej jest dopiero od momentu dwóch kresek, jeżeli jest niski od razu trzeba brać.
Siilike mrożącą krew w żyłach historia, najważniejsze, że krwotok ustępuje i się Tobą porządnie zaopiekowali. Życzę Ci ultra szybkiego powrotu do pełni sił i aby macicy nic nie dolegało
Nie wiem czy macie slub, Ale zbierajcie wszystkie kwitki niektore koszta invitro mozna odliczyc od podatku, nawet te co sie mialo w Polsce -
Deyansu wrote:Dzięki. Właśnie kiedyś je chyba kupowałam w Lidlu, a ostatnio nie mogę na nie trafić 🤔
Będę nadal szukaćDeyansu lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Arenda!
Niech rośnie zdrowo, a ciąża niech będzie dla Ciebie wyjątkowo nudna i bez niechcianych przygód! ♥️
Zostaw nam proszę trochę ciążowych 🦠🦠🦠 - przydadzą się dla Mikołajkowych starczek
PS. U mnie "test patyczka kosmetycznego" (🙈) zapowiada powoli 🩸, ale jeszcze nie nie rozkręciło od rana. Niech się już zacznie i przed nami nowy cykl 💪💪💪 mężuś już zaopatrzony w witaminki i do roboty 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 14:15
Siilike lubi tę wiadomość
👱37 🧔42 + 😺😺
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -
Izkawik wrote:Nie wiem czy macie slub, Ale zbierajcie wszystkie kwitki niektore koszta invitro mozna odliczyc od podatku, nawet te co sie mialo w Polsce
Mamy ślub więc tyle dobrego. Dostaliśmy dokumenty w Bocianie i mamy zamiar je do Krankenkasse zanieść i poprosić o refundację tych samych procedur co są tutaj refundowane. Słyszałam że się zgadzają czasami. Ale wątpię że na pierwszą rundę procedury się zgodzą dlatego najpierw tu i jak się nie uda to wtedy do Polski. Dziękuję za super tip z odliczaniem od podatku, już to właśnie na forum mi jedna dziewczyna wcześniej pisała i mam zamiar dodatkowe badania co robiliśmy w Polsce z tego roku uwzględnić w oświadczeniu.Julia24 lubi tę wiadomość
11cs w zawieszeniu - LUF
🔜 IVF 2025 Marzec -
KarolinaJ0702 wrote:Nie pytałam się czy jest taka możliwość ale oni tak mają, na badanie hormonów też bym musiała mieć skierowanie, takie mają procedury
To jest taka sieć gdzie można samemu sobie robić badania, są hormony ale hcg nie zauważyłam. Najlepiej iść do ogólnego lekarza i wkręcić że spóźnia Ci się okres, a Twoja gin jest na urlopie i się boisz i czy Ci betę zbada.
https://www.meindirektlabor.de/KarolinaJ0702 lubi tę wiadomość
11cs w zawieszeniu - LUF
🔜 IVF 2025 Marzec -
Darrika wrote:Fajnie, że nas podczytujesz i gratulacje, ale grudzień jest mega słaby, wiele z nas już dostało 🩸 kolejny cykl rozczarowań, a Ty tu nam się wpadasz znikąd pochwalić, a nawet Cię nie znamy, nic o Tobie nie wiemy, no słabe to trochę
Tak, zgadzam się, że też tak to odebrałam na początku (szczególnie po moim wczorajszym testowaniu i zbliżającym się już powoli 🩸).
Ale mimo wszystko - nie wiemy, kto jest po drugiej stronie. Po dwóch latach starań te pół roku też mi się wydają niczym, ale dla kogoś innego moje dwa lata starań to może być pikuś.
Ostatnie tygodnie nie było dnia żebym nie płakała, a od wczoraj coś "klikneło" i staram się być pozytywna na tyle, ile dam radę. Zresztą wierzę trochę w Karmę i często dobre rzeczy do mnie wracają. Chociaz nie zawsze...
@Arenda, wiem, że przy takich emocjach czasem ciężko postawić się w czyichś innych butach, ale postaraj się proszę o odrobinę więcej empatii następnym razem. No, i jak tych 🦠🦠🦠 nie zostawisz to się obrażę!angieDream, Saule, DreamBee, kitka_ lubią tę wiadomość
👱37 🧔42 + 😺😺
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
Dziś znowu trochę pokrwawiłam, ale liczę na to, że hormony niedługo wyciszą sytuację.
Pogubiona, test patyczka kosmetycznego - złoto! Zapamiętuję na przyszłość 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 14:31
Ivka, AnMiPe, almost.there, Deyansu, Pogubiona, Darrika, Slava, Julia24, Saule, Justa28, angieDream, DreamBee, Kaliope, Darka101, Lisik lubią tę wiadomość
❤️21.05.2021❤️ 👧🏼 L.
4.12.2024 - wyjęta Mirena, starania o drugiego 🐥 - start.
6.12.2024 - ponad tygodniowy krwotok, wizyta na pogotowiu i nagła konieczność przerwania starań.
Oczekiwanie na USG macicy (17.12?), które rozstrzygnie, kiedy można wznowić starania. 🤞🏻 -
Tarisal wrote:Przepraszam, że tak wbijam, ale kupuję baby carrot w biedronce, pakowane po 200g bodajże, ale smaczne, wg mnie oczywiście 😉
Właśnie miałam napisać podobny post Bio mini marchewki z Lidla. Pyszne, polecam wszystkim poszukującym marchewek, w szczęśliwym cyklu jadłam chyba z pół paczki dziennieDeyansu, Tarisal, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Ty jesteś taka szczęśliwa, a wiele z nas jest załamanych kolejnym niepowodzeniem. Cieszymy się z każdego pozytywa dziewczyny, która udziela się i stara razem z nami, ale takie wbicie na wątek ze zdjęciem dwóch kresek jest co najmniej mało empatyczne. Zwłaszcza, że dam sobie rękę uciąć, nie udzielałabyś się po tym poście, nawet jakbyś nie dostała zje.bek 😉 Mimo wszystko życzę spokojnej i szczęśliwej ciąży.
Loraa, Deyansu, siesiepy, Darrika, Pogubiona, 3erin, PaulinKA, aglo, Slava, Justa28, angieDream, DreamBee, Niemampomyslunanick, brilka, avellana, Olisska lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Pogubiona wrote:Tak, zgadzam się, że też tak to odebrałam na początku (szczególnie po moim wczorajszym testowaniu i zbliżającym się już powoli 🩸).
Ale mimo wszystko - nie wiemy, kto jest po drugiej stronie. Po dwóch latach starań te pół roku też mi się wydają niczym, ale dla kogoś innego moje dwa lata starań to może być pikuś.
Ostatnie tygodnie nie było dnia żebym nie płakała, a od wczoraj coś "klikneło" i staram się być pozytywna na tyle, ile dam radę. Zresztą wierzę trochę w Karmę i często dobre rzeczy do mnie wracają. Chociaz nie zawsze...
@Arenda, wiem, że przy takich emocjach czasem ciężko postawić się w czyichś innych butach, ale postaraj się proszę o odrobinę więcej empatii następnym razem. No, i jak tych 🦠🦠🦠 nie zostawisz to się obrażę!
Nie mi nie chodzi o to czy pół roku to mało, dużo, a kto dłużej się stara a kto krócej, tylko, że tak wpada się tylko pochwalić pewnie zaraz pójdzie na fioletowa i tyle ja widzieli 😅 gdyby tu z nami była, udzielała się chociaż trochę, żebyśmy ją znały to ok, cieszymy się razem, bo jesteśmy razem, a jej z nami nie było, ona podczytywała nas, zna nas, wie co przechodzimy, a my o niej nic, poza tym co dzisiaj napisała i cyk wbija cała ma biało ze zdjęciem testu, jeszcze po fali bieli i małp 🤷♀️ no zakłuło mnie to nie powiem
Ja wszystkiego dobrego jej życzę, nudnej i spokojnej ciąży, jak każdej staraczce, ale no z takim postem, nie udzielając się tu na wątku wypadałoby by iść od razu na wątek ciążowy po prostuDeyansu, 3erin, Loraa, angieDream, DreamBee lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Uwaga na Facelle! 😓
Nie miałam jednak wcześniej @, tylko trochę poplamiłam, więc zrobiłam dzisiaj test 14DPO (niestety z drugiego moczu) i wyszła od razu druga kreska. Słaba, ale widoczna bez przyglądania się.
No i kilka godzin później przyszła właściwa @. Byłam w międzyczasie na becie, więc się dowiem wieczorem, czy to oszukaniec typowy, czy CB 🤷🤷.
Edit: rozebrany, ale bez tego też było widać. Prawdopodobnie zalany 🤷
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 15:28
Ivka, kitka_ lubią tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat
🍀10cs o pierwsze bobo! 👶
❌ IO, BMI 26, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy. 🔜 Diagnoza 📆22/01/25
📆 17/01/25 Pierwsza wizyta w klinice! 🍀 (+Biocenoza, MUCHa i co tam lekarz wymyśli)
📆 01/25 Badanie na pasożyty -
Arenda 🫶🏽 wrote:
Brakuje jeszcze dopisku "czy wy też widzicie tą kreskę, bo nie wiem czy mam omamy?", wtedy doradziłabym wizytę u okulisty.
Nie wpiszę Cię na pierwszą stronę, chyba, że będziesz się udzielać. Już w tym miesiącu minimum jedna wpadła tu tylko z jednym postem - pozytywny test - i tyle jej było.Deyansu, 3erin, Loraa, Darrika, Slava, Justa28, almost.there, angieDream, DreamBee, Siasi, brilka, Olisska, kitka_ lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
san95 wrote:Cześć dziewczyny ☺️
Niewiele z Was będzie mnie pamiętało, bo zniknęłam z forum jakiś dłuższy czas temu..
Teraz chciałabym wrócić, bo wracam do tej ciężkiej przeprawy o wymarzonego dzidziusia 🙈
Mogę do Was dołączyć? Przyjmiecie mnie? 🫶🏼walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Może i plemniki są słabo ruchliwe, niby 1% jest prawidłowy, ale jest ich bardzo dużo. Jak sobie wyjmiesz 1% z tych 200mln to to będzie 20mln prawidłowych. podstawa w suplach na nasienie to cynk, kwas foliowy, selen, karnityna i witamina c i e.
dailydamn lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?"