X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024
Odpowiedz

Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024

Oceń ten wątek:
  • onalola Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmin1517 wrote:
    Czekałam na Twój test, prawie tak jak na swój! Gratulacje progesteronowa siostro! ☺️
    Jutro też lecę na betę i proga. I też dzisiaj strzeliłam powtórkę testu, chociaż nie jest aż tak spektakularny jak twój (pocieszy mnie ktoś, że Pinki się gorzej wybarwiają czy coś? 😅)
    IMG-5983.jpg

U mnie tak. Dość słabe. Nawet jak sikalam żeby mężowi pokazać , beta była dzień wcześniej ponad 100 , to zajęło mu czasu i jakoś kreska nie była gruba tłusta i wgl 😅

Jasmin1517 lubi tę wiadomość

2 cs 11/24 cb 💔

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez
  • Olisska Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    U mnie tak. Dość słabe. Nawet jak sikalam żeby mężowi pokazać , beta była dzień wcześniej ponad 100 , to zajęło mu czasu i jakoś kreska nie była gruba tłusta i wgl 😅

Też tak miałam z nimi w pierwszej ciąży, kreska wyglądała dokładnie jak ta, może nawet bledsza a to było 14dpo, na drugi dzień beta 370

Jasmin1517 lubi tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs

•niedoczynność tarczycy
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26 🙌

09.24- HSG oba jajowody drożne

Aktualnie 12cs o rodzeństwo 🙌
  • Paluszek007 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala1118 wrote:
    Dodatkowo miałam właśnie zapytać, czy wizyta u lekarza 10.12 będzie ok? Będzie to 7 dzień bez okresu, więc jakiś 5 tydzień. Kiedy usłyszałyście pierwszy raz serduszko? Po 6 tygodniu czy można spodziewać się że będzie już coś? 😁
    Przeczytaj sobie ten artykuł tam się wiele dowiesz :)
    https://mamaginekolog.pl/ciaza-i-porod/badania-w-ciazy/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/

Mała.mi 93 lubi tę wiadomość

🧔 35 🧑‍🦱 35
    👶 2022 (po 4cs)

08.2024 początek starań o rodzeństwo
    09.2024 CIĄŻA BIOCHEMICZNA
    4cs!! 🤞

Niedoczynność tarczycy

Badania 26.11 (w 7dpo wg temp, testu owu i obserwacji)
    >TSH 1.91 ulU/ml
    >Progesteron 15 ng/ml
    >Prolaktyna 14.9 ng/ml
    >Estradiol 131 pg/ml

Pregna start
    Euthyrox

18c6e2ea55b767490b082d38eb2e9a1b.png
  • Aurora13 Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Ja będę testować parę dni przed Wigilią, ale póki co nadziei we mnie brak, jakoś nie sądzę, żeby udało się akurat w grudniu, przed Świętami 😜

Ja myślę, że owulacja będzie jakoś wtorek-środa ,będę testować w okolicy 16tego, może 18tego grudnia i też w ogole nie mam nadziei. Zbyt piękne, żeby się miało udać akurat tak na święta. Pociesza mnie tylko to, że jeśli będzie negatyw to może będę już po wizycie kwalifikacyjnej i będzie jakiś powód do radości i plan działania.

siesiepy lubi tę wiadomość

👩30l.
    🧔30l.

starania od 01.2023, na poważnie 05.2023

08.2023 👼CP

🔜 01.2025 IUI

feel, heal, and know you're not alone.

"this year I made you strong, next year I am going to make you happy"
  • Płotka Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmin1517 wrote:
    Czekałam na Twój test, prawie tak jak na swój! Gratulacje progesteronowa siostro! ☺️
    Jutro też lecę na betę i proga. I też dzisiaj strzeliłam powtórkę testu, chociaż nie jest aż tak spektakularny jak twój (pocieszy mnie ktoś, że Pinki się gorzej wybarwiają czy coś? 😅)
    IMG-5983.jpg

Bardzo super, że Wasze świetne wyniki progesteronu zamieniły się w ⏸️

I jeszcze raz gratulacje, bo pamiętam, że to ja byłam przy Waszych progesteronach Zrzędą Marudą 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia, 13:54

Jasmin1517, pelasia lubią tę wiadomość

starania od 11.2023 o pierwsze dziecko

♀️ '86
    ✅️ AMH 2,62, sHSG, MUCH, hormony 2dc i 7dpo, tarczyca
    ✅️histeroskopia, wycięty polip śr. 10 mm
    ❌ hiperinsulinemia pod kontrolą, słaba ferrytyna
    🔜histopatologia polipa i CD138

♂️ '74
    ✅️ zlecone badania ok
  • Jasmin1517 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płotka wrote:
    Bardzo super, że Wasze świetne wyniki progesteronu zamieniły się w ⏸️

I jeszcze raz gratulacje, bo pamiętam, że to ja byłam przy Waszych progesteronach Zrzędą Marudą 😂
    Twój prog za to powalał i mam przeczucie, że zaraz się do nas przyłączysz 🤭 Trzymam kciuki i czekam (nie)cierpliwie na Twoje testowanie 🤞

Płotka lubi tę wiadomość

👩‍🦳 33 l. 🧔‍♂️ 35 l.

👶 2 l.

29.11.24 ⏸️
    2.12.24 beta 135,7 mIU/mL
    4.12.24 beta 290,0 mIU/mL progesteron 33,4 ng/mL
    20.12.24 wizyta 🤞

preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety co za dzieje, tyle kresek podwójnych, chyba jeszcze takiego otwarcia miesiąca nie było 😁 gratulacje 🎁

Ja wróciłam dopiero do domu i miałam nieźle tu nadrabiania, robiłyśmy z młodą Kalendarz adwentowy, wyszedł super, ale 3h roboty, bo trzeba było deski zbic samemu, wszystko ozdobić itd ale przynajmniej już pół dnia z głowy 🤭

20241201-131557.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia, 14:32

Olisska, Julia24, Jasmin1517, Kociara20996, Podrożniczka, Irynka, avellana, DreamBee, Mała.mi 93, Mimi🌸, Płotka, Intimacy92, Ona_39, Slava, Deyansu, Saule, cysterka95, almost.there, Księgowa, kitka_, Marcia03, Siasi, Mervee, Jadzia19, Cel95, Miś, aglo, izzou97, karczoch321, Loraa, Darka101, Ola_j, Ilka96, Nayeli lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

10 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele(2msc)

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
    🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
    🔬11.24 - TSH 2,09☑️T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
    Glukoza + insulina homa ir❌️ IO Nadwaga ❌️
    8dpo - prog + estradiol✅️
    9dpo usg - potwierdzone ciałko żółte, wszystko w środku ok✅️
  • telefon_w_rosole Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, kobietki :)

Zwalczyłam lwią część depresji. Odwiedziliśmy Gyncentrum, musimy porobić dodatkowe badania do IVF - AMH okazało się wyższe niż rok temu, ale nadal niskie. Doktor mówi, że lepiej się pospieszyć - ale najpierw mąż miał COVID, teraz ja, ledwie oddycham, coś czuję, że będzie wolniej niż myślałam z tymi badaniami. Ale z drugiej strony - jak mi ma ten miesiąc czy dwa przekreślić plany to i tak nic nie zrobię i tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia, 14:08

DreamBee, Darrika, Deyansu, Slava lubią tę wiadomość

27.11.2023 - cień ⏸️
  • Irynka Nowa

Wysłany: 1 grudnia, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Życzę wszystkim zobaczyć //
    Mam nadzije, że nam się to uda 🍀🍀🍀

Proszę zapisać mnie na 29.12 na test, 27.12 będzie dzień spodziewanej @

Złapiłam jednego 🦠 dla siebie 🤗

Mimi🌸, Darrika, Deyansu, DreamBee, Cel95, Saule, siesiepy lubią tę wiadomość

👩🏻35 🧔🏻‍♂️41

🍀 Początek starań 09.2024

👩🏻 Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • Mimi🌸 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    O rety co za dziej, tyle kresek podwójnych, chyba jeszcze takiego otwarcia miesiąca nie było 😁 gratulacje 🎁

Ja wróciłam dopiero do domu i miałam nieźle tu nadrabiania, robiłyśmy z moda Kalendarz adwentowy, wyszedł super, ale 3h roboty, bo trzeba było deski zbic samemu, wszystko ozdobić itd ale przynajmniej już pół dnia z głowy 🤭

20241201-131557.jpg

Rewelacyjny pomysł na kalendarz adwentowy! 🤩🎄 Ale i bardzo pracochłonny. Super wygląda! 🤩🤩🤩

Darrika lubi tę wiadomość

👧🏻 - 37 l.
    👦🏻 - 41 l.

40 cs. 🙏🏻🍀

06.2023 - cb💔

Tsh - 1,7
    Ferrytyna - 27

💊dostinex, luteina, glucophage, siofor, ferrum
    💊kwas foliowy, witamina D3, MgB6, B2, B1, B12, biotyna, koenzym q10, inozytol, L-karnityna, acetyl-L-karnityna, kwasy omega3 ultra, cholina.
  • Justa28 Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙌
    Dopiero teraz miałam czas nadrobić forum i już tyle czytania w nowym wątku 😅 w listopadowym do was nie dołączyłam, ale teraz chętnie dołączę niech ten miesiąc będzie jeszcze piękniejszy i trzymam kciuki za nas wszystkie 🤞😊

Poproszę o wpisanie mnie na testowanie 24.12, niechaj będzie piękny 🎁 😊

onalola, Mimi🌸, Deyansu, Irynka, DreamBee, siesiepy lubią tę wiadomość

• Deyansu Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 😊
    Przede wszystkim, trochę z opóźnieniem 😜, bo już w kolejnym wątku, dzięki @Darrika za super prowadzenie listopada; udzielałam się tylko „zza krzaka”, ale czułam tę atmosferę i widziałam, jak na końcu wysypały się podwójne kreski 🌿🌿.

Cudo, i – oby tak dalej, @siesiepy. Nie będę oryginalna, ale też to napiszę – piękny i wzruszający wstęp 🥹, do tego fantastyczny pomysł z aktualnymi dla sezonu emotkami 😊 Oby posypały się prezenty 🎁 🎁 🎁 (a widzę, że magia grudnia ruszyła już z kopyta od samego początku miesiąca), a miesiąc był bezśnieżny, przynajmniej w tym wątku 😊

@pelasia @Ala1118 @Sunday_92 – Wielkie gratulacje za takie otwarcie grudnia 🎁 🎁 🎁 ! Oby to był początek nudnych i zdrowych ciąż! 💖

Jestem w tej chwili w 2/3 leczenia antybiotykami, czekamy na: wynik CD138, wyniki kariotypów, a przed nami jeszcze krzywa cukrowo-insulinowa Męża. Dr zwiększył dawkę Clo, bo testosteron rósł, ale w ślimaczym tempie. I chyba coś się ruszyło, bo Mąż jest bardziej … chętny 🍆😅 Co w naszej sytuacji jest średnie, ale radzimy sobie 🍦🍧🤭 Pewnie potem czeka nas wizyta lub dwie u Dr, jak on to dalej dla nas widzi.

Póki co - @ ma być planowo 6-7 grudnia. Nie ma opcji na ciążę, bo nie mogliśmy nawet się starać 🥴 Więc kolejne testowanie wypadnie – ewentualnie, jak Dr pozwoli – po Nowym Roku.
    Ale będę się udzielać, wspierać, dopingować 💪🤝, w razie potrzeby kopać w tyłki, bić po łepetynie – żeby się nie dołować, nie biczować za to, co nie jest naszą winą… Niczyją winą, tak po prostu mamy. Dlatego tym razem z otwartą przyłbicą , proszę o wpisanie mnie na wolnego strzelca🏹
    A jeszcze co do Dinusiów – na razie nie bywam na tamtym wątku, przez szacunek do naprawdę dłuuugich i bolesnych starań, ale … w przyszłym roku będę mieć 39 lat, starania przekroczą 2 lata i – szczerze – czuję się trochę jak dinozaur 🦖 w tym wszystkim. Aczkolwiek w tym roku życie dało nam popalić na różnych frontach: wypadek samochodowy Męża na początku roku, sprzedaż domu & przeprowadzka Teściowej do naszego miasta, nasze diagnozy, nieudane próby i moje zabiegi, skręcenie kostki przez Teściową, 2x operacje Mamy na zaćmę i pogorszenie zdrowia naszego kota. Kot też zarz będzie mieć zaraz zabieg – rinoskopię, czyli endoskopię nosa i zatok. Nie na NFZ ;> To już będzie 5 zabieg w naszej rodzinie w tym roku. Do tego bardzo nerwowe atmosfery i przejściowe kłopoty w pracy każdego z nas - dlatego z wielką nadzieją, niecierpliwością, ale też niepewnością oczekuję zamknięcia tego bardzo trudnego roku.

Wszystkim Wam, a szczególnie Prowadzącym Wątków 🚀✨ – poprzedniej i obecnej – życzę ogromnie wspaniałego grudniowego 🎁🎉
    A sobie póki co życzę tylko spokoju ( A dżin z lampy na to „ale hej, bądź realistką! Co tam wcześniej chciałaś? 5 milionów złotych? Ma być w stówkach czy drobnymi?” 🧞‍♂️ 😂)

Darrika, Płotka, Belia, DreamBee, kitka_, Mimi🌸, Siasi, Loraa, siesiepy, Nadziejka@, Nayeli lubią tę wiadomość

👩🏻 38
    PCOS, IO, hiper: androgeny & prolaktyna po MTC
    MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota
    AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
    posiewy, MUCHA - ok :)
    💊Letrox, Formetic i tona supli
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki, czekam na wynik CD138

👱🏻32
    morfo 3%, wysokie pH i lepkość
    ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK
    glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK
    stres oksydacyjny ❌; MAR HBA , chromatyna OK
    💊 Clo i worek supli

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱
    🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
    1-2.2025 - IUI ??
  • Slava Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    O rety co za dzieje, tyle kresek podwójnych, chyba jeszcze takiego otwarcia miesiąca nie było 😁 gratulacje 🎁

Ja wróciłam dopiero do domu i miałam nieźle tu nadrabiania, robiłyśmy z młodą Kalendarz adwentowy, wyszedł super, ale 3h roboty, bo trzeba było deski zbic samemu, wszystko ozdobić itd ale przynajmniej już pół dnia z głowy 🤭

20241201-131557.jpg

Jakie cudo zrobiłyście 😍
    Piękne wykonanie, a sam pomysł petarda! Zdradzisz co w środku macie? :)

Ona 34l: AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4H/5G hetero ❌
    On 34l: morfo 2-4 ❌
    Starania od 04.2024, 2xCB
    10cs 🤞
    🔜 Laparoskopia?
    🔜 IVF 2025 Marzec
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:

20241201-131557.jpg

Rewelacja! To był jakiś Wasz pomysł, czy gdzieś znalazłyście przepis na takie kalendarz...? Pytam, bo zawsze jestem w szoku, jak widzę takie cuda... I rozkmina, jak ktoś to wymyślił :) A wykonanie super 👏😍

👩🏻 38
    PCOS, IO, hiper: androgeny & prolaktyna po MTC
    MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota
    AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
    posiewy, MUCHA - ok :)
    💊Letrox, Formetic i tona supli
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki, czekam na wynik CD138

👱🏻32
    morfo 3%, wysokie pH i lepkość
    ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK
    glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK
    stres oksydacyjny ❌; MAR HBA , chromatyna OK
    💊 Clo i worek supli

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱
    🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
    1-2.2025 - IUI ??
  • Slava Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deyansu wrote:
    Hej 😊
    Przede wszystkim, trochę z opóźnieniem 😜, bo już w kolejnym wątku, dzięki @Darrika za super prowadzenie listopada; udzielałam się tylko „zza krzaka”, ale czułam tę atmosferę i widziałam, jak na końcu wysypały się podwójne kreski 🌿🌿.

Cudo, i – oby tak dalej, @siesiepy. Nie będę oryginalna, ale też to napiszę – piękny i wzruszający wstęp 🥹, do tego fantastyczny pomysł z aktualnymi dla sezonu emotkami 😊 Oby posypały się prezenty 🎁 🎁 🎁 (a widzę, że magia grudnia ruszyła już z kopyta od samego początku miesiąca), a miesiąc był bezśnieżny, przynajmniej w tym wątku 😊

@pelasia @Ala1118 @Sunday_92 – Wielkie gratulacje za takie otwarcie grudnia 🎁 🎁 🎁 ! Oby to był początek nudnych i zdrowych ciąż! 💖

Jestem w tej chwili w 2/3 leczenia antybiotykami, czekamy na: wynik CD138, wyniki kariotypów, a przed nami jeszcze krzywa cukrowo-insulinowa Męża. Dr zwiększył dawkę Clo, bo testosteron rósł, ale w ślimaczym tempie. I chyba coś się ruszyło, bo Mąż jest bardziej … chętny 🍆😅 Co w naszej sytuacji jest średnie, ale radzimy sobie 🍦🍧🤭 Pewnie potem czeka nas wizyta lub dwie u Dr, jak on to dalej dla nas widzi.

Póki co - @ ma być planowo 6-7 grudnia. Nie ma opcji na ciążę, bo nie mogliśmy nawet się starać 🥴 Więc kolejne testowanie wypadnie – ewentualnie, jak Dr pozwoli – po Nowym Roku.
    Ale będę się udzielać, wspierać, dopingować 💪🤝, w razie potrzeby kopać w tyłki, bić po łepetynie – żeby się nie dołować, nie biczować za to, co nie jest naszą winą… Niczyją winą, tak po prostu mamy. Dlatego tym razem z otwartą przyłbicą , proszę o wpisanie mnie na wolnego strzelca🏹
    A jeszcze co do Dinusiów – na razie nie bywam na tamtym wątku, przez szacunek do naprawdę dłuuugich i bolesnych starań, ale … w przyszłym roku będę mieć 39 lat, starania przekroczą 2 lata i – szczerze – czuję się trochę jak dinozaur 🦖 w tym wszystkim. Aczkolwiek w tym roku życie dało nam popalić na różnych frontach: wypadek samochodowy Męża na początku roku, sprzedaż domu & przeprowadzka Teściowej do naszego miasta, nasze diagnozy, nieudane próby i moje zabiegi, skręcenie kostki przez Teściową, 2x operacje Mamy na zaćmę i pogorszenie zdrowia naszego kota. Kot też zarz będzie mieć zaraz zabieg – rinoskopię, czyli endoskopię nosa i zatok. Nie na NFZ ;> To już będzie 5 zabieg w naszej rodzinie w tym roku. Do tego bardzo nerwowe atmosfery i przejściowe kłopoty w pracy każdego z nas - dlatego z wielką nadzieją, niecierpliwością, ale też niepewnością oczekuję zamknięcia tego bardzo trudnego roku.

Wszystkim Wam, a szczególnie Prowadzącym Wątków 🚀✨ – poprzedniej i obecnej – życzę ogromnie wspaniałego grudniowego 🎁🎉
    A sobie póki co życzę tylko spokoju ( A dżin z lampy na to „ale hej, bądź realistką! Co tam wcześniej chciałaś? 5 milionów złotych? Ma być w stówkach czy drobnymi?” 🧞‍♂️ 😂)

Też mi się ten mem/reels na insta pokazywał 😅 to jak Ci wypłacić ten milion? 😅

Trzymam za Ciebie kciuki, żeby ta antybiotykoterapia zadziałała i ogólnie trzymam kciuki za całą rodzinę żebyście już nie musieli żadnych innych zabiegów przechodzić. Za kotka też mocne kciuki, w końcu też członek rodziny pewnie :)

Oby ten nowy rok przyniósł Tobie nowe, macierzyńskie wyzwania 🙏❤️

Ale widzę, że masz trochę bojowe nastawienie, to bardzo dobrze! 👌

Deyansu lubi tę wiadomość

10cs 🤞
    🔜 Laparoskopia?
    🔜 IVF 2025 Marzec
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava wrote:
    Jakie cudo zrobiłyście 😍
    Piękne wykonanie, a sam pomysł petarda! Zdradzisz co w środku macie? :)

W środku zadania świąteczne i cukierki 2 (jeden dla mnie, musze sobie wynagrodzić dzisiejsza prace nad tym :p ), a w wigilie ma córka włożone dwa takie mini czekoladowe gwiazdorki

Slava, Deyansu lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018

10 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele(2msc)

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
    🔬11.24 - TSH 2,09☑️T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
  • Ysiak Debiutantka

Wysłany: 1 grudnia, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmin1517 wrote:
    Twój prog za to powalał i mam przeczucie, że zaraz się do nas przyłączysz 🤭 Trzymam kciuki i czekam (nie)cierpliwie na Twoje testowanie 🤞
    A jakie miałyście wyniki progesteronu? Przepraszam ale nie mogłam znaleźć waszych odpowiedzi 😏 w sensie że wysoki 7 dpo?

27 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻 28
    PCO
    Starania od 10/2024
  • almost.there Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deyansu wrote:
    Hej 😊

O losie ile tego stresu w tym roku, ktoś na was chyba jakiś urok rzucił, nie podpadliście nikomu?

Czasem takie śmiechy, że urok ale no serio wypadkowa wydarzeń na jeden rok to przegięcie. Trzymam kciuki żeby dwie kreski jak najszybciej były zwieńczeniem tych ciężkich przeżyć 🤞🏼🤞🏼

Deyansu lubi tę wiadomość

• Darrika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deyansu wrote:
    Rewelacja! To był jakiś Wasz pomysł, czy gdzieś znalazłyście przepis na takie kalendarz...? Pytam, bo zawsze jestem w szoku, jak widzę takie cuda... I rozkmina, jak ktoś to wymyślił :) A wykonanie super 👏😍

My chodzimy do takiej leśnej bazy i tam w ramach warsztatów robimy kalendarze 😊 więc tam panie co prowadzą to miejsce wymyśliły właśnie taką wersję albo jeszcze wisząca, ale wszystkim się bardziej spodobała ta stojąca u pierwsze 49 minut było w jurcie poza muzyka swiateczna stukanie młotków jak zbijaliśmy te choinki 🤣

Deyansu, Belia, Slava, Podrożniczka, cysterka95, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018

10 cs!🤞⏳️do kwietnia

• Slava Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    W środku zadania świąteczne i cukierki 2 (jeden dla mnie, musze sobie wynagrodzić dzisiejsza prace nad tym :p ), a w wigilie ma córka włożone dwa takie mini czekoladowe gwiazdorki

Nie no, rewelacja ☺️ będziecie mieć piękne wspomnienia ❤️
    Takie cukierki nie szkodzą, sprawdzone info 😅

10cs 🤞
    🔜 Laparoskopia?
    🔜 IVF 2025 Marzec
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ