X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024
Odpowiedz

Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024

Oceń ten wątek:
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle jak mi się uda a nie dostane skierowania do luxmed żeby zrobić bete i proga za free, to nie idę odpłatnie na te badania, tylko wizyta do gina jakieś 2 tygodnie po dwóch kreskach około i niech się dzieje wola nieba 😅

Belia, karczoch321, Irynka, Wojcinka lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

10 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
    🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
    🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
    8dpo - prog + estradiol✅️
    Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️
  • truskawki981 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    avellana wrote:
    Co to zasypiania po foczkowaniu - ostatnio przy zakupach w aptece pani farmaceutka też mi poleciła, żeby sobie zasnąć po ❤️ co Wy o tym myślicie? Nie pojawi się po tym jakaś infekcja czy coś? Zawsze po ❤️ trochę leżałam, a później normalnie prysznic, dlatego mnie to zastanawia 🤔

Kiedyś po seksie, jeśli nie poszłam od razu zrobić siusiu, to praktycznie za każdym razem miałam jakąś infekcję. I to na pewno nie była kwestia braku higieny (mojej czy męża), bo zdarzało się tak też tuż po prysznicu. Więc ja się trochę obawiam i długiego foczkowania i tym bardziej zaśnięcia...

avellana lubi tę wiadomość

12.2024 - cb (2cs)
  • truskawki981 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Ja w ogóle jak mi się uda a nie dostane skierowania do luxmed żeby zrobić bete i proga za free, to nie idę odpłatnie na te badania, tylko wizyta do gina jakieś 2 tygodnie po dwóch kreskach około i niech się dzieje wola nieba 😅

Sprawdź może czy nie masz pierwszej bety za free w luxmedzie bez skierowania. Ja tak mam raz na rok😀

Darrika lubi tę wiadomość

12.2024 - cb (2cs)
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do potwierdzenia owulki myślę, że warto badać proga. Pewnie listopadowe dziewczyny pamiętają, że w poprzednim cyklu byłam u gina w 14dc i powiedziała że owulki nie ma i nie będzie w tym cyklu (obraz na USG). Wysłała mnie do kliniki leczenia niepłodności (lekarka z luxmedu). Dwa dni później poszłam prywatnie i lekarz powiedział że jestem po owulacji bo widzi płyn w zatoce douglasa i kazał oznaczyć proga 7dpo żeby potwierdzić. Wynik prawie 12. Może bez szału, ale owulacja musiała być i to nie najgorszej jakości. A ta pierwsza lekarka nastraszyła mnie, że jajniki niewydolne i na pewno nie mam owu 🌝

Justa28, cysterka95, Saule, Mimi🌸, Slava, Jadzia19 lubią tę wiadomość

🧩 7cs naturalnych
    🩸16.12
    ⏸️x0
    ✅ badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
    ✅ szczęśliwa żona
    💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K, fertistim.
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, witam się z domu. :) Jutro już z Wami będę normalnie, chyba, że mnie będą orać w pracy.

Co u mnie przewiduje ten cykl? Jutro dzwonię się umawiać do kliniki na wizytę, bo od środy nie zadzwonili. Będę odświeżać badania 3dc przed wzięciem lametty + to co ewentualnie nakaże klinika. A tak to sama lametta, zero monitów, zero zastrzyków i zero proga. I badania 7dpo. Wiem kiedy na letrozolu mam owulacje, wiem kiedy współżyć, mam owulaki, wystarczy. Potrzebuję namiastki luzu, bo w tym co jeszcze trwa miałam dość: seksu, buraków i zup po owulacji. Grzałam się, leżałam na brzuchu, nosiłam skarpety a wielki penis z tego wyszedł, więc nie i jeszcze raz NIE. Będę musiała jeszcze powtórzyć TSH, ale spróbuję ogarnąć to przez enelmed i teleporadę, co będzie utrudnione, bo apka na telefon mi już nie działa.

Także Aurore, mamy chyba te same myśli i rozterki na grudzień, chociaż ty będziesz szybsza cyklem. :)

cysterka co prawda pytasz o zioła sroki, ja mam klimuszki. Mówią, że lepiej nie łączyć stymulacji z ziołami, bo reakcja organizmu może być zbyt mocna. U mnie przed poronieniem rosło kilka pęcherzyków na jajnikach, pękał jeden (raz dwa), teraz mimo NAC, tej samej dawki leku, rośnie tylko i wyłącznie jeden i on pęka (poza jednym LUF przez estrofem). Dlatego uznałam, że w tej sytuacji raczej za dużo nie ryzykuję, patrząc po aktualnej odpowiedzi organizmu na stymulację. Jak wyhoduję 2-3 pęcherzyki to będzie dobrze. I jak one pękną oczywiście.

PaulinaKa u mnie na śluz nigdy nic nie zadziałało, a próbowałam już: wiesiołka, oleju lnianego, glutka lnianego, dużo wody, ACC optima (to chyba najlepiej zadziałało, było cokolwiek co było wodniste w dniach płodnych), zioła, witamina e. Nie próbowałam tylko l-argininy bo mam i tak już problemy z trądzikiem, a to mi może tylko je zwiększyć, a śluzu nie ruszyć.

Darrika w teorii 7-9dpo można badać proga i estradiol, ale wiadomo, że im bliżej 7dpo tym lepiej.

Deynasu dinusie przyjmą z otwratymi ramionami, jeśli postanowisz się po prostu udzielać. :) Starasz się już kawał czasu jakby nie patrzeć. Ja mam wrażenie, że jak proszę dżina o zdrową ciążę i dziecko, to się tylko pyta, co to było to wcześniejsze życzenie, czy to pokój na świecie? :D Rok widzę ciężki. Ja mam wrażenie, że z każdym nowym jest coraz gorzej i co zamykam drzwi "szamba" to otwieram nowe z napisem "inne szambo". :p

Płotka, ale pamiętajmy, że prog serio nic nie znaczy. Ja miałam raz 24 i było nici, aszin miała ponad 30 teraz i też miała nici. :) A dziewczyny z progiem 9 czy tam innym łapały ciąże.

W skrócie: pelasia, Ala1118, Sunday_92 mają kreski. Wpisuję Was na dzisiaj i czekamy na jutrzejsze wyniki bet (poza Tobą Sunday - tobie już wpisałam), żeby wpisać prezenty.

Wow, Darrika i Sunday byłam przekonana, że Was wpisywałam, chyba nawet dałam Wam lajka pod poprzednimi komentarzami zapisowymi - tak oznaczam te "zanotowane". :p Ale nie ważne, teraz jesteście na 100%.

Dziękuję za wiruski! <3 Te dedykowane i te dla ogółu. :)

Darrika, Justa28, Belia, aszin, Saule, Loraa, Sunday_92, Księgowa, Podrożniczka, Olisska, almost.there, cysterka95, Siasi, Mimi🌸, Pacynka, DreamBee, Irynka, Jadzia19, Deyansu lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
    ◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
    ◾wór supli, leków i ziół...

♂️ 33
    ◾HBA 49%

🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • Mała.mi 93 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn to się dzieje naprawdę. Wynik bety 686,99 🩷🩷

Justa28, Darrika, Belia, avellana, justina823, onalola, Azalea 🌸, Paluszek007, Malamia, Monini15, Loraa, Sunday_92, Miś, Księgowa, Olisska, Chochlik12, Darka101, Jasmin1517, Płotka, cysterka95, dailydamn, Siasi, Migotka96, Ola_j, Mimi🌸, Lena93, karczoch321, Pacynka, DreamBee, Paulita, Olalexa, Slava, Wojcinka, Ilka96, Jadzia19, Nayeli, Cel95, 94Magda, Deyansu lubią tę wiadomość

Start starań: 12/2023
    01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
    06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
    11/2024 - cykl naturalny, udało się ⏸
    beta 264,82 mlU/ml
    Beta 686,99 mlU/ml
    Beta 1856,30 mlU/ml
    06.12 🎅 pęcherzyk w macicy 🩷
    08.12
    Tsh 1,981 ulu/ml
    Beta 6018,33 🩷🥹
    Ona:
    HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
    On:
    Zdrowy💪
    Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian, heparyna
    preg.png
  • Belia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    avellana wrote:
    Co to zasypiania po foczkowaniu - ostatnio przy zakupach w aptece pani farmaceutka też mi poleciła, żeby sobie zasnąć po ❤️ co Wy o tym myślicie? Nie pojawi się po tym jakaś infekcja czy coś? Zawsze po ❤️ trochę leżałam, a później normalnie prysznic, dlatego mnie to zastanawia 🤔
    Szczerze? Mi się zdarza zasnąć i obudzić rano. Nigdy nic mi się nie przyplątało ale też się ostatnio zastanawiałam czy to nie jest tylko takie szczęście i mnie się infekcję imają.

avellana, pelasia lubią tę wiadomość

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    7 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊 Zioła Ojca Sroki 🌿
    08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
    10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔
  • Justa28 Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała.mi 93 wrote:
    Dziewczyn to się dzieje naprawdę. Wynik bety 686,99 🩷🩷
    Gratulacje, piękna beta 🙌🥰

Mała.mi 93 lubi tę wiadomość

• avellana Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    Szczerze? Mi się zdarza zasnąć i obudzić rano. Nigdy nic mi się nie przyplątało ale też się ostatnio zastanawiałam czy to nie jest tylko takie szczęście i mnie się infekcję imają.

Dlatego sama się zastanawiam, czy to dobry pomysł. Niby często leżałam po pół godziny lub nawet dłużej, ale czy cała noc to nie za długo? Nie wiem, może kiedyś spróbuję. Chociaż czytałam tu na forum jakieś wątki, gdzie dziewczyny polecały aplikowanie kubeczków menstruacyjnych po seksie i im się udawało 🤷🏻‍♀️

👩🏻&🧔🏻 26
    12 msc AH
    początek starań od 9/2024

👩🏻hiperprolaktynemia, podwyższone androgeny
  • aszin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siesiepy, dlatego ja w tym cyklu progowi mówię stanowcze NIE 🤪

siesiepy lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+…?
    🔜 HSG

💉Neoparin+💊 Acard150
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja naprawdę mega podziwiam dziewczyny, które krzyża na te badania, monitoringi, zastrzyki robią itd. Ja byłam ostatnio 4 razg na nadaniach, teraz idę 5 raz na tego proga a już mam dość, pluje niby jeszcze z 2 cykle sprawdzić go, ale nie wiem jak to wyjdzie. Mam ochotę to jebnąć, podstawy zrobiłam i więcej dziękuję 😅 i finansowo i czasowo z tym jeżdżeniem, ja na wiosce mieszkam, pod Poznaniem ale jednak żeby tam do centrum się dostać to różnie bywa a luxmed tylko tam, swojego gina NFZ reż mam poznan, jedynie mój lab to dalsza wioska więc bez korków itd ale no już odpłatne wsio.

Jak mi jeszcze ten prog wyjdzie dobry i wizyta u gin też potwierdzi, że owu była to po prostu uznaje, że jest jak jest, działam z tym IO i madwagą i liczę, że jak ma się udać to po prostu zaskoczy w końcu

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

10 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
    🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
    🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
    8dpo - prog + estradiol✅️
    Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️
  • aglo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po seksie muszę zawsze siku zrobić, nie ma opcji pójść spać bez tego 😅

cysterka95, avellana, Malamia, Irynka lubią tę wiadomość

33l. 👧 35l.👦
    2019.12 - poronienie samoistne 7+6tc
    2020.04 - ⏸️ druga ciąża
    2020.11 - syn <3 (pPROM nagłe cc - wcześniak 35tc) 👶
    Nisza w bliźnie po cc🌚 ubytek mały, blizna 5mm.

OM 25.11
    20.12.2024 ⏸️
    21.12.2024 betaHCG 47.4 mlU/ml
    23.12.2024 betaHCG 178.5 mlU/ml

Styczeń ➡️ 07.01 wizyta 👨‍⚕️
  • Ala1118 Znajoma

Wysłany: 1 grudnia, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, niesamowicie stresuje mnie powiedzenie mężowi. Nawet praca mnie tak nie stresuje 😂😂
    Mój mąż należy raczej do tych wiecznie zdziwionych jak to mogło się stać 😂😂 Macie jakieś rady na to? 😂

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aglo wrote:
    A ja po seksie muszę zawsze siku zrobić, nie ma opcji pójść spać bez tego 😅

Ja też. Raz, ze inaczej nie umiem, a dwa, ze faktycznie częściej zdarzały się infekcje. Choć np. przy kubeczku menstruacyjnym po ❤️ tego problemu nie było 🤔 ale nie.. W sumie wtedy tez szlam sikac.

avellana lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • aszin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala1118 wrote:
    Wiecie co, niesamowicie stresuje mnie powiedzenie mężowi. Nawet praca mnie tak nie stresuje 😂😂
    Mój mąż należy raczej do tych wiecznie zdziwionych jak to mogło się stać 😂😂 Macie jakieś rady na to? 😂
    Serio Cię to stresuje? 😁 ja nie jestem najlepszym przykładem, bo jak zaszłam w ciążę, to mąż był akurat na granicy, więc dostał tylko zdjęcie testu ciążowego 🤪

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+…?
    🔜 HSG

💉Neoparin+💊 Acard150
  • aglo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Ja naprawdę mega podziwiam dziewczyny, które krzyża na te badania, monitoringi, zastrzyki robią itd. Ja byłam ostatnio 4 razg na nadaniach, teraz idę 5 raz na tego proga a już mam dość, pluje niby jeszcze z 2 cykle sprawdzić go, ale nie wiem jak to wyjdzie. Mam ochotę to jebnąć, podstawy zrobiłam i więcej dziękuję 😅 i finansowo i czasowo z tym jeżdżeniem, ja na wiosce mieszkam, pod Poznaniem ale jednak żeby tam do centrum się dostać to różnie bywa a luxmed tylko tam, swojego gina NFZ reż mam poznan, jedynie mój lab to dalsza wioska więc bez korków itd ale no już odpłatne wsio.

Jak mi jeszcze ten prog wyjdzie dobry i wizyta u gin też potwierdzi, że owu była to po prostu uznaje, że jest jak jest, działam z tym IO i madwagą i liczę, że jak ma się udać to po prostu zaskoczy w końcu

Ja też robię te badania w tym cyklu i potem wizytę odhaczam, a potem znów poczekam ze 3 cykle 🤷🏼‍♀️

Darrika lubi tę wiadomość

33l. 👧 35l.👦
    2020.04 - ⏸️ druga ciąża

OM 25.11
    20.12.2024 ⏸️

• aglo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala1118 wrote:

Ja tam od razu mówię po teście albo zostawiam na blacie na te 5 minut i maz idzie odczytywać wynik 😅

33l. 👧 35l.👦
    2020.04 - ⏸️ druga ciąża

OM 25.11
    20.12.2024 ⏸️

• Ala1118 Znajoma

Wysłany: 1 grudnia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może stresuje to złe słowo. Czuję taki dziwny dreszcz emocji jak o tym pomyślę. Dobrze wiedział że się staramy ale oboje dawaliśmy sobie czas bo i lekarz mówił że po 10 latach antykoncepcji może nie być to łatwe, i że może organizm dojść do siebie nawet po roku. A tu cyk 2 po anty i aż człowiek w szoku🤷‍♀️ myślę że stwarzam sobie problem w głowie jak zawsze 😂😂

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 1 grudnia, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskawki981 wrote:
    Kiedyś po seksie, jeśli nie poszłam od razu zrobić siusiu, to praktycznie za każdym razem miałam jakąś infekcję. I to na pewno nie była kwestia braku higieny (mojej czy męża), bo zdarzało się tak też tuż po prysznicu. Więc ja się trochę obawiam i długiego foczkowania i tym bardziej zaśnięcia...
    Tu się wtrącę. Oczywiście nie musi być tak u Ciebie, ale u mnie po każdym okresie i każdym współżyciu mniej lub bardziej pojawiała się infekcja... Po wymazach MUCHa wyszła ureaplasma. Polecam zbadać. :) Odkąd przeleczyłam to nie mam problemu.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
    ◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
    ◾wór supli, leków i ziół...

♂️ 33
    ◾HBA 49%

🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • a_aandzela Debiutantka

Wysłany: 1 grudnia, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w grudniowym wątku ;) u nas wlasnie 6 cykl starań ;) owulacja potwierdzona testem,działaliśmy 2 dni przed i 2 dni po,mam wielkie nadzieje na ten cykl 🥰 mam nadzieje ,ze okres planowany na 14/12 nie przyjdzie i dostane najwspanialszy prezent na święta! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!

Belia, Darrika, cysterka95, Siasi, JustaS1111, Loraa, Mimi🌸, karczoch321, DreamBee, Ilka96, Deyansu lubią tę wiadomość

👩‍⚖️30 lat
    ❣️starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪FSH 6.98 mIU/ml
    LH 5.9 mIU/ml
    Progesteron 0.9 ng/ml
    Estradiol 42.8 pg/ml
    AMH 0.81
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ