X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024
Odpowiedz

Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024

Oceń ten wątek:
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat wrote:
    A i jeszcze dodam, że w tym cyklu tak wyszło że staramy się codziennie trzy dni pod rząd. Zazwyczaj było co 2 dni. Trochę myślałam, czy to nie za często, ale wydaje mi się że przy dobrych wynikach podstawowych męża (nasienie), nie powinno to jakoś źle wpłynąć na żołnierzy, a może wręcz trochę polepszy ruchliwość. Okaże się za 2 tyg

Miałam dzisiaj tą samą rozkminę. U nas z żołnierzami jest cienko, może warto sprowadzić system - co 2 dni. Bo w tych najbardziej płodnych to lecimy codziennie 🤣

Treaclynat, Nadziejka@ lubią tę wiadomość

Starania od 01.2024 🤍
    Endometrioza & adenomioza & PCOS | czynnik męski
    Teraz: pause & breathe 😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • kitka_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope wrote:
    Dziewczyny, a tu można o dupie maryni? Bo ja bym dziś bardzo, bardzo potrzebowała... Można się śmiać ;)

Zahaczyłam przy wyjeździe z parkingu o bolec przyczepy. Cały bok i nadkole auta zarysowane. Ale tak zahaczyłam, że nie umiałam z 10 minut wyjechać, bo ten bolec się zaklinował między nadkolem. Takiej adrenaliny dostałam, że sama przesunęłam tą przyczepkę- z blokadą na kole! w prawo, żeby się uwolnić. Nikt nie pomógł ;) Na przyczepie ani śladu, ale kartkę z moimi danymi i tak zostawiłam. Teraz myślę, że może powinnam była wezwać policję i mam trochę stracha.

Jakieś 2 miesiące temu zaparkowałam w klinice na podziemnym między dwoma kolumnami, gdzie żeby wjechać, trzeba było złożyć lusterka. Przy wjeździe złożyłam, przy wyjeździe zapomniałam i uwaliłam lusterko :D

Dziś mi przyszły dwa mandaty, piękne zdjęcia :) Też zrobione jak jechałam z i do kliniki leczenia bezpłodności.

Jeżdżę od tylu lat na motocyklu i autem i powiem Wam, że nigdy przenigdy nie miałam nawet lekkiej szkody parkingowej ze swojej winy. Te hormony mi na mózg albo na oczy siadają. A najgorsze, że moje dziecko (jak już w końcu zajdę) będzie jeździło porysowanym autem :D

Weź ktoś przytul, bo mam ochotę się roznieść na strzępy. Nawet kieliszka wina się nie napiję.

🫂 przytulam

z tego co mówisz tylko ostatnio masz problem z jeżdżeniem, przez hormony

ja mam problemy zawsze, jestem strasznie słabym kierowcą 🤣 jak wyjeżdżam to ostrzegam najbliższych, żeby nie wychodzili z domu 🤭

Miś, Kaliope, angieDream, DreamBee, Deyansu lubią tę wiadomość

starania o pierwsze od czerwca 2023
    35l.👱🏻‍♀️ 32l.👨

03.2024 💔 9tc

07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
    10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
    11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
    12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
    02.25 - 06.25 4xIUI ❌

30.08 ⏸️ naturals
    15.09 7mm, serduszko ❤️ 6+4
    02.10 2.4cm Misia 🐻 9+1
    23.10 5.8cm Bobaska, 157 💓
    19.12 połówkowe 🤞
    preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope wrote:
    Dziewczyny, a tu można o dupie maryni? Bo ja bym dziś bardzo, bardzo potrzebowała... Można się śmiać ;)

Zahaczyłam przy wyjeździe z parkingu o bolec przyczepy. Cały bok i nadkole auta zarysowane. Ale tak zahaczyłam, że nie umiałam z 10 minut wyjechać, bo ten bolec się zaklinował między nadkolem. Takiej adrenaliny dostałam, że sama przesunęłam tą przyczepkę- z blokadą na kole! w prawo, żeby się uwolnić. Nikt nie pomógł ;) Na przyczepie ani śladu, ale kartkę z moimi danymi i tak zostawiłam. Teraz myślę, że może powinnam była wezwać policję i mam trochę stracha.

Jakieś 2 miesiące temu zaparkowałam w klinice na podziemnym między dwoma kolumnami, gdzie żeby wjechać, trzeba było złożyć lusterka. Przy wjeździe złożyłam, przy wyjeździe zapomniałam i uwaliłam lusterko :D

Dziś mi przyszły dwa mandaty, piękne zdjęcia :) Też zrobione jak jechałam z i do kliniki leczenia bezpłodności.

Jeżdżę od tylu lat na motocyklu i autem i powiem Wam, że nigdy przenigdy nie miałam nawet lekkiej szkody parkingowej ze swojej winy. Te hormony mi na mózg albo na oczy siadają. A najgorsze, że moje dziecko (jak już w końcu zajdę) będzie jeździło porysowanym autem :D

Weź ktoś przytul, bo mam ochotę się roznieść na strzępy. Nawet kieliszka wina się nie napiję.

Polubiłam nie za sytuację, a w ramach tego, że tak można tu o dupie Maryni, czasem wręcz to wskazane. :p ale nie zazdroszczę bi ogólnie masz za sobą niezły festiwal pecha 🤣

W ramach pocieszenia ja chyba 2 miesiące temu jak wyjeżdżałam z podjazdu najechałam ten uchwyt od bramy, w którym ona się zatrzymuje i cyk usłyszałam tylko pssssst i opona rozcięta, plus przerysowane nadkole 😅 mąż kupil nowe opony, pojechał zmienić, jak wracał musiał gdzieś albo rozciąć oponę albo nam bubla wysłali i za godzinę flak, oczywiście reklamacja nie uznana xD sąsiadka tego samego tygodnia zahaczyła i bramę i przeorała cały próg z jednej strony auta. Teściowa ustępując karetce wjechała do takiej dziury, że ja ludzie wypychali i też orypane auto 😅 po prostu chyba takiej okres dla kobiet 😆

Kaliope, kitka_, DreamBee lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kitka_ wrote:
    🫂 przytulam

z tego co mówisz tylko ostatnio masz problem z jeżdżeniem, przez hormony

ja mam problemy zawsze, jestem strasznie słabym kierowcą 🤣 jak wyjeżdżam to ostrzegam najbliższych, żeby nie wychodzili z domu 🤭

<3 <3 <3 Dziękuję :*
    Jeju, ja mam nadzieję, że przez nie... :D żeby mi tak tylko nie zostało, bo strach na motocykl wsiadać :D

Dzwonię do męża i mu mówię, a on: no co? przecież zawsze chciałaś zobaczyć, jak wygląda komisariat :D

Przepraszam Was Dziewczyny za spam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 17:18

kitka_, Pustynia, DreamBee, Lisik lubią tę wiadomość

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową, wielowodziem, makrosomią i przepływami. Proszę, zostań z nami 🙏
    29.07.2025 niewydolność szyjki- założenie szwu.
    ❤️🐣19.08.2025 Teoś urodzony w 25+2
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Polubiłam nie za sytuację, a w ramach tego, że tak można tu o dupie Maryni, czasem wręcz to wskazane. :p ale nie zazdroszczę bi ogólnie masz za sobą niezły festiwal pecha 🤣

W ramach pocieszenia ja chyba 2 miesiące temu jak wyjeżdżałam z podjazdu najechałam ten uchwyt od bramy, w którym ona się zatrzymuje i cyk usłyszałam tylko pssssst i opona rozcięta, plus przerysowane nadkole 😅 mąż kupil nowe opony, pojechał zmienić, jak wracał musiał gdzieś albo rozciąć oponę albo nam bubla wysłali i za godzinę flak, oczywiście reklamacja nie uznana xD sąsiadka tego samego tygodnia zahaczyła i bramę i przeorała cały próg z jednej strony auta. Teściowa ustępując karetce wjechała do takiej dziury, że ja ludzie wypychali i też orypane auto 😅 po prostu chyba takiej okres dla kobiet 😆

Nie cieszy mnie cudze nieszczęście, ale dziekuję za historie opowiedziane z humorem <3 jakoś mi teraz lżej :)

Pogubiona, Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową, wielowodziem, makrosomią i przepływami. Proszę, zostań z nami 🙏
    29.07.2025 niewydolność szyjki- założenie szwu.
    ❤️🐣19.08.2025 Teoś urodzony w 25+2
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam dzisiejszy dzień 🤣
    Mikołaj to powinien po pupie 🍑dostać, jego rolą dzisiaj było dostawanie prezentów, a tu co 🎅 🤣🤣
    Przytulam Was dziewczyny za ❄️

Loraa, kitka_, Darrika, DreamBee, Marcia03, Olisska, Deyansu, Ilka96, dailydamn lubią tę wiadomość

Starania od 01.2024 🤍
    Endometrioza & adenomioza & PCOS | czynnik męski
    Teraz: pause & breathe 😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Miałam dzisiaj tą samą rozkminę. U nas z żołnierzami jest cienko, może warto sprowadzić system - co 2 dni. Bo w tych najbardziej płodnych to lecimy codziennie 🤣
    My w ten cykl robimy co drugi dzień, bo do tej pory było codziennie 😂

Chochlik12 lubi tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, Hashimoto, BX - jeden KIR implantacyjny FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
    Stan zapalany endometrium
    ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp

🧒
    ❌ Morfologia (2%)
    ✅ Kariotyp, Koncentracja

💉IVF
    I procedura ❌
    📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️

II procedura 🙏
    📆01.08.2025
    - Elonva 150, Gonal 150, Menopur 150
    - ❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek

A ch*j z tym wszystkim!
  • kitka_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Nadrobiłam dzisiejszy dzień 🤣
    Mikołaj to powinien po pupie 🍑dostać, jego rolą dzisiaj było dostawanie prezentów, a tu co 🎅 🤣🤣
    Przytulam Was dziewczyny za ❄️

mamy chyba 7 bieli ❄️ z dzisiaj, przynajmniej część z nich musi się jeszcze przemienić w 🎁
    A póki czekamy ja trzymam kciuki, żeby wszystkie te biele okazały się ⏸️ kreseczkami

Darrika, DreamBee, Marcia03, Loraa, Olisska lubią tę wiadomość

starania o pierwsze od czerwca 2023
    35l.👱🏻‍♀️ 32l.👨

03.2024 💔 9tc

07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
    10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
    11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
    12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
    02.25 - 06.25 4xIUI ❌

30.08 ⏸️ naturals
    15.09 7mm, serduszko ❤️ 6+4
    02.10 2.4cm Misia 🐻 9+1
    23.10 5.8cm Bobaska, 157 💓
    19.12 połówkowe 🤞
    preg.png
  • Pustynia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope wrote:

O matko, Kaliope, przytulam!
    Ja kiedyś wjechałam w dupe gościowi ze stania. Dosłownie gość stał przede mną, ja za nim i nie wiedzieć czemu nagle ruszyłam 😂😂😂 Także wiem co to znaczy hormonalne odmóżdżenie.
    Najgorzej że podobno w ciąży też jest nieźle odmóżdżenie, aż strach pomyśleć, chyba lepiej siedzieć w domu haha :D

Także przytulam mocno mocno, samochód rzecz nabyta!😂🩷

DreamBee, Kaliope, kitka_ lubią tę wiadomość

💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024

Ona:
    długie cykle, PCOS ❌
    histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
    jajowody drożne ✅
    MUCHa - czysto ✅

On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ wrzesień

koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 17,31/ml
    Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 72,70 mln
    Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 11,5%
    Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 74%
    Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%

Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
    hormony w normie ✅
    Powtórka posiewu czysta ✅
    kariotyp OK ✅

Styczeń 2026 ➡️ IVF
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kaliope 🤣🤣🤣 przytulam za pecha! Drogie te wizyty, oj drogie.
    Tylko nie opowiadaj tej historii przy wigilijnym stole, bo faceci podłapią i będzie, że kobiety nie patrafia w samochody 🤪

Kaliope lubi tę wiadomość

🧩 starania od 7.2024 o brakującego puzzelka.
    ⏸️ 04.2025
    💔 05.2025 8t4d smutny dzień mamy-łyżeczkowanie- zaśniad groniasty częściowy 👼

⏸️ 08.2025 Test pozytywny
    🦋 15.09 pierwsze USG- CRL 5,3mm i 💗
    🦋 17.10 (11t2d) SANCO Nipt- zdrowa DZIEWCZYNKA 🙏🏻💗
    🦋 22.10 (12t1d) USG prenatalne I + Pappa- 5.6cm zdrowej córeczki, ryzyka niskie
    🦋 18.11 (16tc) - USG akrobatka pięknie rośnie.
    ⏳ 10.12 USG połówkowe

preg.png
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    nie mam. Jak widać siedzę w necie i odświeżam jak jakiś wariat :P. Ale realnie to one pewnie ok. 21 będą, bo dzisiaj byłam później.
    Ściskam 🤞🤞🤞 i czekam razem z Tobą!
    Ps. Twoj wynik bety to będzie mikołajkowy prezent dla naszej grupy 🎁🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 18:03

Darrika, Miś, Kaliope lubią tę wiadomość

🧩 starania od 7.2024 o brakującego puzzelka.
    ⏸️ 04.2025
    💔 05.2025 8t4d smutny dzień mamy-łyżeczkowanie- zaśniad groniasty częściowy 👼

⏸️ 08.2025 Test pozytywny
    🦋 15.09 pierwsze USG- CRL 5,3mm i 💗
    🦋 17.10 (11t2d) SANCO Nipt- zdrowa DZIEWCZYNKA 🙏🏻💗
    🦋 22.10 (12t1d) USG prenatalne I + Pappa- 5.6cm zdrowej córeczki, ryzyka niskie
    🦋 18.11 (16tc) - USG akrobatka pięknie rośnie.
    ⏳ 10.12 USG połówkowe

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam wątek z dziś i tulę mocno za biele :(

@darrika piękny wschód! Te widzialm dziś rano :D
    @siasi ja zawsze testuje pinka ale te płytkowe i bardzo sobie je chwale :)
    @Treaclynat pewnie ze nie powinno wpłynąć negatywnie! Najważniejsze żeby wtedy kiedy ma się ochotę i zbey nie było to wymuszone bo czasem i takie historie słyszałam :D cały miesiąc abstynencja a w dni płodne nagle partner potrzebny tylko do zapłodnienia.. :D
    @pogubiona mam nadzieję, ze testowanie z nami przyniesie ci szczęście! :D

odpowiedziałabym najchętniej każdej z Was ale ten wątek idzie wyjątkowo szybko i nie jestem w stanie podpowiadać na wszystko tak lecicie z wiadomościami hahahha

Darrika, Pogubiona, Treaclynat lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛
    03.04 6 cm zdrowej córeczki 💛
    29.05 🧬 połówkowe i 380 g zdrowej Pszczółki 🐝💛
    01.08 3 prenatalne - 1550 g miłości 💛

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w środę idę potwierdzić owulacje ale jesli będzie, to chyba moje testowanie się przesunie na 21.12 :D ale potwierdzę jeszcze w środę żeby ewentualnie poprosić o przepisanie :D pisałam do mojej lekarki w sprawie tego Ovitrelle co myśli o wzięciu dziś i napisała ze powinno się brać jeśli pęcherzyk jest w granicach 18-22 mm a przy takim wzroście szybkim dziś powinien mieć już minimum 20 mm na wieczór, więc nie powinno to robić dużej różnicy.
    chciałam wziąć jutro wieczorem tak jak radziłaś mi @siesiepku ale stwierdziłam ze weekend bardziej sprzyja staraniom i wyluzowaniu i jak wezmę dziś zastrzyk przed snem to będziemy mieli cały tydzień żeby działać :D haha

Darrika, siesiepy lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    nie mam. Jak widać siedzę w necie i odświeżam jak jakiś wariat :P. Ale realnie to one pewnie ok. 21 będą, bo dzisiaj byłam później.
    tez czekam na wynik Twojej bety! testowalyśmy razem w listopadzie, więc liczę ze w grudniu czas na mnie :D haha

Miś lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛

preg.png
  • Miś Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Ściskam 🤞🤞🤞 i czekam razem z Tobą!
    Ps. Twoj wynik bety to będzie mikołajkowy prezent dla naszej grupy 🎁🍀

To jest takie piękne co napisałaś 🥺.
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

Mój największy % przyrost 🙏🥺

Kinia92, Julia24, Cel95, aglo, Sunday_92, Pogubiona, izzou97, Blossomka, DreamBee, Darrika, Marcia03, aszin, almost.there, onalola, Annette, Dahlia, Iga1707, Loraa, Ona_39, Pustynia, Kaliope, angieDream, Olisska, Siasi, Katarena, Anka96, Migotka96, ConteBis, Nayeli, hakorośl, Deyansu, Księgowa, Darka101, Sanana, Hope🍀, cysterka95, kitka_, Pacynka, AnMiPe, Kłębuszek, Treaclynat, Ilka96, Slava, avellana, dailydamn, Lisik, Justa28, Joasia3201 lubią tę wiadomość

Starania od 2018 r.
    31 tc 💗 👼
    8 tc 💔👼
    5 tc 💔👼
  • aglo Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

Pięknie 🤩 🎁 gratulacje i oby już mniej zmartwień 😘

Miś lubi tę wiadomość

34l. 👧 36l.👦
    2019.12 - poronienie samoistne 7+6tc
    2020.11 - syn 🩵 35+2tc
    2025.08 - syn 🩵 37+2tc

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

Super! Trzymam kciuki żeby dalej wszystko dobrze szło 🤞

Miś lubi tę wiadomość

• Pogubiona Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Miś - Ty nasz Mikołaju! :D
    Gratulacje! <3

@Finch11. dziękuję za miłe słowa! Bez względu na wtorkowy wynik - dziś były mi potrzebne :)

edit: środowe testowanie miało być - dziś głowa nie ta ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 19:07

Finch11, Miś, Ona_39 lubią tę wiadomość

👱37 🧔43 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])

29.04.25 - beta 77,40mIU/ml
    02.05.25 - beta 294mIU/ml
    05.05.25 - beta 997mIU/ml
    15.05.25 - pierwsze USG 7(6+1) - 0,41cm i ❤️
    26.05.25 - USG (7+4) - 1,40cm (tętno 150)
    05.06.25 - USG (9+1) 2,35cm
    23.06.25 - USG (11+5) 5,33cm
    24.06.25 - NIFTY PRO - zdrowa dziewczynka 🩷
    30.06.25 - USG (12+5) 5,93cm
    24.07.25 - USG (16+4) 14cm
    01.09.25 - USG połówkowe (22+1) 433g
    18.09.25 - USG (24+4) 613g
    16.10.25 - USG (28+4) ok. 1200g
    03.11.25 - USG III trymestru (31+1) 1700g
    13.11.25 - (32+4) 2100g

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

CUDOWNIE! PIJE DZIS TWOJE ZDROWIE!

edit: WASZE <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 19:02

Miś, Pogubiona, kitka_ lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛

preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

I to są wieści na osłodę dnia! Pięknie teraz już kochana z górki tylko, rośnijcie zdrowo i nudnej ciąży ❤️

Miś lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ