X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024
Odpowiedz

Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩‍🦰 - Grudzień 2024

Oceń ten wątek:
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treaclynat wrote:
    A i jeszcze dodam, że w tym cyklu tak wyszło że staramy się codziennie trzy dni pod rząd. Zazwyczaj było co 2 dni. Trochę myślałam, czy to nie za często, ale wydaje mi się że przy dobrych wynikach podstawowych męża (nasienie), nie powinno to jakoś źle wpłynąć na żołnierzy, a może wręcz trochę polepszy ruchliwość. Okaże się za 2 tyg

Miałam dzisiaj tą samą rozkminę. U nas z żołnierzami jest cienko, może warto sprowadzić system - co 2 dni. Bo w tych najbardziej płodnych to lecimy codziennie 🤣

Treaclynat, Nadziejka@ lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
    Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • kitka_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope wrote:
    Dziewczyny, a tu można o dupie maryni? Bo ja bym dziś bardzo, bardzo potrzebowała... Można się śmiać ;)

Zahaczyłam przy wyjeździe z parkingu o bolec przyczepy. Cały bok i nadkole auta zarysowane. Ale tak zahaczyłam, że nie umiałam z 10 minut wyjechać, bo ten bolec się zaklinował między nadkolem. Takiej adrenaliny dostałam, że sama przesunęłam tą przyczepkę- z blokadą na kole! w prawo, żeby się uwolnić. Nikt nie pomógł ;) Na przyczepie ani śladu, ale kartkę z moimi danymi i tak zostawiłam. Teraz myślę, że może powinnam była wezwać policję i mam trochę stracha.

Jakieś 2 miesiące temu zaparkowałam w klinice na podziemnym między dwoma kolumnami, gdzie żeby wjechać, trzeba było złożyć lusterka. Przy wjeździe złożyłam, przy wyjeździe zapomniałam i uwaliłam lusterko :D

Dziś mi przyszły dwa mandaty, piękne zdjęcia :) Też zrobione jak jechałam z i do kliniki leczenia bezpłodności.

Jeżdżę od tylu lat na motocyklu i autem i powiem Wam, że nigdy przenigdy nie miałam nawet lekkiej szkody parkingowej ze swojej winy. Te hormony mi na mózg albo na oczy siadają. A najgorsze, że moje dziecko (jak już w końcu zajdę) będzie jeździło porysowanym autem :D

Weź ktoś przytul, bo mam ochotę się roznieść na strzępy. Nawet kieliszka wina się nie napiję.

🫂 przytulam

z tego co mówisz tylko ostatnio masz problem z jeżdżeniem, przez hormony

ja mam problemy zawsze, jestem strasznie słabym kierowcą 🤣 jak wyjeżdżam to ostrzegam najbliższych, żeby nie wychodzili z domu 🤭

Miś, Kaliope, angieDream, DreamBee, Deyansu lubią tę wiadomość

starania o pierwsze od czerwca 2023
    35l.👱🏻‍♀️ 32l.👨

03.2024 💔 9tc

07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
    10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
    11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
    12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
    02.25 - 06.25 4xIUI ❌
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope wrote:
    Dziewczyny, a tu można o dupie maryni? Bo ja bym dziś bardzo, bardzo potrzebowała... Można się śmiać ;)

Zahaczyłam przy wyjeździe z parkingu o bolec przyczepy. Cały bok i nadkole auta zarysowane. Ale tak zahaczyłam, że nie umiałam z 10 minut wyjechać, bo ten bolec się zaklinował między nadkolem. Takiej adrenaliny dostałam, że sama przesunęłam tą przyczepkę- z blokadą na kole! w prawo, żeby się uwolnić. Nikt nie pomógł ;) Na przyczepie ani śladu, ale kartkę z moimi danymi i tak zostawiłam. Teraz myślę, że może powinnam była wezwać policję i mam trochę stracha.

Jakieś 2 miesiące temu zaparkowałam w klinice na podziemnym między dwoma kolumnami, gdzie żeby wjechać, trzeba było złożyć lusterka. Przy wjeździe złożyłam, przy wyjeździe zapomniałam i uwaliłam lusterko :D

Dziś mi przyszły dwa mandaty, piękne zdjęcia :) Też zrobione jak jechałam z i do kliniki leczenia bezpłodności.

Jeżdżę od tylu lat na motocyklu i autem i powiem Wam, że nigdy przenigdy nie miałam nawet lekkiej szkody parkingowej ze swojej winy. Te hormony mi na mózg albo na oczy siadają. A najgorsze, że moje dziecko (jak już w końcu zajdę) będzie jeździło porysowanym autem :D

Weź ktoś przytul, bo mam ochotę się roznieść na strzępy. Nawet kieliszka wina się nie napiję.

Polubiłam nie za sytuację, a w ramach tego, że tak można tu o dupie Maryni, czasem wręcz to wskazane. :p ale nie zazdroszczę bi ogólnie masz za sobą niezły festiwal pecha 🤣

W ramach pocieszenia ja chyba 2 miesiące temu jak wyjeżdżałam z podjazdu najechałam ten uchwyt od bramy, w którym ona się zatrzymuje i cyk usłyszałam tylko pssssst i opona rozcięta, plus przerysowane nadkole 😅 mąż kupil nowe opony, pojechał zmienić, jak wracał musiał gdzieś albo rozciąć oponę albo nam bubla wysłali i za godzinę flak, oczywiście reklamacja nie uznana xD sąsiadka tego samego tygodnia zahaczyła i bramę i przeorała cały próg z jednej strony auta. Teściowa ustępując karetce wjechała do takiej dziury, że ja ludzie wypychali i też orypane auto 😅 po prostu chyba takiej okres dla kobiet 😆

Kaliope, kitka_, DreamBee lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kitka_ wrote:
    🫂 przytulam

z tego co mówisz tylko ostatnio masz problem z jeżdżeniem, przez hormony

ja mam problemy zawsze, jestem strasznie słabym kierowcą 🤣 jak wyjeżdżam to ostrzegam najbliższych, żeby nie wychodzili z domu 🤭

<3 <3 <3 Dziękuję :*
    Jeju, ja mam nadzieję, że przez nie... :D żeby mi tak tylko nie zostało, bo strach na motocykl wsiadać :D

Dzwonię do męża i mu mówię, a on: no co? przecież zawsze chciałaś zobaczyć, jak wygląda komisariat :D

Przepraszam Was Dziewczyny za spam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 17:18

kitka_, Pustynia, DreamBee, Lisik lubią tę wiadomość

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową, wielowodziem, makrosomią i przepływami. Proszę, zostań z nami 🙏
    29.07.2025 niewydolność szyjki- założenie szwu
    📆18.08.2025 ginekolog kontrola
    preg.png
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Polubiłam nie za sytuację, a w ramach tego, że tak można tu o dupie Maryni, czasem wręcz to wskazane. :p ale nie zazdroszczę bi ogólnie masz za sobą niezły festiwal pecha 🤣

W ramach pocieszenia ja chyba 2 miesiące temu jak wyjeżdżałam z podjazdu najechałam ten uchwyt od bramy, w którym ona się zatrzymuje i cyk usłyszałam tylko pssssst i opona rozcięta, plus przerysowane nadkole 😅 mąż kupil nowe opony, pojechał zmienić, jak wracał musiał gdzieś albo rozciąć oponę albo nam bubla wysłali i za godzinę flak, oczywiście reklamacja nie uznana xD sąsiadka tego samego tygodnia zahaczyła i bramę i przeorała cały próg z jednej strony auta. Teściowa ustępując karetce wjechała do takiej dziury, że ja ludzie wypychali i też orypane auto 😅 po prostu chyba takiej okres dla kobiet 😆

Nie cieszy mnie cudze nieszczęście, ale dziekuję za historie opowiedziane z humorem <3 jakoś mi teraz lżej :)

Pogubiona, Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową, wielowodziem, makrosomią i przepływami. Proszę, zostań z nami 🙏
    29.07.2025 niewydolność szyjki- założenie szwu
    📆18.08.2025 ginekolog kontrola
    preg.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam dzisiejszy dzień 🤣
    Mikołaj to powinien po pupie 🍑dostać, jego rolą dzisiaj było dostawanie prezentów, a tu co 🎅 🤣🤣
    Przytulam Was dziewczyny za ❄️

Loraa, kitka_, Darrika, DreamBee, Marcia03, Olisska, Deyansu, Ilka96, dailydamn lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
    Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Miałam dzisiaj tą samą rozkminę. U nas z żołnierzami jest cienko, może warto sprowadzić system - co 2 dni. Bo w tych najbardziej płodnych to lecimy codziennie 🤣
    My w ten cykl robimy co drugi dzień, bo do tej pory było codziennie 😂

Chochlik12 lubi tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
    ❌Hashimoto
    ✅MUCHa
    ✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
    ✅Kariotyp
    ❌BX, jeden KIR implantacyjny
    ❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    TSH (0,80)
    Anty TPO (134) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    I procedura ❌
    📆21.05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️

II procedura 🙏
    Elonva 150, Gonal 150, Menuoor 150

‼️ Helikobakter pylori

Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz?
  • kitka_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Nadrobiłam dzisiejszy dzień 🤣
    Mikołaj to powinien po pupie 🍑dostać, jego rolą dzisiaj było dostawanie prezentów, a tu co 🎅 🤣🤣
    Przytulam Was dziewczyny za ❄️

mamy chyba 7 bieli ❄️ z dzisiaj, przynajmniej część z nich musi się jeszcze przemienić w 🎁
    A póki czekamy ja trzymam kciuki, żeby wszystkie te biele okazały się ⏸️ kreseczkami

Darrika, DreamBee, Marcia03, Loraa, Olisska lubią tę wiadomość

starania o pierwsze od czerwca 2023
    35l.👱🏻‍♀️ 32l.👨

03.2024 💔 9tc

07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
    10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
    11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
    12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
    02.25 - 06.25 4xIUI ❌
  • Pustynia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaliope wrote:

O matko, Kaliope, przytulam!
    Ja kiedyś wjechałam w dupe gościowi ze stania. Dosłownie gość stał przede mną, ja za nim i nie wiedzieć czemu nagle ruszyłam 😂😂😂 Także wiem co to znaczy hormonalne odmóżdżenie.
    Najgorzej że podobno w ciąży też jest nieźle odmóżdżenie, aż strach pomyśleć, chyba lepiej siedzieć w domu haha :D

Także przytulam mocno mocno, samochód rzecz nabyta!😂🩷

DreamBee, Kaliope, kitka_ lubią tę wiadomość

💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024

Ona:
    długie cykle, PCOS ❌
    histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
    jajowody drożne ✅
    MUCHa - czysto ✅

On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ maj

koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 18,18 mln/ml
    Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 69,08 mln
    Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 3,5 %
    Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 70%
    Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%

Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
    hormony w normie ✅
    Powtórka posiewu czysta ✅
    kariotyp OK ✅

✨rodzę w 2026 🍀 ✨
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kaliope 🤣🤣🤣 przytulam za pecha! Drogie te wizyty, oj drogie.
    Tylko nie opowiadaj tej historii przy wigilijnym stole, bo faceci podłapią i będzie, że kobiety nie patrafia w samochody 🤪

Kaliope lubi tę wiadomość

🧩 starania od 7.2024 o brakującego puzzelka. To nie jest nasza wiosna 💔
    ⏸️ Kwiecień 2025- 9dpo, cień cienia
    💌 (6t0d) pęcherzyk żółtkowy, z zarodkiem 3,6mm i echem serduszka
    💌 (7t0d) Zarodek 6.6mm, brak akcji serca 💔
    💔 (8t4d) dzien mamy 2025 łyżeczkowanie- zasniad groniasty częściowy
    Wciąż walczymy o Ciebie 🖤

Powrót do starań 8.2025

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    nie mam. Jak widać siedzę w necie i odświeżam jak jakiś wariat :P. Ale realnie to one pewnie ok. 21 będą, bo dzisiaj byłam później.
    Ściskam 🤞🤞🤞 i czekam razem z Tobą!
    Ps. Twoj wynik bety to będzie mikołajkowy prezent dla naszej grupy 🎁🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 18:03

Darrika, Miś, Kaliope lubią tę wiadomość

🧩 starania od 7.2024 o brakującego puzzelka. To nie jest nasza wiosna 💔
    ⏸️ Kwiecień 2025- 9dpo, cień cienia
    💌 (6t0d) pęcherzyk żółtkowy, z zarodkiem 3,6mm i echem serduszka
    💌 (7t0d) Zarodek 6.6mm, brak akcji serca 💔
    💔 (8t4d) dzien mamy 2025 łyżeczkowanie- zasniad groniasty częściowy
    Wciąż walczymy o Ciebie 🖤

Powrót do starań 8.2025

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam wątek z dziś i tulę mocno za biele :(

@darrika piękny wschód! Te widzialm dziś rano :D
    @siasi ja zawsze testuje pinka ale te płytkowe i bardzo sobie je chwale :)
    @Treaclynat pewnie ze nie powinno wpłynąć negatywnie! Najważniejsze żeby wtedy kiedy ma się ochotę i zbey nie było to wymuszone bo czasem i takie historie słyszałam :D cały miesiąc abstynencja a w dni płodne nagle partner potrzebny tylko do zapłodnienia.. :D
    @pogubiona mam nadzieję, ze testowanie z nami przyniesie ci szczęście! :D

odpowiedziałabym najchętniej każdej z Was ale ten wątek idzie wyjątkowo szybko i nie jestem w stanie podpowiadać na wszystko tak lecicie z wiadomościami hahahha

Darrika, Pogubiona, Treaclynat lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛
    03.04 6 cm zdrowej córeczki 💛
    29.05 🧬 połówkowe i 380 g zdrowej Pszczółki 🐝💛
    01.08 3 prenatalne - 1550 g miłości 💛

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w środę idę potwierdzić owulacje ale jesli będzie, to chyba moje testowanie się przesunie na 21.12 :D ale potwierdzę jeszcze w środę żeby ewentualnie poprosić o przepisanie :D pisałam do mojej lekarki w sprawie tego Ovitrelle co myśli o wzięciu dziś i napisała ze powinno się brać jeśli pęcherzyk jest w granicach 18-22 mm a przy takim wzroście szybkim dziś powinien mieć już minimum 20 mm na wieczór, więc nie powinno to robić dużej różnicy.
    chciałam wziąć jutro wieczorem tak jak radziłaś mi @siesiepku ale stwierdziłam ze weekend bardziej sprzyja staraniom i wyluzowaniu i jak wezmę dziś zastrzyk przed snem to będziemy mieli cały tydzień żeby działać :D haha

Darrika, siesiepy lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    nie mam. Jak widać siedzę w necie i odświeżam jak jakiś wariat :P. Ale realnie to one pewnie ok. 21 będą, bo dzisiaj byłam później.
    tez czekam na wynik Twojej bety! testowalyśmy razem w listopadzie, więc liczę ze w grudniu czas na mnie :D haha

Miś lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛

preg.png
  • Miś Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Ściskam 🤞🤞🤞 i czekam razem z Tobą!
    Ps. Twoj wynik bety to będzie mikołajkowy prezent dla naszej grupy 🎁🍀

To jest takie piękne co napisałaś 🥺.
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

Mój największy % przyrost 🙏🥺

Kinia92, Julia24, Cel95, aglo, Sunday_92, Pogubiona, izzou97, Blossomka, DreamBee, Darrika, Marcia03, aszin, almost.there, onalola, Annette, Dahlia, Iga1707, Loraa, Ona_39, Pustynia, Kaliope, angieDream, Olisska, Siasi, Katarena, Anka96, Migotka96, ConteBis, Nayeli, hakorośl, Deyansu, Księgowa, Darka101, Sanana, Hope🍀, cysterka95, kitka_, Pacynka, AnMiPe, Kłębuszek, Treaclynat, Ilka96, Slava, avellana, dailydamn, Lisik, Justa28, Joasia3201 lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
    nasz Cud 👼💔

Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
    12/2024 8 tc. 👼💔
  • aglo Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

Pięknie 🤩 🎁 gratulacje i oby już mniej zmartwień 😘

Miś lubi tę wiadomość

34l. 👧 36l.👦
    2019.12 - poronienie samoistne 7+6tc
    2020.11 - syn 🩵 - pPROM 35+2tc

25.11.2024 OM
    20.12.2024 ⏸️
    07.01.2025 6+1 CRL 3.2mm ♥️
    28.01.2025 9+1 CRL 2.6cm ♥️
    17.02.2025 12+0 CRL 6,1cm, FHR 156 ♥️ NT 1,7mm
    18.02.2025 12+1 CRL 6,4cm, FHR 154 ♥️ NT 2,2mm
    25.02.2025 NIPT - wynik prawidłowy - chłopiec 🩵
    18.03.2025 16+1 181g 🐻
    15.04.2025 20+1 385g 🐨
    13.05.2025 24+1 713g 🦊
    10.06.2025 28+1 1280g 🐼
    01.07.2025 31+1 1853g 🐶
    22.07.2025 34+1 2650g 🦁
    12.08.2025 37+1 3162g 🐯
    13.08.2025 37+2 2790g i 51cm 🩵
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

Super! Trzymam kciuki żeby dalej wszystko dobrze szło 🤞

Miś lubi tę wiadomość

• Pogubiona Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Miś - Ty nasz Mikołaju! :D
    Gratulacje! <3

@Finch11. dziękuję za miłe słowa! Bez względu na wtorkowy wynik - dziś były mi potrzebne :)

edit: środowe testowanie miało być - dziś głowa nie ta ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 19:07

Finch11, Miś, Ona_39 lubią tę wiadomość

👱37 🧔42 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])

29.04.25 - beta 77,40mIU/ml
    02.05.25 - beta 294mIU/ml
    05.05.25 - beta 997mIU/ml
    15.05.25 - pierwsze USG 7(6+1) - mamy 0,41cm i ❤️
    26.05.25 - USG (7+4) - 1,40cm i ❤️ (tętno 150)
    05.06.25 - USG (9+1) 2,35cm i ❤️
    23.06.25 - USG (11+5) 5,33cm i ♥️
    24.06.25 - NIFTY PRO - zdrowa dziewczynka 🩷
    30.06.25 - USG (12+5) 5,93cm i ♥️
    24.07.25 - USG (16+4) 14cm i ♥️
    21.08.25 - USG 🤞🤞🤞
    01.09.25 - połówkowe 🤞🤞🤞

preg.png
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

CUDOWNIE! PIJE DZIS TWOJE ZDROWIE!

edit: WASZE <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2024, 19:02

Miś, Pogubiona, kitka_ lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛

preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miś wrote:
    Dziękuję Wam Dziewczyny.

Wynik bety:
    06.12.2024 2271

04.12.2024 był 1155

I to są wieści na osłodę dnia! Pięknie teraz już kochana z górki tylko, rośnijcie zdrowo i nudnej ciąży ❤️

Miś lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ