X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
Odpowiedz

Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔

Oceń ten wątek:
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora13 wrote:
    Mocne kciuki na pokładzie!! Ja po obudzeniu powiedziałam do Pani anestezjolog, że ja to chyba nie spałam?! Zaśmiała się i powiedziała, że spałam bardzo twardo 😂😂

Hehheheh :D ja tylko powiedziałam, że ale jak to już? 😂

Bałam sie tej narkozy a było świetnie 🫢

Starania od 06.2022

👦
    ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
    👩
    torbiele w piersiach 🔴
    cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
    hormony 3dc 🟢
    udrożniony jajowód🟢
    TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
    I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
  • Aurora13 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    @aurora, cieszę sie ze sie wybawilas! A jak powrót? Bo te powroty z festiwali koncertów we wro to dla mnie zawsze horror- zero szans na ubera i dopchanie sie do tramwaju, i trzeba dymać na pieszo pół miasta z bolacymi nogami 🤣

No więc dostanie się do jakiegokolwiek środka transportu po koncercie jest niewykonalne. 😂 My najpierw poszłyśmy jeszcze do toalety, to sam stadion już był dość pusty, ale przejście na przystanek tramwajowy nie do pokonania. Korek z ludzi. Odeszłyśmy kawałek dalej i czekałyśmy na męża przyjaciółki, zgarnął nas autkiem, ale dopiero po ponad godzinie było możliwe przejechanie w jakimkolwiek kierunku. Widziałam też, że tramwaje też już były wtedy w miare puste. Jak ktoś ma nocleg na miejscu i czas i to warto sobie poczekać, aż się uspokoi. Gorzej jak ktoś ma np pociąg powrotny i boi się, że się spóźni.

👩31l.🧔31l. 🐕‍🦺🐕

starania od 01.2023

08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód

AMH - 1.020

3 x IUI ❌

I IVF - 07.2025 ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 zarodków
    II IVF - 08.2025 ?
‹‹ 111 112 113 114 115
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ