X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
Odpowiedz

Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja 🧚🏼‍♀️ Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikoreczkaaa wrote:
    Nadzieja a chodzisz do kliniki czy do zwykłego lekarza? Plus bierzecie pod uwagę np. IUI? :)

Siesiepy podziwiam. Mnie póki co stać na zrobienie obiadu i zjedzenie go. Główny czas to mam spanko. 😀musze sie ogarnąć bo jak chodziłam do pracy to jakiś taki żywszy był człowiek.

Od października jestem w klinice .. mam dwóch lekarzy ze względu na terminy a wiadomo ovu zbadać muszę a czasem jednego nie ma .. i oni też zawsze mogą konsultować się itd .. myślę już mocno o zaawansowanej „pomocy” ale usłyszałam że najpierw drożność .. potem jak już inseminacja a za pół roku żeby było prawie oficjalnie 2 lata starań ivf .. staram się to wypierać i modle się o naturalne zajście .. teraz czekanie tydzień na betę ,będzie łatwe bo święta i mam dużo na głowie ale wieczorami mam tak że czasem się rozklejam ehh
    Z jednej strony to jest najgorsze że ogólnie wszystko jest ok więc lekarze nie widzą powodów do szybszej pomocy bo zawsze jest jakaś szansa na naturalne poczęcie .

Przebadani :)

starania od 08.2024
    plany - drożność kolejna

W końcu się uda :)
‹‹ 236 237 238 239 240
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ