Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ogromnie czekam na ten pierwszy cud w 2026r. Mam nadzieje że ten rok bedzie dla niedobitków rokiem cudów dla każdej bez wyjątku. ✊️✊️✊️
aszin, Carrie12, Aurora13, Frajda, Marz91, PaulinKA, Czajnik, Motylek93, Loraa, siesiepy, Chochlik12, askowe, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
🍀🍀🍀🍀

-
Dziewczyny to ja poproszę chociaż pół kciuka, bo w tym tygodniu zaczynam "polowanie" na owulacje. I oby mnie nie zrobiła w konia i nie pojawiła się ani w czwartek ani w piątek, bo mam się zgłosić w 2 dobie po owulacji. Jedna apka mi pokazuje piątek 😞 inna niedzielę. Ale kto wie 🤷Tak dawno tego nie robiłam, że się stresuje, że wszystkie wizyty pójdą na marne, bo każda będzie u innego gina, co drugi dzień, tak celuje. Że znowu wszystko się pomiesza, że któryś czegoś nie zauważy. Mam testy owulacyjne i chyba zaraz zrobię zobaczyć, akurat mało piłam bo miałam młyn w pracy 😅
Motylek93, Sikoreczkaaa, aszin, Loraa lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral,
Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - start 22.01 -
Ja po wizycie. Na lewym jajniku 3 AFC. Na prawym 2 AFC. Mam estrofem i primolut. Rozpisanie stymulacji w sobotę.
W ogóle dziwnie, w poprzednim cyklu na prawym był 1 AFC, na lewym 5. Owualcja była z prawego 😂
Oddaliśmy też krew na Allo i Crossmatch. Wyszło taniej niż w Diagnostyce, bo 1050,00 zł za obydwa badania.
Marz 🤞
Czajnik, Marz91, Motylek93, siesiepy, aszin, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
A ch*j z tym wszystkim! -
Ok, nadrobiłam was!
Marz, co za koleżanka!! Ja bym się po prostu przestała odzywać do niej, wygląda na to że albo jej hormony buzują i nie wie co robi albo właśnie chce się każdemu pochwalić... Ja co prawda już nie mam znajomych co się starają (wszystkim bliższym i dalszym już się udało, jesteśmy ostatni), ale myślę że o swojej ciąży bym powiedziała bardzo delikatnie i na pewno nie w superlatywach i NA PEWNO nie komuś z kim nie rozmawiałam kilka lat...
Aurora, ale wyhodowałas jajec
tak trzymać! Trzymam mocno kciuki za niedzielę 
U mnie jeśli chodzi o rady to mimo że jestem wierzaca i myślę że modlitwy dają pozytywny efekt na chociażby spokój psychiczny, to chyba najlepszą miałam taką: Teściowa mi jakiś święty piasek kazała pić i mówiła że to żebym w ciążę zaszła
jest katechetką... Ja jednak myślę że to tak niekoniecznie działa 🤣
Marz91 lubi tę wiadomość
Starania od 11.2022
Aktualnie przyjmuje: Euthyrox 75, Clexane, progesteron, kwas foliowy metylowany, aspiryna 150mg, żelazo, witamina B i D
JA (31)
16.01.2026 - 2.14cm i bijące serduszko ❤️
1.12.2025 ovitrelle, 11.12 ⏸️
09.2025 MTHFR homozygota, homocysteina ok
Zespół lepkiej płytki krwi, niska krzepliwosc
05.2025 i 07.2025 - 2 x biochem, 1 po ovitrelle
04.2025 ferrytyna do poprawy
09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
->Tarivid, Metronidazol 10 dni
08.2024 - badanie drożności jajowodów - ok
09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5 - aktualnie kolo 1
On: 32 lata
04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!)

-
Marz mnie też stresowało to odliczanie do owulacji/okresu i wstrzelenie sie w te terminy. Kciuki! ✊️
Lora za Ciebie też ogromne kciiki!✊️
Marz91 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
🍀🍀🍀🍀

-
Dziewczyny ja trzymam za każdą z Was kciuki 😘 I jak Sikoreczkaaa mówi też czekam na pierwszy cud w tym roku, oby jak najszybciej 😘🍀🤞
Ja powoli zaczynam żegnać się z pracą i witam z nową - od jutra zaczynam badania. Oczywiście próbowałam umówić się tez do poradni leczenia niepłodności gdzie chodzimy i przez 3 dni nie udało mi się dodzwonić. Czyżby nas już skreślili i nie chcą odbierać? 😜
Motylek93, Pustynia, aszin lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 4 cykle z letrozolem (Aromek) ❌
IUI
-12.2025 - Aromek 2x1 - 3 pecherzyki ❌
Starania STOP - zmiana pracy
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Ja nie ogarniam że ten lekarz co ja chodzę do niego co mi wykrył adeno i mnie operował ma średnie opinie. Ja jestem zachwycona. Jestem po wizycie. Po laparoskopi wszystko ładnie pięknie. Lekarz myślał że jestem w trakcie stymulacji bo na lewym niedrożnym mam 3 pęcherzyki tak ok 11-12mm, a na prawym drożnym 5 w wielkości od 12 do 15mm. Wiadomo, że nie wszystkie muszą dać owulację. W środę mnie przyjmie w cenie dzisiejszej wizyty. Zmierzy pęcherzyki. Wyliczy mi owulację i ewentualnie przyjdę jeszcze w piątek ale z tego co widzi, powinno być standardowo 14dc, czyli za tydzień w poniedziałek mogłabym umówić wizytę w klinice 😱🥹 do tego zobaczył początek hemoroidów 🤮 i od razu dostałam leki i skierowanie do specjalisty. Wizyta 10 minut. Ale w sumie w jednej cenie będą 3 😅 aa no i tylko endometrium słabe, ale to może być wina pomieszanego cyklu. Ale powiedział, że nie na tyle słabe żeby lekami nie dało się podciągnąć. Chwilowo u mnie ekscytacja 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia, 21:50
Sikoreczkaaa, Carrie12, aszin lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - start 22.01 -
Alysa, jak szybko Ci z tą pracą idzie! Dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej byłaś, jak Ty to tak szybko ogarnęłas
dziwne że z kliniki nie odebrali, a nie masz jak tam podjechać? Może im się telefon zepsuł? 😅
Marz, super! Taka obsługa w cenie jednej wizyty i to jeszcze z dobrymi wieściami
hemoroidami się nie przejmuj, dobrze że Ci zauważył! Ja byłam przerażona jak się okazało że mam, myślałam że to choroba starych dziadów a tu się okazuje że to też choroba ludzi siedzących przy biurkach 😐
Marz91 lubi tę wiadomość
Starania od 11.2022
Aktualnie przyjmuje: Euthyrox 75, Clexane, progesteron, kwas foliowy metylowany, aspiryna 150mg, żelazo, witamina B i D
JA (31)
16.01.2026 - 2.14cm i bijące serduszko ❤️
1.12.2025 ovitrelle, 11.12 ⏸️
09.2025 MTHFR homozygota, homocysteina ok
Zespół lepkiej płytki krwi, niska krzepliwosc
05.2025 i 07.2025 - 2 x biochem, 1 po ovitrelle
04.2025 ferrytyna do poprawy
09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
->Tarivid, Metronidazol 10 dni
08.2024 - badanie drożności jajowodów - ok
09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5 - aktualnie kolo 1
On: 32 lata
04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!)

-
Czajnik wrote:Alysa, jak szybko Ci z tą pracą idzie! Dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej byłaś, jak Ty to tak szybko ogarnęłas
dziwne że z kliniki nie odebrali, a nie masz jak tam podjechać? Może im się telefon zepsuł? 😅
Marz, super! Taka obsługa w cenie jednej wizyty i to jeszcze z dobrymi wieściami
hemoroidami się nie przejmuj, dobrze że Ci zauważył! Ja byłam przerażona jak się okazało że mam, myślałam że to choroba starych dziadów a tu się okazuje że to też choroba ludzi siedzących przy biurkach 😐
Dziękuję 🙂 wiem właśnie, bo pytał jaki tryb pracy mam i ile godzin w tym samolocie siedziałam 😅 bo to stosunkowo małe zmiany, ale leki od razu dostałam. Mały sukces ale się cieszę. Niektórzy, nie lubią tego lekarza bo właśnie niby wynajduje choroby no i się nie uśmiecha zbytnio. A dla mnie to na plus, że patrzy kompleksowo, i rzeczowo podaje informacje. Ale to małe miasteczko, a i tak cudem go znalazłam. Bo ma podaną na stronie nieaktualny adres a rejestrację prowadzi bardzo miła Pani ale zdalnie i nie zawsze ma telefon przy sobie. Ale zawsze oddzwania.
Czajnik, Carrie12 lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - start 22.01 -
Marz może te opinie wynikają z faktu że lekarz no jest jakiś specyficzny, może jakiś inny humor? Nie każdemu wszystko pasuje, są tacy co chcieliby by lekarz był jak dobry kumpel, a inni na odwrót.
Czajnik ja też nie ogarniam że to tak szybko idzie. Byłam dziś u moich nowych "koleżanek" na pobraniu krwi i w labie i wszędzie tak się cieszyły. Babka z kadr już mi na Ty mówi 😆😜
Jeszcze tylko okulista dziś. Widzę na skierowaniu dokładne badanie oka więc obstawiam zakrapianie. Reszta popołudnia z głowy z precyzyjnym widzeniem 😆
A co do poradni to nie wiem, pewnie położna zakręcona. Mogłabym tam podjechać ale tak nas zasypało że średnio mi się chce na miasto wychodzić. W niedzielę ponad 20 cm spadło xD
Aszin dziś podgląd? Dobrze pamiętam? Czekam na info. 🤞
Loraa za Ciebie też trzymam kciuki, niech się dzieje 🤞❤️
Zachodzie moje Niedobitki w ciążę, w końcu ile można być staraczką 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 10:46
Marz91, Czajnik, Motylek93, Sikoreczkaaa, aszin lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
IUI
35🧔♂️
• badania hormonów – ✅
12 pęcherzyków, punkcja na 90% w poniedziałek, w sobotę jeszcze jeden monitoring. Od jutra zamiast Gonalu Menopur i Ganirelix ☺️
siesiepy, Fox, Carrie12, Alysa, Czajnik, Pustynia, Marz91, Aurora13, Motylek93, Sikoreczkaaa, Księgowa, Frajda, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2023
03.2024 💔
♀ Hashimoto, trombofilia | AMH 5,1
♂ Oligoteratozoospermia
01.2026 ICSI – 14 🥚 ➝ 11MII ➝ 6 zapł. ➝ 2 ❄️ + 1 ⏳+ 1 świeżaczek 🌱
24.01.2026 ET 5.1.1 🍀🍍 -
Czajniczku też mam hemoroidy.Czajnik wrote:Alysa, jak szybko Ci z tą pracą idzie! Dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej byłaś, jak Ty to tak szybko ogarnęłas
Powiększają się i zmniejszają regularnie. Na tylu lekarzy co chodzę akurat z nimi nie byłam u nikogo, trzeba będzie to zmienić. 🙈
Marz mój lekarz na NFZ który wykrył mi CIN i HPV też ma średnie opinie a ja go uwielbiam. Ma specyficzny humor i gadkę, więc pewnie to bardzo wielu "wrażliwym" nie odpowiada. 😁
Alysa co wy tam za atak zimy macie. Dostałaś się dzisiaj bez problemu tam na te badania? Atmosfera widzę szykuje się przednia, niech tak będzie cały czas. 😁
Aszin wooo piękny wynik. 🤩 Uwaga na ganirelix, swędzi! Stymulacja musi naprawdę iść po jego myśli, skoro monit dopiero w sobotę. Możesz czuć się bezpiecznie i przestać stresować na ten moment. 😁
Ja dzisiaj proszę o pół kciuka, egzaminuje się. Najgorsze co może się stać to to, że nie zdam. Wolałabym jednak zdać oczywiście. Nie po to się uczyłam. 😅 A stety niestety jestem zaskoczona swoim ociężałym myśleniem, wczoraj nawet mąż mi musiał tłumaczyć, że pomyliłam znak większości z mniejszości. 🤡 Teraz sprawdzam po 5 razy takie rzeczy.
No i po egzaminie wrócę w końcu do Was normalnie.
Lorka, jest z czego kulać. 🥰 Więc niech się wykażą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 12:34
Alysa, Marz91, Motylek93, Sikoreczkaaa, aszin, Frajda lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙

-
Siesiepy trzymam kciuki za egzamin 🤞 dasz radę dziewczyno.
Co do zimy to ja wiem że codziennie tylko pada. Udało mi się dojechać dziś wszędzie nawet na czas ale nie ma co patrzeć po rozkładach jazdy autobusów.
Wyszłam od okulisty i wszystko w porządku ( oprócz wady która mam) 😜
aszin lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
IUI
35🧔♂️
• badania hormonów – ✅
siesiepy kciuki na pokładzie 🤞🍀
Alysa ja miałam atak zimy w tamtym tygodniu, akurat po powrocie z wakacji. Zderzenie z temperaturą -20, czyli ponad 50 stopni różnicy między temperaturami przeżyłam, do tego śnieżyce. Od razu gardło mi siadło i ogólnie ciężko organizm funkcjonował. Za to dzisiaj już mamy odwilż i piękne 5 stopni na plusie 🙂Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - start 22.01 -
Aszin - piękny wynik. 🙊✊🏻
Alysa - gratuluję nowej pracy ! Nowy rok, nowa praca. Niech Ci będzie tam dobrze😘
Siesiepy - kciuki za egzamin i wracaj tu do nas, bo chyba będzie się działo 🤣
Marz- ja pracuję z wieloma lekarzami i kurczę, każdy ma swoich zwolenników nawet największy wredziol, a czasem najukochańszy lekarz jest dla kogoś tym najgorszym. Najważniejsze, żeby Tobie odpowiadał. Obyś czuła się zaopiekowana❤️
Ja już jestem balonikiem, sama czuję się jak pęcherzyk gotowy do pęknięcia 🤣 dziś wieczorem triggery, a jutro mój ulubiony dzień- bez leków i odpoczynek przed punkcją.
Sikoreczkaaa, Marz91, aszin, Czajnik, Carrie12, Motylek93, Pustynia, Frajda lubią tę wiadomość
starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - IO, nadwaga
🧔31l. - translokacja zrównoważona 11%
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️
01.2026 - PICSI ⌛- Gonal-F, Menopur -> 8MII-> 6 zapłodnionych 🍀🍍 🤞-> 3AA I 3AB ❄️❄️
18.01.2026 - transfer 10A 🍀🍍 w 3 dobie -
aszin wrote:12 pęcherzyków, punkcja na 90% w poniedziałek, w sobotę jeszcze jeden monitoring. Od jutra zamiast Gonalu Menopur i Ganirelix ☺️
Aszin Ty kurko! ❤️ piekny wynik :* jak sie czujesz?
aszin lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
🍀🍀🍀🍀

-
Aszin ale wynik, piekny😘 taki myślę idealny względem ilości i jakości 😜
Marz u nas odwilż ma być cały jeden dzień i zapowiadają 1, może max 2 stopnie. Na drugi dzień znowu mróz - 5/-10. Nie sądzę że ta ilość stopnieje 😆
Aurora czyli mówisz że się toczysz powoli? 😜
Marz91, aszin lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
IUI
35🧔♂️
• badania hormonów – ✅
No dokładnie 😂starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - IO, nadwaga
🧔31l. - translokacja zrównoważona 11%
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️
01.2026 - PICSI ⌛- Gonal-F, Menopur -> 8MII-> 6 zapłodnionych 🍀🍍 🤞-> 3AA I 3AB ❄️❄️
18.01.2026 - transfer 10A 🍀🍍 w 3 dobie -
Marz, super lekarz, trzymam kciuki za sprawne polowanie na owulacje 🍀
Siesiepy trzymam kciuki 🤞🏻
Aurora, trzymam kciuki niezmiennie, niedługo będzie po wszystkim 💚
Ja się czuję dobrze, trochę czuję jajniki, ale to tylko lekki dyskomfort ☺️
Sikoreczkaaa, Carrie12, Marz91, Motylek93, Frajda lubią tę wiadomość
Starania od 08.2023
03.2024 💔
♀ Hashimoto, trombofilia | AMH 5,1
♂ Oligoteratozoospermia
01.2026 ICSI – 14 🥚 ➝ 11MII ➝ 6 zapł. ➝ 2 ❄️ + 1 ⏳+ 1 świeżaczek 🌱
24.01.2026 ET 5.1.1 🍀🍍 -
Wow, ale się dzieje!
Trzymam kciuki, nawet jeśli spóźnione 😅 I za wszystkie punkcje które już niedługo 🩷
Melduję że Krk zasypany, drogowcy walczą, ale to zdecydowanie nierówna walka, dziś sypało mega gęsto cały boży dzień. Podkarpacie i nasz domek na górce też zakopany w śniegu i nie, wcale kurierzy nie zaczęli nam teraz dowozić wanien, pryszniców i innych płytek ważących tonę 😂 oczywiście nie są w stanie podjechać nawet pod dom więc mąż z teściem dzielnie tyrają 😂
Ja po wizycie w klinice, owu miałam 🎉 Ale stymulacje znowu musimy przesunąć, bo okres wypadnie mi prawdopodobnie jak będę w Katarze, a wwozić tam te wszystkie leki to średnio mi się uśmiecha + jadę tam do roboty mimo wszystko, więc pewnie nawet z podaniem wszystkiego byłoby różnie. Ech, zawsze coś 😅 a z drugiej strony co to jest kilka tygodni opóźnienia
💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024
Ona:
długie cykle, PCOS ❌
histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
On: walka z obniżonymi parametrami nasienia i wysoką fragmentacją
wrzesień 2024 ➡️ grudzień 2025
koncentracja: 7,76 ➡️ 30,10 mln/ml
Całkowita liczba 27,94 ➡️ 138,46 mln
Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 7,7%
Plemniki żywe 55% ➡️ 52%