Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
Odpowiedz

Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔

Oceń ten wątek:
  • Iskiereczka00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku ogromne gratulacje 😍♥️ Pamiętam jak dopiero co pisałaś nam o dwóch kreskach 🥹🥰 Dorciu witaj po tej stronie brzuszka, niech Ci będzie jak najpiękniej ♥️♥️♥️

Aszinku kciuki zaciśnięte mocno, mocno 💪🏼🙏🏻✊🏻

Chochliczku daj znać jutro jak po podglądzie 🥚

Pustynia mam to samo z tym byciem marudą 🫣 trzymam kciuki za ten cykl 💚

Aurorka gratulacje za wytrwałość, -7kg to super wynik 🎉 Daj znać jak będą wyniki biopsji. Zapaleniu endo mówimy avada kedavra! 😉

Starania od 10.2022

👩🏼 35
    ❌️IO, hipoglikemia reaktywna, niedrożny prawy jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza
    ❌️Kir AA, brak implantacyjnych
    ❌️Brak przeciwciał blokujących (allo mlr)
    ✅️Kariotypy prawidłowe
    ✅️Przeciwciała przeciwplemnikowe ujemne
    ✅️ANA ujemne, TRAB ujemne
    ✅️HB wyleczone

🧔🏻‍♂️ 36
    ❓️06.2025: 23,75 mln, ruch postępowy 14%, procent prawidłowych 3%
    ❓️fragmentacja z 2023 roku: prawidłowych 73%.
    ✅️Hla C1C1

IVF
    I procedura, krótki protokół 07.2025 - 7 pobranych ➡️5🥚➡️ 0❄️
    II procedura, długi protokół 09.2025 - 10 pobranych ➡️8🥚➡️❄️❄️❄️➡️ przetrwał 1❄️➡️ PGT⏳️➡️nieprawidłowy😭

17.04.26 pierwsze ⏸️🥹 5tc 💔✨️
  • Marz91 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pustynia nie jesteś sama 🙂

Moje morale też szoruja po dnie i też siedzę cicho, bo ile można narzekać. Zaraz pomyślicie, że wszystko widzę w czarnych barwach.

Ale dobrze wiedzieć, że u Ciebie już rusza do przodu 🙂

🧑‍🦱 31 👱 34🐈‍⬛
    AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56 -> 2,44
    12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
    17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
    14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
    18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
    brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
    Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
    Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa
    cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅

Accofil, Hydroxychloroquine, Acard, Equoral,
    Encorton
    Cross Match 29,7%
    Allo Mlr 0%
    Adenomioza 🚨
    Zmiana kliniki 10.25

IVF II - 22.01.26 -> 02.02.26 punkcja -> ❄️❄️❄️
    5.1.1, 5.1.2, 6.3.2 (1 zdrowy)
    IVF III - 03.04.2026 -> 14.04.26 punkcja -> ❄️❄️❄️
    5.1.1, 5.2.2, 5.2.1 (2 zdrowe)
    Razem 3 zdrowe po PGT-A
    Immunosupresja 🔜
  • Natt Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, większość z Was kojarzę :), część jest dla mnie nowa. Na początku starań się udzielałam na wątkach miesięcznych, ale niestety dla mojej psychiki stało się to później ciężkie, jak widziałam wysyp ciąż. To już u mnie ponad dwa lata starań. W tym roku przynajmniej dowiedziałam się o przyczynach niepłodności. Zapalenie endometrium + translokacja chromosomów. Po jednej turze antybiotyku teoretycznie kolejna biopsja wyszła ok, chociaż krwawienie po okresie nadal się pojawia. Ciśnienie na ciążę od kilku miesięcy ustąpiło, ta myśl jest w jakiejś czarnej dziurze poprostu. Straciłam chyba większość nadzieji, że zostanę jescze mamą.

6 miesięcy starań o córeczke 🩷
    Córka z 2023: Wielowadzie. Między innymi: obustronne stopy końsko-szpotawe, hipotrofia, niska masa ciała, zaćma oka lewego.
    W trakcie badań genetycznych.

Kwiecień 2024 Starania o rodzeństwo 🤱
    Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna

AMH 3,95
    Hormony ✅
    Nasienie ✅
    Owulację ✅
    Endometrioza głęboko naciekająca, zrost jajnika lewego z macicą.
    Zapalenie endometrium
    Translokacja chromosomu 11 i 22

Od Marca 2025 pod opieką poradni leczenia Niepłodności w Instytucie Zdrowia Kobiet w Warszawie.
    Od listopada 2025 pod opieką poradni leczenia niepłodności na Starynkiewicza.
‹‹ 308 309 310 311 312
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ