niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOczywiscie ze tak. Ja nie mam potrzeby codziennie i co drugi dzien tez dla mnie to duzo ale wiadomo jak chce sie dziecko to chociaz ze 2-3 cykle trzeba sie tak postarac. A caly tamten miesiac byl z mojej inicjatywy ja po owulacji odpuscilam bo stwierdzilam ze jak to ma byc dla niego przymus to lepiej nie. Teraz mu powiedzialam ze to od niego zalezy bo ja nie chce sluchac ze mu przykro ze sie nie udalo jak on nic nie robil w tym wzgledzie. Wiec teraz on niech cos z tym zrobi i wczoraj dla seksiku mnie obudzil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa sluchajcie nie wiem co zrobic. Jeszcze dzis bede z moim o tym gadac. Ale zaczynajac od poczatku.
Moj G od jakiegos czasu mi mowil ze jego malym marzeniem jest otworzyc wlasne schronisko w gorach noo i co dzis mi wyslal ze do schroniskach w gorach sowich jest potrzebny opiekun albo para. Przeprowadzka od 1 wrzesnia. I z jednej strony bardzo bym chciala z drugiej mega sie boje. Niby wyslanie CV do niczeg nie zobowiazuje ale z drugiej strony jak nam sie uda? -
No to czego tu się bać? W tej chwili nie masz dobrego zatrudnienia, będziecie razem, może on też potrzebuje takiej ZMIANY, samorealizacji...wtedy poprawi się to co powinno się polepszyć ( ) Wiem, że to duże zmiany, ale przynajmniej wyślijcie CV
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przynajmniej sprobuje, mamy jedno zycie ostatnio zastanawiqm sie nad haftowaniem krzyzykowym. Bym chciala mojemu wyszyc jego ulubione auto chrysler 300c. I moze bratu na slub hm wlasnie szukam wzoru.
-
nick nieaktualnyHahaha zobaczymy ;p wlasnie w sumie jak nie teraz to kiedy? Nikt mi nie da kredytu tu raczej zycia sobie nie uloze a nawet myslelismy z G ze trzeba jakis interes wymyslic na odleglosc ktory pozwoli nam prowadzic scbronisko i zarobic na zycie. Wiec moze to jest ta szansa.
-
Wkurza mnie to ovu, przez przypadek kliknelam na nie lubie to u olowianej i nie moge tego odkrecic mogliby by dac opcje cofniecia
ołowiana wrona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri, a ja myślę, że to nie przypadek a dar od losu, za duży zbieg okoliczności...Twoja niestabilna praca, jego marzenie i proszę okazja się trafia, i może to być para... A nawet to, że jeszcze nie jesteś w ciaży może być na plus...kto wie CV wyślij, szkoda by było pluć sobie w brodę. Napisz jakiś świetny list motywacyjny /siostra poetka - więc w genach to masz :p / i do dzieła!!!
-
nick nieaktualny