niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak mysle ze chyba tak zrobie jssli przejde rekrutacje. Bo w sumie mnie to nie przeszkadza a moge dac komus szczescie moj ju wie o tym. Bo ja kiedy mialam na to ochote ale odeszlam od tego pomyslu przy swoim bylym i teraz znow o tych wszystkivh osobach ktore nie moga miec dzieci pomyslalam. Mam nadzieje ze przejde rekrytacje i komus pomoge. Naprawde.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo i bardzo dobrze
Nie wiem czy maca zadzialala czy raczej postawienie sprawy jasno. Albo on teraz sie postara albo nici z dziecka. I powiem ze mega przyjemnie bylo po takim czasie poczuc ze to on zainicjowal choc zobaczymy na jak dlugo. Powiedzialam mu ze w przeciagu tygodnia powinna byc owulacja wiec ten czas powinien byc intensywniejszy bo moze w kazdej chwili przyjsc. A dzis temperatura nisko wiec znaczy ze owu jest tuz za rogiem -
Ja miałam tan na początku...wtedy tez mnie się jakoś więcej chciało i faktycznie seks był codziennie i prawie zawsze z mojej inicjatywy. Odpuściłam z kilku względów i teraz czasem jest codziennie, czasem co 2, 3 dni ale to on zaczepia. I lepiej mi z tym niż codziennym bzykaniem inicjowanym przeze mnie