niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ołowiana wrona wrote:D. co z tym bledziochem ?????
to był chyba jakiś wadliwy test, wszystkie inne negatywne.... @ nadal nie ma.
Miałam iść dziś na bete, ale zaspałam i musiałam lecieć do pracy.
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
Ostatnie dwa cykle zawsze miały 31 dni, dlatego miałam nadzieję, że już wszystko się wyregulowała, ale wcześniej bywało różnie, w lutym musiałam @ wywoływać luteiną, okres pojawił się dopiero w 56dc.
Mam za sobą dwie ciąże biochemiczne i strasznie boje się kolejnego rozczarowania, chyba dlatego tak zwlekam z tą betą. Przy poprzednich ciążach testy już w 11 dpo wychodziły pozytywne. Nie wiem sama co o tym wszystkim myśleć...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI tak samo mozna o mnie powiedziec jesli okaze sie ze te temperatury ida w gore ze wzgledu na owulacje to bede miala o 2 tygodnie wczesniej niz w dwoch poprzednich cyklach bo wtedy mialam w 24 i 23 dc a teraz bym stawiala ze 11 lub 12 dc. Wiec wszystko jest mozliwe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest u mnie tak dziewcznyna ktora mysli ze nikt nie wie ze ona w ciazy jest, a ze siedzimy na przeciwko siebie to czasem nie da sie nie usluszec niektorych rzeczy i dzis slyszalam jak mowila ze ona nie chce zeby ten dzieciak tak sie wiercil... straszne... wiadomo ze wpadka ale tez nie ma juz lat 20 tylko prawie 30 wiec powinna sie cieszyc szczegolnie ze i tak slub planowala i ma fajnego partnera i jej sie uklada...