niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moj ma dzisiaj chyba bana na seks bo się za bardzo najadłam i czuje sie jak kuuula! Ale ja też często poddaję się turbulencjom (u know what I mean ) Czasami mam wrażenie, że nawet trochę z nudów Tak Was wcześniej czytałam i Wam zazdroszcze. Ja z moim to seks tylko w łóżku mam. A tak bym chciała we wszystkich innych miejscach niż w łóżku namawiam go, zeby w aucie, ale zawsze cos. Chce tez gdzies w miejscu poblicznym, jakas przebieralnia, albo na działce na trawie, tak żeby ktoś mógł nas podejrzeć, a na to mała szansa bo działka jest mocno zasłonięta). A w domu to chce na podłodze, na ławie ale nieee...tylko łóżko. eh, eh, eh!
-
nick nieaktualny
-
Hehe tak słownik ale wiadomo o co kaman wszystkie ładne jesteśmy ot co, my przeważnie w łóżku bo najwygodniej ale w innych miejscach tez było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
około 30 dni +/- 2 dni, więc to niemożliwe. Nie mogę się za cholerę połapać w śluzie odkąd biorę wiesiołek bo na pewno jest sporo rzadszy. Boję się, że np leki na tarczyce mogły spowodować wcześniejszą owulkę...ale one chyba tak nie działają? sikne na test owu za jakiś czas, zobaczymy co mi powie.
-
nick nieaktualnyWiesz jesli wypadnie jej krotki cykl ok 26dni to moze byc owulacja. Nie ma co. Ale tylo teraz obserwacja zadecyduje czy to bylo to czy nie. Choc ja mysle ze moze byc jak u mnie. Ja sie tak podniecilam sluzem plodnym ze byl skok a potem byl spadek a jak mialam prawdziwa owulacje to nie bylo sluzu plodnego.
-
nick nieaktualnyarien wrote:około 30 dni +/- 2 dni, więc to niemożliwe. Nie mogę się za cholerę połapać w śluzie odkąd biorę wiesiołek bo na pewno jest sporo rzadszy. Boję się, że np leki na tarczyce mogły spowodować wcześniejszą owulkę...ale one chyba tak nie działają? sikne na test owu za jakiś czas, zobaczymy co mi powie.
-
O to krotki miała, jeśli krótkie cykle to może być wcześnie owulacja, co do śluzu w owulację niby ma być płodny w ten dzień a później kremowy czy jakoś tak.
-
nick nieaktualnyA u mnie tak nie bylo plodny byl wtedy kiedy owulacji nie bylo. Przygotowywalam sie juz na okres bo tak sie czulam i dwa dni przed owulacja wystapil u mnie sluz podobny do wodnistego plodnego. Troche mleczno bialy bardzo plynny ale polazylam go z miesiaczka bo u mnie taki wystepuje przed. Nastepnego dnia bol brzucha i to taki jak w bardzo krwawy dzien i cyckow i w ogole. Siknelam na test owu po pracy i kreska prawie identyko a wieczorem o 22 juz mocniejsza od kontrolnej. A w pochwie mialam suchosc i w dniu owulacji czyli nastepnego dnia ani grama sluzu i tak jest do teraz. Sluz to mala ilosc takiego gestego i grudkowatego ale tylko przy szyjce jest i malutko...
-
nick nieaktualny