nogi do góry?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś próbowałam cokolwiek z tego, co pisze Sasza, ale u mnie efekt odwrotny - podczas wysiłku typu zrobienie świecy, włożenie poduszki pod biodra, napinały mi się mięśnie pochwy i wszystko wypływało Teraz po prostu grzecznie leżę kilka minut, ale to niestety nie pomogło jak dotąd
Aha, przeczytałam kiedyś (jak dopiero zaczynałam starania i chciałam wszystko o wszystkim wiedzieć), że po ok. pół godz. po stosunku należy napinać mięśnie Kegla by "starą" porcję spermy wydalić bo przy następnym ta "zaschnięta" może przeszkadzać nowej porcji plemniczków
Sorry za literówki, słownik w przeglądarce poprawia, nie zna się na temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2013, 20:44
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Jesli szyjka jest wysoko to i tak pozniej wyplywa, a jesli jest niska to wyplywa praktycznie od razu...mozna spokojnie polezec po prostu, bo wstajac naprezamy miessnie brzucha i wypychamy nasienie...tez nie nalezy sie plukac...pisze bo czytalam, ze czasem dziewczyny po seksie plukaja sobie pipke prysznicem! masakra jakas-przeciez to wyplukuje flore bakteryjna potrzebna nam...
-
A ja właśnie zaszłam w cyklu gdzie "po" poleciałam od razu do łazienki Tak więc reguły nie ma. Ale wydaje mi się że lepiej po prostu poleżeć spokojnie niż dźwigać nogi do góry. Powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Identycznie zaszłam w ciążę jak zeloth i to trzy razy, więc osobiście jak czytam o takich metodach, to ubaw mam po pachy. Ale jeśli któraś z dziewczyn będzie lepiej się czuła robiąc świecę czy inne akrobacje, why not
zeloth wrote:Słyszałam, że to jest taki strzał, że trafia tam gdzie powinno a że część wypływa to naturalne. Ja zawsze po latam do wc i tak też zaszłam w ciążę, więc nie świrujmy
starająca się:), juicca lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykalitria wrote:ja tak mojemu mowie ale on twierdzi ze to ja go wypycham czasami daje nogi do gory, ale nie na swiece, podloze sobie poduszke pod pupe, zegne nogi w kolanach i ogladam TV jakies 20 min, na razie bezskutecznie.
hehe my z kolei lezymy jeszcze chwilke, tak z min albo dwie ale potem to juz wydaje sie śmieszne i po lezeniu, nigdy nóg nie dawałam do góry, ale moim zdaniem nie daje to nic. zobaczymy jak bedzie za 2 tyg, gdzie może być dzidziuśWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 12:10
-
Ja czasami sobie dawałąm nogi do góry, ale dla zabawy i odpoczynku, bo mnie miesnie okropnie bolały a to mi pomagało, ogólnie dzieciątko poczęliśmy wtedy, gdy poszłam bardzo szybko do wc i pod prysznic, nie zastanawiałam się, bo nam wtedy nie zalezało. Widocznie trafiliśmy w samą owulacje, bo nawet podczas siusiania nic a jesli to nie wiele poleciało, a od tamtej pory @ nie ma, za to leci 6 miesiąc nie ma reguły po prostu poczęcie dziecka to tak na prawde mały wielki cud
kalitria lubi tę wiadomość
-
hm..ja stosowalam juz wiele metod,nogi do gory,seks z nogami do gory,lezenie po serduszkowaniu itp.ale nic z tego niewyszlo teraz pelen luz i spontan..mamy ochote serduszkujemy,nie to nie..nic na sile..jednym udaje sie szybko innym nie i wiem ze duzo blokuje tu nasza psychika..
Myszka2305 lubi tę wiadomość
-
my teraz staramy sie aż nadto a'la króliki, nogi w górze, leżenie po, więcej seksu dla przyjemności niż dla ciąży, no i w tym cyklu ja wyjątkowo spokojnie podchodzę do sprawy. ok... szał jest z seksem, bo nie chce ani 1 dnia stracić, ale juz nie doszukuje się objawów. już nie robię notatek jak mi się odbije w prawo a nie w lewo albo jak mam 3 gazy dziennie a dzień wcześniej żadnego. Co będzie to będzie, ale jak nic nie będzie w lipcu to nie czekam z badaniami. Robie wszystkie jak leci. A nóż widelec...
-
Dziewczyny, żadne tam nogi do góry, należy nad jednoczesnym orgazmem popracować. Kobiecy orgazm właśnie po to matka natura wymyśliła - skurcze pochwy podczas orgazmu ułatwiają plemnikom robotę. A jak przyjemnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 19:25
gocha04, MalutkaEve, Mimbla lubią tę wiadomość