nogi do góry?
-
WIADOMOŚĆ
-
kalitria wrote:my teraz staramy sie aż nadto a'la króliki, nogi w górze, leżenie po, więcej seksu dla przyjemności niż dla ciąży, no i w tym cyklu ja wyjątkowo spokojnie podchodzę do sprawy. ok... szał jest z seksem, bo nie chce ani 1 dnia stracić, ale juz nie doszukuje się objawów. już nie robię notatek jak mi się odbije w prawo a nie w lewo albo jak mam 3 gazy dziennie a dzień wcześniej żadnego. Co będzie to będzie, ale jak nic nie będzie w lipcu to nie czekam z badaniami. Robie wszystkie jak leci. A nóż widelec...
Good for U, Sis! Dużo miłości i wszystko będzie pięknie! -
nick nieaktualnyBeat_ina wrote:Witajcie staraczki
Czy Wy stosujecie metode "nogi do góry", "pupa do góry"? Jesli tak, to na czym to polega, poprostu nogie do góry? Głupie pytanie, ale zaczęłam się nad tym zastanawiać.
Słyszałam o tej metodzie jednak sama jej nie stosuję. Zwykle po seksie leżę sobie jakiś czas -
nick nieaktualnyja leze na brzuchu ale to tylko dlatego ze nasz seks konczy sie pozycja od tylu i moj wtedy konczy, troche jeszcze we mnie potrzyma i wtedy ja delikatnie klade sie na brzuch i tak zasypiam. lubie spac na brzuchu.
A jak probuje sie wiercic i jakies poduszki itp to zaraz wyplywa...
ostatnio probujemy pozycji na boku i wedty tez tak zostaje i zasypiam albo delkiatnie przekrecam sie na plecy
-
nick nieaktualny
-
http://www.doctormed.pl/wydzial/212/artykul/41/Pochwa%20(anatomia%20człowieka)
Dziewczyny biorąc pod uwagę anatomie to najlepiej leżeć na brzuchu z poduszka pod pupa po staraniach. Ja tak robiłam teraz i udało sie za pierwszym cyklem starań.Modelka lubi tę wiadomość
-
Ja II w cyklu zaciazinym stosowałam nogi q górę czyli swieca . Mam tylo zgięcie i stosowałam metodę poduszka pod brzuch i efektów brak przez 10 Miesięcy. W poprzedni zaszłam też w pozycji swieca po. Ale czy to miało wpływ? Tylko sam organizm mój wie.. Ważne ze zaskoczyło.. Ale Napewno to nie jedyny czynnik.aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Co człowiek to opinia. Lekarze z którymi o tym rozmawiałam twierdzili, że to niczego nie daje. Inne porady mówią właśnie o 20-30 minutkach leżenia i to ma wystarczyć. Podobno wtedy nie zalepia się wejścia starymi plemniczkami.
Co do równoczesnego orgazmu, to też zdania są podzielone. Ja ufam teorii, która mówi o tym, że kobieta powinna mieć orgazm chwilę przed albo wcale. Podobno skurcze powodują usuwanie nasienia i choć szyjka się chwilowo otwiera, to nie zwiększa to znacznie szansy na zajście w ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 12:54
-
nick nieaktualnyMakcza wrote:Dziewczyny, żadne tam nogi do góry, należy nad jednoczesnym orgazmem popracować. Kobiecy orgazm właśnie po to matka natura wymyśliła - skurcze pochwy podczas orgazmu ułatwiają plemnikom robotę. A jak przyjemnie!
Dokładnie tak samo uważam. Choć póki staramy się bezskutecznie, to wyczytałam, że nogi do góry z pewnością nie pomogą, a już zupełnie powodują śmieszną atmosferę w łóżku ;P
Tak jesteśmy zbudowane, że powinnyśmy zajść w ciążę w najzwyklejszej pozycji
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny