Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja jestem z 92' i to będzie 4 cs.
Narazie staram się na spokojnie, nie mierze temp itd bo wtedy jeszcze bardziej się nakręcam i bardziej boli rozczarowanie
teraz jestem w 9 dc więc jeszcze troche sobie poczekam.."Dziecko to marzenie wszystkich możliwości." -
sandra003 wrote:Hej ja jestem z 92' i to będzie 4 cs.
Narazie staram się na spokojnie, nie mierze temp itd bo wtedy jeszcze bardziej się nakręcam i bardziej boli rozczarowanie
teraz jestem w 9 dc więc jeszcze troche sobie poczekam..
No to testujesz zaraz po mnie hehe u mnie 14 dc A testuje 21 kwietnia albo 20 w imieninki -
Hejka Ja rocznik '93, staramy się już trochę, teraz już bardziej "na serio"
Mam nadzieję, że będę mogła testować podobnie jak Ty Agness! Dziś 10dcAgness12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgness12 wrote:Jest juz wynik ?
Jestem po strumektomii tarczycy i dlatego zaczęłam testowanie szybko, żeby szybko zwiększyć Letrox. Na razie 1:0 dla bety, ale poniedziałkowe wyniki estradiolu i progesteronu były zachęcające (wzrosły od soboty), a jestem już w fazie lutealnej, gdzie powinny spadać. Ciekawe co jutro wyjdzie.
W poniedziałek też nic nie było widać na usg oprócz płynu w zatoce, także mam mieszane uczucia, a nadzieję wielką...
I też jestem rocznik 92
-
Ania1003 wrote:Wynik był, ale negatywny. Emocje trochę opadły, tylko do terminu @ mam jeszcze tydzień. Jutro idę powtórzyć estradiol, progesteron i betę.
Jestem po strumektomii tarczycy i dlatego zaczęłam testowanie szybko, żeby szybko zwiększyć Letrox. Na razie 1:0 dla bety, ale poniedziałkowe wyniki estradiolu i progesteronu były zachęcające (wzrosły od soboty), a jestem już w fazie lutealnej, gdzie powinny spadać. Ciekawe co jutro wyjdzie.
W poniedziałek też nic nie było widać na usg oprócz płynu w zatoce, także mam mieszane uczucia, a nadzieję wielką...
I też jestem rocznik 92
Tylko ze mogloby jeszcze nawet nie dojsc do zagniezdzenia.
Myślę ze troszke za wczesnie ta beta, tak czy inaczej trzymam kciuki dalej -
Witajcie, ja też jestem nowa na forum
Byłam dzisiaj u ginekologa, owulacja potwierdzona (była wczoraj lub jest w trakcie).
Ze mną jest wszystko ok (prawdopodobnie i oby tak zostało!), za to u męża problemy z nasieniem. To nasz 6 cs.
Pozdrawiam i powodzenia życzę wszystkim!Agness12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWcześnie czy nie wcześnie, ginekolog kazała zrobić i powtórzyć dla spokoju Na razie jakoś zeszło ze mnie ciśnienie mimo że się dziwnie czuję od kilku dni. Najgorzej jest z napęczniałym brzuchem. Nie wiem czy to oznaka rozszerzania się macicy, ale bardzo nieprzyjemne. Czuję też kłucie i temperatura nie spada...
-
Ania1003 wrote:Wcześnie czy nie wcześnie, ginekolog kazała zrobić i powtórzyć dla spokoju Na razie jakoś zeszło ze mnie ciśnienie mimo że się dziwnie czuję od kilku dni. Najgorzej jest z napęczniałym brzuchem. Nie wiem czy to oznaka rozszerzania się macicy, ale bardzo nieprzyjemne. Czuję też kłucie i temperatura nie spada...
I ma racje ginekolog
-
Nula30 wrote:Witajcie, ja też jestem nowa na forum
Byłam dzisiaj u ginekologa, owulacja potwierdzona (była wczoraj lub jest w trakcie).
Ze mną jest wszystko ok (prawdopodobnie i oby tak zostało!), za to u męża problemy z nasieniem. To nasz 6 cs.
Pozdrawiam i powodzenia życzę wszystkim!
Dajesz mężowi jakieś witaminki ? -
meggi90 wrote:Agnes chyba mnie grypka pobiera...
Mnie możesz wpisać w połowie lipca dopiero na testowanie
Dziewczyny a może ustawcie jakieś zdjęcia zamiast tego ludka. szybciej będzie można skojarzyc
I je tez za profilowkami łatwiej bedzie Przeciez nie muszą być wasze zdjęciameggi90 lubi tę wiadomość