Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamelkowo wrote:Hej . Ja na forum już może nie nowa ale chęcią się dopisze i do was
Dzisiaj zaczynam nowy cykl. 1 dzień ciąży i testować będę 3 maja.. Chociaż chyba lepiej byłoby nam odpuścić ten cykl ale nie chcemy
Masz rację, nie odpuszczajcie -
Ja w tym cyklu nie testuję, bo niestety po CLO pęcherzyki nie bardzo się ruszyły, w 10 dc największy 12 mm. Także w tym miesiącu odpuszczam monitoring i zobaczymy co się wydarzy w przyszłym
-
Aneczka12 wrote:Ja w tym cyklu nie testuję, bo niestety po CLO pęcherzyki nie bardzo się ruszyły, w 10 dc największy 12 mm. Także w tym miesiącu odpuszczam monitoring i zobaczymy co się wydarzy w przyszłym
-
Rano jeszcze jakos sie czulam tak nie zwracalam uwagi za bardzi na ten brzuch itp ale teraz to masakra i temperature dostalam i czuje ze piersi mnie bola... Sutki to nie dadza sie dotknac... A moze i to jakies przeziebienie mnie bierze juz sama nie wiem...OnaOna1
-
Hej kochane ❤
U mnie 8cs, i 7dc , testuje na koniec kwietnia. Mam ogromną nadzieje, ze święta przyniosą nam piekna niespodziankę. W tym cyklu razem z partnerem próbujemy terapii ziolowej wiąże z tym duże nadzieje.meggi90, Agness12 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka