Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna wrote:zapomnialam napisac, ze przygotowałam ramki ze zdjęciem usg z podpisem dla kazdego "Do zobaczenia w grudniu Babciu... ♡ /Prababciu/Dziadku/ Ciociu i Wujku... ♡
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69df6517a235.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b2929beb762.jpg
Dziewczyny z grupy widzialy juz ale sie powtorze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
. Lunkaaaaaaa po opisie reakcji łzy w oczach stanely
. Gdyby nie to ze jestem poza domem pewnie bym się poplakala
.
@ jeszcze brak ale dziś jak wstalam to miałam wrażenie jakby w nocy mnie nawiedziła (taki standard bo lubi w nocy przychodzic). Zobaczymy na dniach co i jak. Olcia a u Ciebie jak?
Kaaarolynaaa kochana masz tutaj nas wiec wyplakuj i wygaduj się ile tylko chcesz :*Cynamonowaaa, Lunna lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:karolka kciuki za Ciebie!
Dziękuje ale cos czuje ze jednak @ będzie (przynajmniej objawy tak wskazują). Ale ja za Ciebie tez cały czas trzymam kciuki. I za każda z Was kochaneCynamonowaaa lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
kaaarolynaaa wrote:Eee bedzie na bank. Temperatura spada więc będzie.
A jak się czujesz EA?
Mi chyba dziś pękną pęcherzyki bo już zaczynam je mocniej czuć. No i cały czas mam bardzo delikatne brązowe plamienia. Nie wiem czemu. Pierwszy raz tak non stop od @. Zwykle miałam przed i po @ kilka dni i później czysto. A w tym cyklu każdego dnia po @. Gin sprawdzała i mówiła że "nic tam nie widzi" jak plamienie, wiec ja już zgłupiałam i chyba to oleje bo bym zwariowała martwiąc sie o to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 10:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEA wrote:Mi chyba dziś pękną pęcherzyki bo już zaczynam je mocniej czuć. No i cały czas mam bardzo delikatne brązowe plamienia. Nie wiem czemu. Pierwszy raz tak non stop od @. Zwykle miałam przed i po @ kilka dni i później czysto. A w tym cyklu każdego dnia po @. Gin sprawdzała i mówiła że "nic tam nie widzi" jak plamienie, wiec ja już zgłupiałam i chyba to oleje bo bym zwariowała martwiąc sie o to wszystko
-
kaaarolynaaa wrote:Jutro będę zamawiała bilety na pociąg do Gdańska. Fakt, że jeszcze miesiąc do wizyty, ale im szybciej kupi się bilet przez neta tym jest taniej. Już odliczam dni.
Jak kupisz po 1 w nocy to jest taka mega promocjaJa tak ostatnio czatowałam i mi sie udało
Tylko to musi być chyba równo miesiac wcześniej i bardzo szybko tą promocje ludziska wykupują i jest to chyba dla pierwszych kilku osób.
-
nick nieaktualnyEA wrote:Jak kupisz po 1 w nocy to jest taka mega promocja
Ja tak ostatnio czatowałam i mi sie udało
Tylko to musi być chyba równo miesiac wcześniej i bardzo szybko tą promocje ludziska wykupują i jest to chyba dla pierwszych kilku osób.
-
nick nieaktualny