X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka jak sytuacja na froncie? Nadal bez @?

Lunna lubi tę wiadomość

• Jeszcze nie matka Znajoma

Wysłany: 7 maja 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    zapomnialam napisac, ze przygotowałam ramki ze zdjęciem usg z podpisem dla kazdego "Do zobaczenia w grudniu Babciu... ♡ /Prababciu/Dziadku/ Ciociu i Wujku... ♡

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69df6517a235.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b2929beb762.jpg

Dziewczyny z grupy widzialy juz ale sie powtorze :)
    Genialny pomysł !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko zwiastuje nadchodzącą @.

• EA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny w ten deszczowy poranek :) miłego dnia :)

• EA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    U mnie wszystko zwiastuje nadchodzącą @.

Karola, a może jednak nie..? Trzymam kciuki żeby @piszon nie nadszedł. A kysz wredna @po!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś nie pada, ale pogoda pozostawia wiele do życzenia. Już nie pamiętam kiedy świeciło słonko. We wtorek w nocy u nas ma być -2 :O

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :). Lunkaaaaaaa po opisie reakcji łzy w oczach stanely :). Gdyby nie to ze jestem poza domem pewnie bym się poplakala :).

@ jeszcze brak ale dziś jak wstalam to miałam wrażenie jakby w nocy mnie nawiedziła (taki standard bo lubi w nocy przychodzic). Zobaczymy na dniach co i jak. Olcia a u Ciebie jak?

Kaaarolynaaa kochana masz tutaj nas wiec wyplakuj i wygaduj się ile tylko chcesz :*

Cynamonowaaa, Lunna lubią tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Karola, a może jednak nie..? Trzymam kciuki żeby @piszon nie nadszedł. A kysz wredna @po!
    Eee bedzie na bank. Temperatura spada więc będzie.

A jak się czujesz EA?

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wczoraj mega gorąco było ale w niedługim czasie przyszła burza. Pioruny grzmoty ale w miarę lajtowo a dziś paskudnie cały czas pada ale przynajmniej w miarę ciepło.

7cs
    Wysoki testosteron...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka kciuki za Ciebie!

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    karolka kciuki za Ciebie!

Dziękuje ale cos czuje ze jednak @ będzie (przynajmniej objawy tak wskazują). Ale ja za Ciebie tez cały czas trzymam kciuki. I za każda z Was kochane <3

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...

• EA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Eee bedzie na bank. Temperatura spada więc będzie.

A jak się czujesz EA?

Mi chyba dziś pękną pęcherzyki bo już zaczynam je mocniej czuć. No i cały czas mam bardzo delikatne brązowe plamienia. Nie wiem czemu. Pierwszy raz tak non stop od @. Zwykle miałam przed i po @ kilka dni i później czysto. A w tym cyklu każdego dnia po @. Gin sprawdzała i mówiła że "nic tam nie widzi" jak plamienie, wiec ja już zgłupiałam i chyba to oleje bo bym zwariowała martwiąc sie o to wszystko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 10:05

• EA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odganiamy WSZYSTKIE @ dziś. Nie zgadzamy sie na nie, protestujemy!

(oby zadziałało) :D

Cynamonowaaa, karollka29, Monika25, anciaa, Jaspis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro będę zamawiała bilety na pociąg do Gdańska. Fakt, że jeszcze miesiąc do wizyty, ale im szybciej kupi się bilet przez neta tym jest taniej. Już odliczam dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Mi chyba dziś pękną pęcherzyki bo już zaczynam je mocniej czuć. No i cały czas mam bardzo delikatne brązowe plamienia. Nie wiem czemu. Pierwszy raz tak non stop od @. Zwykle miałam przed i po @ kilka dni i później czysto. A w tym cyklu każdego dnia po @. Gin sprawdzała i mówiła że "nic tam nie widzi" jak plamienie, wiec ja już zgłupiałam i chyba to oleje bo bym zwariowała martwiąc sie o to wszystko ;)
    A miałaś te plamienia przed inseminacja? Ja zawsze po zabiegu miałam takie plamienia. Może to od tego?

• EA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    Jutro będę zamawiała bilety na pociąg do Gdańska. Fakt, że jeszcze miesiąc do wizyty, ale im szybciej kupi się bilet przez neta tym jest taniej. Już odliczam dni.

Jak kupisz po 1 w nocy to jest taka mega promocja :D Ja tak ostatnio czatowałam i mi sie udało :D Tylko to musi być chyba równo miesiac wcześniej i bardzo szybko tą promocje ludziska wykupują i jest to chyba dla pierwszych kilku osób.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Jak kupisz po 1 w nocy to jest taka mega promocja :D Ja tak ostatnio czatowałam i mi sie udało :D Tylko to musi być chyba równo miesiac wcześniej i bardzo szybko tą promocje ludziska wykupują i jest to chyba dla pierwszych kilku osób.
    Powiem Ci,że nie wiem czy będzie tak dużo ludzi chętnych na bilety, bo ostatnio jak jechaliśmy to pociąg był w połowie pusty.

• OLAM86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja w 90% przychodzi wieczorem/w nocy. Jeszcze jej nie ma. Ale jajniki cmia... 33 dzien cyklu. Karoliny obie - trzymamy kciuki!

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaarolynaaa wrote:
    A miałaś te plamienia przed inseminacja? Ja zawsze po zabiegu miałam takie plamienia. Może to od tego?

Nie kochana, ja właśnie miałam przed IUI też. Każdego dnia od @. Dzień w dzień. :/ Były one bardzo delikatnie ale jednak były. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola za Ciebie też kciuki!

‹‹ 1030 1031 1032 1033 1034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ