Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Podzielę się z Wami przepisem na super-extra-zarąbisty sernik na mleku
Checie?
Sernik na mleku
Oryginał jest na kruchy spodzie, jednak ja robię na biszkopcie z 4 jaj.
Składniki:
- 1kg sera
- 6 jajek
- 1 szklanka cukru (u mnie ksylitol)
- 2 szklanki mleka
- 1/2 szklanki oleju
- 2 budynie suche jasne
Wykonanie:
Białka ubić z cukrem na sztywno. żółtka utrzeć z serem, dodać suche budynie, mleko i olej. Wymieszać. Dodać białka i mieszać delikatnie. Wylać masę na wcześniej upieczony biszkopt i piec 1h w 180*C.
Smacznego ☺
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03296336e222.jpg
Mniam, pysznie wygląda--> ślinotok
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
kaaarolynaaa wrote:EA Ty masz naturalnie takie jaja wielkie? tzn pęcherze?
Nie pamiętam jakie mam naturalnieale odkąd sie stymuluje do zabiegu to miałam przy 1 IUI 27mm, przy 2 też, a przy 3 tylko 23mm i to mnie martwi, mam nadzieję że taki też mi pęknie.
-
nick nieaktualnyEA wrote:Nie pamiętam jakie mam naturalnie
ale odkąd sie stymuluje do zabiegu to miałam przy 1 IUI 27mm, przy 2 też, a przy 3 tylko 23mm i to mnie martwi, mam nadzieję że taki też mi pęknie.
Mam nadzieję, że jak inuslina spadnie to będzie lepiejEA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEA wrote:Ja myśle, że z czasem, przy takich staraniach jak naszych, czyli zgodnie z kalendarzem, "bo są te dni", każda z nas ma ten problem
Robie zamówienie w aptece, kupie sobie olej z wiesiołka i ten żel conceive plus bo dr poleca.
Jutro czas powrotu do szarej rzeczywistości czyli pobudka o 4 rano i arbait. Po 9 dniach wolnego nawet nie chcę mi się o tym myśleć. -
nick nieaktualny
-
Hej
my po pracowitej niedzieli właśnie leglismy na kanapie i popijam herbatkę z pokrzywy, podobno naturalnie podnosi progesteron ma mnóstwo witamin i działa oczyszczająco i bakteriobójczo. Jedyny minus to smak,
Cynamonowaaa, Joannanml lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Warto nazbierać
ja w dzieciństwie prawie łysa byłam i po płukaniu naparem z pokrzywy, teraz mam szopę niczym lew, więc teraz próbuję, może na progesteron tez tak cudownie zadziała
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny