Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi rodzice raz w tygodniu plukali, najlepsze są podobno młode kwitnące jeśli chodzi o włosy. Do picia listki mozna pic z suszonej ale równie dobrze ze świeżej
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEA i karolynaa dzieki dziewczyny za info.
Karolynaaa fajna pszczółka maja - czeka na zapylenie?
U mnie dzis @ - zaczynam nowy cykl: z polecenia kliniki: stymulacja clo i lekarstwo z waszej recepty czyli wlasnie pije czerwone winko i pałaszuje orzechy i migdalyCynamonowaaa, kmala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Żebyś wiedziała, że tak właśnie jest...
Robie zamówienie w aptece, kupie sobie olej z wiesiołka i ten żel conceive plus bo dr poleca.
Jutro czas powrotu do szarej rzeczywistości czyli pobudka o 4 rano i arbait. Po 9 dniach wolnego nawet nie chcę mi się o tym myśleć.
U mnie nie sprawdził się ani wiesiołek, ani żel niestety... A robiłam sobie wielkie nadzieje co do jednego i drugiego.
Współczuję powrotu do pracy i wstawania o tak wczesnej porze. U mnie pobudka jutro o 6 a i tak będę pewnie nieprzytomna. Nie wyobrażam sobie wstawania o 4 -
Karolinaaa ja też jutro wstaje o 5 masakra damy radę
póki co jeszcze drinkuje z moim wiec jutro będziesz ciężko,
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja chyba tez nie będę testować jutro...zapomnialam kupić test a poza tym czuje ze @ za rogiem.odczekam Jeszcze kilka dni jeśli nie przyjdzie to będę testować wtedy.
Dobranoc dziewczyny i trzymam kciuki za Was wszystkie7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Joannanml wrote:EA i karolynaa dzieki dziewczyny za info.
Karolynaaa fajna pszczółka maja - czeka na zapylenie?
U mnie dzis @ - zaczynam nowy cykl: z polecenia kliniki: stymulacja clo i lekarstwo z waszej recepty czyli wlasnie pije czerwone winko i pałaszuje orzechy i migdaly
A jakie dokładnie orzechy? Bo też mam zacząć kurację winkowo-orzechową
Dobranoc dziewczynki, za to ja jutro mam labę, wyśpię się i zakupy i relaksik -
nick nieaktualny
-
Hej, Hi, Hello
Witam się w deszczowy, chłodny i w dodatku poniedziałkowy poranek
Przykro mi z powodu wszystkich wrednych @, które się pojawiły
Lunnka przepiękny pomysł na prezenty! Ogromne wzruszenie u mnie, a co dopiero u Twoich bliskich
Co do wstawania to ja budzik nastawiam o 4.30, a wstaje o 4.50 (jestem z tych "drzemiących" i bez drzemki od razu wstać jest u mnie nie realne
U mnie 22dc, mam nadzieję, że majóweczka okarze się owocna, bo bardzo się staraliśmy i nie chciałabym się kolejny raz zawieść... No ale teraz jeszcze najgorsze 9 dni czekania...
Pozdrawiam serdecznie:*
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami